Kvak.com

Milan Gačanovič: Tofu je grozil, da ga bo razbil

ponedeljek, 26. september 2011
Milan Gačanovič, Tone Fornezzi - Tof, Monika Erjavec
Milan Gačanovič je na izboru Miss Zemlje dvignil nemalo prahu, ko je ostro kritiziral finalistko Moniko Erjavec, ki je odkrito povedala, da se ne strinja, da bi istospolni partnerji lahko posvojili otroka. Erjavčeva je bila na prireditvi izžvižgana, Gačanovič, ki ga je na izboru spremljal mladi spremljevalec, pa si je nato izbral novo tarčo, to je bil novinar Tone Fornezzi - Tof. Sprva ga je zmerjal, nato pa grozil s fizičnim obračunom, ob čemer se je Tof umaknil. Kasneje je slednji komentiral: "Primitivni izpad primitivca. Grozil mi je, da me bo razbil, če ne on, pa njegovi frendi, in mi hkrati očital, kaj si drznem pisati o njem, ki ima dve fakulteti. Noro! Človek res ni normalen!" (vir: Slovenske novice)
Komentarji:
 1. Striček Cviček pravi:
  26.9.11 ob 13.26

  Mala gnusoba, skvarjena in sprijena, se napihuje. Sluzast kot stara krota in kosmat kot crknjena podgana. Za ta flek driske je samo eno zdravilo: batine!!

 2. matej pravi:
  26.9.11 ob 14.39

  tale gačanovič je ovca.sploh nevem zakaj ga novačijo po tv.model nej se raj zapre pa čevčke riše k jih sam itak ne dela

 3. pattrisha pravi:
  26.9.11 ob 15.52

  oba sta mi zoprna !
  slinasta sivca !

 4. lucky pravi:
  26.9.11 ob 16.49

  dve fakulteti,HA,HA,HA,ka ni on samo priučen brivec,ki misli,da je Ameriko odkril,če bo risal čevlje za pedre,ker noben drug jih ne bo nosil.Čeprav,če dobro pomislim,mogoče je pa končal fakulteto iz smeri vinogradništva-vinarstva.Smo vsi lahko videli v oddaji Riba na oko kakšen "strokovnjak".Še največji pijanček bi vedel,da ne pije kakšno ekstra vino,on pa naklada o poreklu "south Africa".Je bla pa njegova faca po tem,ko se je videlo,da je navaden blefer,NEPRECENLJIVA!

 5. lucky pravi:
  26.9.11 ob 16.52

  Aja,pa glede na to,da se ima tudi za nekega frizerja,mu svetujem,naj se malo pogleda v ogledalo,ker bolj zanemarjenega dedca bi težko našli,s tisto nagravžno dolgo grivo samo še potrjuje,v kakšno branžo ga lahko uvrščamo.IGGY LOVES HIM!

 6. Anonimni pravi:
  26.9.11 ob 17.19

  ma ta stari nagnusen osebek.sploh ni pomembna njegova spolna usmerjenost,tip je wa nna be čevljar.sramota za vse,ki opravljajo to častljivo delo,sramota za modne poznavalce,sramota za fruzerje,.....sej madona tip je multipraktik. dol z njim. če pa se missica ne strinja,se pač ne. svoboda govora.torej so tisti,ki so jo izžvižgali nestrpni.

 7. kkk pravi:
  26.9.11 ob 17.20

  Tako skrajno neprijetnega človeka, kot je tale Gačanović pa res težko najdeš, napihnjen ko balon in ravno tako prazen, no v balonu je vsaj zrak...

 8. Mirko pravi:
  26.9.11 ob 17.44

  "Ej, Miško, kakšna je voda danes?" Miško: "Eh, kurčeva" Joj, potem bo pa kar na ritko skoču!

 9. :) pravi:
  26.9.11 ob 18.41

  Ja ta prava dva sta se lotila drug drugega... Krogi v katerih se gibata niso tako zelo različni, no, mogoče obstaja nekoliko diferenciacije po spolu, letih niti ne... primitivna pa znata bit oba.

 10. dylan pravi:
  26.9.11 ob 19.07

  hhaaaahahahahahahaaaa!!!

