Kvak.com

Maja Kljun - osamljena popivala v Kristalni palači

ponedeljek, 12. september 2011
Maja Kljun
Maja Kljun je bila opažena v restravraciji Divino v pravkar odprti Kristalni palači. Prišla je sama, naročila pa je koktajl in nobene hrane. Koktajlu je sledil drugi, tretji, potem pa ji žal celo tračarji niso več sledili ... (vir: Nova)
Komentarji:
 1. lucky pravi:
  12.9.11 ob 14.06

  Ja,seveda,in čisto "slučajno" so jo slikali "paparaci",tudi ko se je popackala s čokolado iz rogljička,pa ko je bila na morju,...Če ni sposobna pokazati kaj bolj pametnega,naj nam prizanese tudi s takimi bizarnostmi.Pa koga briga,če se ga je napila kot krava,zdaj naj nas razsvetli še s tem,kakšen wc papir uporablja in kako si je čisto "pozabila" obrisati rit!

 2. lepi pravi:
  12.9.11 ob 14.22

  Hahaha,je moral biti pa zadnji ata z debelo denarnico, ki jo je najel in povaljal pod sabo, res nagravžen, pa ga je morala splaknit. Čisto navadna call girl je za dedke z debelo denarnico.

 3. šizo pravi:
  12.9.11 ob 14.40

  kaj res lepi? daj mi njeno cifro! :D :D :D

 4. grozni pravi:
  12.9.11 ob 19.45

  zakva pa ni povedla?bi ji delu družbo.

 5. Striček Cviček pravi:
  13.9.11 ob 13.39

  In, a je upecala kakšnega mudonjo?

 6. poslovni pravi:
  18.9.11 ob 12.52

  Hja marsi kdo, ki spada v pravi rang, ima njeno cifro. Drugače pa, punca zase trdi, da je lobistka. Le ko smo jo enkrat malo bolj podrobno spraševal, za koga lobira, je samo nekaj mencala, da poslovno, pa tako v tem smislu. Ko sem ji rekel, da logično poslovno ampak, da če bi vedel ali se lahko v kdaj obrnem nanjo, če mi lahko malo bolj razloži svoje kontakte, pa je punca začela samo nekaj farbat in jeclat. Se je na hitro poslovila in se pridružila drugi skupini. Sem jo, bedak, očitn razumel čisto narobe. No so mi pa potem drugi iz družbe, ki so ob teh mojih vprašanjih komaj zadrževali smeh, razložili kakšne sorte lobistka je. Škoda, je punca zelo fletna in simpatična.