Kvak.com

Bad Romance

torek, 10. avgust 2010

Bad Romance: Jurij Bradač: tako oblegan, da si želi miru

Jurij Bradač,Yuri Bradac
Kljub temu, da se je Jurij Bradač v videospotu Lady Gaga za pesem Bad Romance pojavil le za nekaj sekund, je bilo to dovolj, da je bil ob rekordnih 13 nominacijah spota za MTV Video Awards, precej oblegana oseba: "Pravzaprav v tem trenutku niti jaz ne dojemam, kaj to pomeni, ker sem tudi sam del tega. Si pa poskušam predstavljati, kaj se te dni dogaja z Lady Gaga. Če že mojo malenkost kar naprej kličejo po telefonu in čestitke letijo z vseh strani sveta, kaj se potem dogaja šele Gagi." Očitno pa Juriju tako iskana slava včasih tudi preseda: "Tako zasebno kot tudi v javnosti je včasih kar naporno, saj si preprosto želiš samo mir. Ob vsem tem imam včasih občutek, kot da bi bila premiera spota včeraj in da se je čas zavrtel nazaj v začetek leta. Občutki so različni in včasih se tudi malo zgubim, saj velikokrat ni več prave realnosti. V takšnih trenutkih mi misli večkrat bežijo v Slovenijo in Maribor." (vir: Nova) Več
petek, 9. april 2010

Bad Romance: Jurij Bradač: Lady Gaga mu privošči uspeh

Jurij Bradač,Lady Gaga
Jurij Bradač se je po odmevnem nastopu v videospotu Bad Romance še nekajkrat srečal z Lady Gaga. Slovenski maneken v Hollywoodu pravi: "Rada se pošali in mi reče 'Yuri, sovražim te, malo je manjkalo, da mi nisi ukradel spota ...' V bistvu mi izrazi velik kompliment in mi slavo privošči. Ne nazadnje je to tudi zanjo dobro." Sicer pa gre Juriju v tujini še naprej dobro, pred kratkim je na primer postal obraz reklamne kampanje znamke Christiana Audigierja. (vir: Nova)
Več
sreda, 11. november 2009

Bad Romance: Jurij Bradač v novem videospotu Lady Gaga!

Jurij Bradač,Lady Gaga,Bad Romance
Jurij Bradač se že leta skuša prebiti v Hollywoodu, kar je v Sloveniji vedno izzvalo salve posmeha. No, lepega Jurija je sedaj moč videti v novem videospotu Lady Gaga, Bad Romance. Mu bo to odprlo vrata še v večje projekte?


Kliknite tukaj za ogled videa.