 11. grozni pravi:
  26.9.11 ob 20.44

  kaj pa ma za komentirat navaden peder finalistko moniko?normalno da pedri ne !morjo posvajat otrok!!!!!!kar se tofa tiče se bota že zmenla,ve se pa da je gačo podn pederski ki nima pojma o modi,o vinu še manj, da ne omenjamo kulture!

 12. Mustafa pravi:
  26.9.11 ob 21.04

  Peder spada na izbor za miss toliko kot jež v vrečo balonov!

 13. anonimna pravi:
  26.9.11 ob 21.31

  tale gačanović je res bjak bljak bljak!!!!

  izgleda res grozno, mastni lasje, kosmat in še tako nadležen glas ima! izkusil se je kot:
  - modni poznavalec - NEUSPEŠNO
  - izdelovalec čevljev - NEUSPEŠNO
  - poznavalec vin - DUPLO NEUSPEŠNO
  - voditelj - NEUSPEŠNO
  .....
  je ta tip sploh v čemu uspešen???? on misli, da ker je peder, ker ima žensko gestiko in ker ima nadležen pedrovski glas, da vse to zadostuje, za SAMOOKLICANEGA MODNEGA GURUJA... res je neumen, če je mislil, da bo zgolj njegovo pederstvo zadostovalo!

  sicer pa ne vem zakaj ne dopušča drugega mnenja. če so pedri že tako liberalni, bi morali biti tudi odprti do drugačnih mnenj. ampak ponavadi je tako, da oni drugačnega mnenja ne dopuščajo in vsem ostalim vsiljujejo svojega.

  gejevski lobij pa je itak eden najmočnejših v sloveniji.

 14. anonimna pravi:
  26.9.11 ob 21.33

  a je mogoče kdo našel posnetek oddaje Riba na oko, v kateri se je Gačanović osramotil???

 15. nekaj za prebrat: pravi:
  26.9.11 ob 21.39

  http://www.slovenskenovice.si/clanek/142485

 16. lucky pravi:
  26.9.11 ob 23.02

  Anonimna,na strani Ribe na oko imaš arhiv oddaj,kjer si lahko ogledaš celotno oddajo,v kateri se je sramotil gačo.

 17. franci pravi:
  27.9.11 ob 12.17

  Mali mož na prste stopi....

 18. lucky pravi:
  27.9.11 ob 12.32

  Če po kakšnem čudnem naključju Tof bere naše komentarje,lahko gaču vrne tako,da kakšno misel od tu uporabi v svoji rubriki v Nedeljcu:)))

 19. dejstvo pravi:
  27.9.11 ob 12.56

  glede na to, da ga tišči izključno v moške riti, je veliko večji strokovnjak za odtenke barv moškega dreka in smrad, kot pa za vina

 20. :) pravi:
  27.9.11 ob 14.46

  Potem pa pravijo, da so samo cerkev in desničarji proti pedrom... :)

 21. Anonimni pravi:
  27.9.11 ob 15.20

  najbolj me pri tem "famoznem geju" moti njegova "nadpovprečna inteligenca"... tok si želi biti vseved, pa mu res ne gre!!!!!!!

 22. lucky pravi:
  27.9.11 ob 15.27

  Poleg vsega naštetega ima pa še pedofilska nagnjenja.V oddaji Riba na oko je sladico postregel na GOLEM! LEŽEČEM NA MIZI! FANTU! (ki po vsej verjetnosti še polnoleten ni bil) GNUSOBA!

 23. Anonimni pravi:
  28.9.11 ob 08.04

  kaj?! o fuj!!!!!

 24. Slovenske Novice pravi:
  28.9.11 ob 09.11

  Tof je za Slovenske novice izjavil: »Ko sem v Novicah prebral članek Z golega najstnika so jedli z usti, sem bil zgrožen. Pa niti ne preveč. Saj sem prej ali slej pričakoval, da bo izprijeni Gačanovič javno pokazal svoja pokvarjena nagnjenja. Žalostno je, da mu ugledna televizija, kot je TV3, že kar nekaj časa daje možnosti, da se izpostavlja. Končno so le Novice razkrile, da gre v bistvu za enega največjih bleferjev v Sloveniji. Gačanovič, ki se je razglasil za modnega guruja in trdi, da je modni kreator čevljev, oblek in celo pohištva, vizažist, oblikovalec in kaj vem še kaj, je praktično brez šolske izobrazbe, je priučeni brivec, ki se mu je uspelo kot frizerju in maskerju honorarno zaposliti na nacionalni televiziji. Kdor le malo pozna posel maskerja, ve, da vsakodnevno prihaja v neposredni stik z najuglednejšimi osebnostmi, kar je Gačanovič očitno znal spretno izkoristiti, in javna tajnost je že, da so gejevske naveze v najvišjih krogih izjemno uspešne in prodorne.«

  Tof je razkril pravi razlog, zakaj se je odločil, da piše o Gačanoviču – zato, ker so tudi njega s TV3 povabili na sodelovanje v oddaji Riba na oko. V kuharskem projektu bi bil skupaj z Violeto Tomič, Aksinjo Kermauner in Arturjem Šternom. »Projekt oddaje je še kar domiseln,« meni Tof. »Vsak dan bi se dobivali na večerji, in vsak izmed povabljencev naj bi en dan sam pripravil obrok in k sebi domov povabil druge tri udeležence. TV3 bi seveda posnela vse podrobnosti in jih pozneje predvajala. Toda ob škandalu, ki si ga je privoščil Milan Gačanovič, ko je za svojo sprevrženost izrabil golega fantička in je na celoten projekt TV3 padla zelo temna senca, seveda niti slučajno nočem biti zraven. Brez zamere, toda v oddajah, v katerih nastopajo pokvarjenci à la Gačanovič, me zagotovo ne bo, zato se zahvaljujem za povabilo in svoje sodelovanje v oddaji Riba na oko odpovedujem!« ogorčeno zavrača sodelovanje 
Tof.

 25. :) pravi:
  28.9.11 ob 09.21

  Ni zgledalo tako grozno kot se bere. :) Vsaj na tv ne. Če je Maji P. in Lari Jankovič teknilo, pa ne vem. Verjetno ne najbolj. :) Fant pa ni bil videt mladoleten. Pač mlad. Tako kot "deklice" po katerih se vesi Tof, pa se nihče ob tem ne zgraža.

 26. Striček Cviček pravi:
  28.9.11 ob 12.34

  Za rojstni dan bo dobil šopek ljutih feferonov v nabreklo vijoličasto danko.

 27. :/ pravi:
  28.9.11 ob 18.53

  ni zgledalo tako grozno, kot se bere?
  ni ravno izgledalo primerno, niti ni bilo videti higienično, da ti na mizi leži gol človek, ki ga sploh ne poznaš in da je potrebno jesti iz njegove kože, za katero ne veš niti kdaj je bila zadnjič umita (glede na to, da se ni tuširal v gačotovem stanovanju, ker bi ga sicer ostali slišali) in koliko moških riti in penisov se je dregnilo ob to kožo. jaz se hrane z njega ne bi niti dotaknila! mene je že ko sem gledala oddajo sililo na bruhanje.
  sicer pa sta maja p. in lara jankovič jedli s tega fantička samo zato, ker je kamera snemala in nista vedeli kaj drugega narediti in nista želeli izpasti zavrti kar se eksperimentiranja novih spolnih praks tiče.

 28. :) pravi:
  30.9.11 ob 12.10

  Haha, zdaj se pa resno sprašujem, kdo je bolj pokvarjen, Gačanovič ali domišljija (nekaterih) gledalcev. Tisti fant ni bil čisto nag. Vse skupaj pa je zgledalo bolj za štos, za tv, za kamere. Ne verjamem, da je kdo celo večerjo jedel z njega.Tudi večerja Lare Jankovič je bila nenavadna. So pač tekmovali v bizarnosti in nenehno je bilo govora o tem, Lara je to pričakovala itd.. Spolne prakse? Na moji tv ni bilo nobenega porniča takrat. Ali pa nekateri mogoče malo manj sterilno dojemamo spolnost.
  Drugače je bilo vse skupaj itak brez zveze. Ampak iz muhe slona pa tudi ni treba delat. Še posebej se to sliši smešno s strani Tofa. Ni ravno brezmadežni svetnik...

 29. :) pravi:
  30.9.11 ob 12.40

  No, to je ta Gačotova norija. Da obudimo spomin :)

  http://prvasezona.ribanaoko.si/ogled_oddaje#peta_oddaja_-_18_3_2011

 30. lucky pravi:
  30.9.11 ob 13.40

  :),sicer ne vem,zakaj tako zagovarjaš gačanovića,ampak ne pametuj pa o tem,da je normalno jesti s telesa neznanega človeka,o katerem ne veš absolutno ničesar,sploh pa ne pri takem pedru,kot je gačo.To,da se pa nekdo pretvarja,kako mu je vse skupaj čisto normalno,da ne bi izpadel zavrt,je pa sploh hinavsko.PEDRI NAJ TE SVOJE SPREVRŽENE IGRICE OHRANJAJO ZASE IN V INTIMI,NE PA RAZKAZUJEJO V NEKI ZABAVNI ODDAJI,KI JE NAMENJENA KULINARIKI,NE PA SPOLNIM IGRICAM!!!!

 31. :) pravi:
  30.9.11 ob 14.19

  Saj ga ne zagovarjam. Samo smešno mi je, ko po njem tolčejo še bolj sprevrženi.
  Kar zadeva konkretno oddajo pa... si jaz oddaje o kulinariki (resne) malce drugače predstavljam. Ta oddaja je en poceni šov za samopromocijo luzerjev, med katerimi se občasno pomotoma znajde še kdo, ki je celo sposoben na svojem področju. Pa ne mislim Gačanoviča.
  Ne gre tukaj za zvrtost. Samo dvoličnost nekaterih levakov. Meni je ta spor Tof- Gačo bizaren.

 32. :) pravi:
  30.9.11 ob 14.21

  Kar zadeva hrano in telo neznanca pa... en metalac tam na večerji se je ni niti dotaknil. Jaz se je tudi ne bi. Lara je pa celo vidno uživala. Tako da... stvar izbire in lastne pameti.

 33. lucky pravi:
  30.9.11 ob 14.46

  :),se strinjam,da je v tej oddaji tudi veliko takih,ki jim je to ena izmed redkih priložnosti,da se jih sploh vidi,je pa ravno gačo prvi na lestvici luzerjev.Pa še osmešil se je s svojim neznanjem in blefiranjem,tako da bi bilo še najboljše,da bi si na glavo nadel papirnato vrečko,da ne bomo videli njegovega ksihta.

 34. pedri imajo preveč vpliva pravi:
  30.9.11 ob 15.08

  V kakšni od naslednjih epizod te oddaje, kjer bodo morda poleg gačota še gostje, kot so mario galunič in tisti svinjski tipi od sester, bodo pa lahko jedli kar z/iz nage gačotove riti naprimer čokoladni puding, ki mu ga bo na/v rit namazal nekdo od sotekmovalcev, da ne bi izpadel zavrt.

 35. grozni pravi:
  30.9.11 ob 15.56

  se raje pišem drek kot pa da bi žrl z buzerantske pizde.nagravžno!!!!!!!!!

 36. Anonimni pravi:
  30.9.11 ob 21.28

  joj tale Gačo je en luzer, jaz se ga spomnim še iz časov ko je hodil v Turista, tam se je naslajal in čakal, da ga kdo opazi, nihče ga ni šlivil pet posto, pa se je vedno h komu prilepil, vem, da je bil znan kot en jadnik...

  tako da tale gluma, da je neki umetnik, izdelovalec čevljev in kaj jaz vem še kaj, je meni smešna, celo bizarna....noro, jaz se temu samo smejim, kako mu lahko kdo nasede..se je pa takoj videlo, da je blefer, kar je pokazal v oddaji, ko se je osmešil z njegovim "poznavanjem vin" in pa s svojo sprevrženostjo s tistim golim fantom, skratka bil je bljak in ostal je bljak....

 37. sonjci pravi:
  4.12.11 ob 19.08

  Tale Gaco,pa ni niti malo ni vsec!!!!Tudi njegov stil,se manj!!!!