Kvak.com

Katarina Benček – raje je v Fužinah kot v Ameriki!

ponedeljek, 7. november 2011
Katarina Benček
Katarina Benček se je te dni potepala po severni Ameriki, kjer je srečala tudi bivšega boksarja Mikea Tyson. Manekenka in Miss Universe 2009 je bila nad deželo, pa tudi ljudmi, precej razočarana - Američani ji niso všeč, ker so večinoma predebeli. Lepotička bo tako tudi v prihodnosti bolj cenila domače ljubljanske Fužine: "Spoznala sem, da imam Ameriko doma! Za potepanje je kar prijetna, niti slučajno pa ne bi tam živela. Imam pa že veliko raje svoje Fužine!" (vir: Slovenske novice)
Komentarji:
 1. Fužinc pravi:
  7.11.11 ob 06.13

  Tako je! FUŽINE SO ZAKON!

 2. nn pravi:
  7.11.11 ob 06.50

  na kak način bejbe iščejo pozornosti?blondinka?

 3. 07 pravi:
  7.11.11 ob 07.07

  za kam drugam pa si,kot za fužine?

 4. anonimus pravi:
  7.11.11 ob 08.08

  ja, Janez Blond (007) in kje ti stanuješ?

 5. lucky pravi:
  7.11.11 ob 08.21

  In kdaj nas bo seznanila s tem,da je šla na tržnico po solato?

 6. bv2 pravi:
  7.11.11 ob 08.27

  Itak da so Fužine zakon. Samo tam še nikoli nisem videl nje.

 7. bv2 pravi:
  7.11.11 ob 11.46

  Saj ima prav. Jaz sem s svojimi 100kg v Ameriki med zelo suhimi..

 8. janez pravi:
  7.11.11 ob 12.06

  ja kok so te naše blond misice brihtne glave?

 9. nn pravi:
  7.11.11 ob 12.21

  slovenska diva s puhlo glavo,sam po zabavah hod vsak teden,pa se nastavlja fotografom in lovi dedce,sam jo noben noče,ker je ena velika kura,ki še govoriti ne zna.

 10. ig pravi:
  7.11.11 ob 12.24

  budalo,ona bla v ameriki,ja verjetno s posebnim letalom,ki je peljal samo njo.ne morem verjet,s čim se hvalivroča mrha.bi se s kakšnim dedcom,sam jo noben noče,pameten sigurno ne.

 11. jurka pravi:
  7.11.11 ob 13.26

  jast blana japoskem in tam iskala blond japončka,ker ga nisem našla,sem se rajš vrnila domov,k našim blond fantom.

 12. j..ač pravi:
  7.11.11 ob 13.29

  ja ni jih čez fužincev,ti so najboljši ljubimci,največ vzdržijo,zato se vrača na fužine?

 13. Anonimni pravi:
  7.11.11 ob 14.14

  Haha, umirite se mal s to "puhlo glavo", da ne bo spet od silne užaljenosti blog napisala, kako ima univerzitetno izobrazbo in bo, če še ni, kmalu tudi magistra. :)
  http://www.najnaj.si/blogi-slavnih/katarina-bencek/117/Lazes-krades-bolhe-jes-v-solo-hodis-nic-ne-vesna-koncu-das-pa-se-noge-narazn!.html
  Ampak punca mal pozablja, da si lahko kura tudi z diplomo. Sploh odkar ti masovni ljubljanski faksi skrbjo za feminizacijo in poneumljanje določenih poklicev (pravo, ekonomija itd.). Saj v bistvu pa je še toliko bolj žalostno, da se univerzitetno izobražen človek obnaša kot nezrela najstnica… Tudi temu primerne slike s počitnic iz L.A. in Vegasa je na facebooku namerno pokazala javnosti.
  Drugače se pa da v ZDA videt in srečat tudi marsikaj in marsikoga pametnega, ampak ne na »plastičnih« lokacijah , kakršne je ona obiskovala s kolegico. Kdo hodi izrecno v L.A. in Las Vegas se pa tudi ve…

 14. neznani pravi:
  7.11.11 ob 15.20

  anonimni ob 14.14 čestitke,za tvoj super,pameten in resničen komentar,vse si lepo in po pravici napisal,naj se te oslinjene plastične kure nehajo stavit v medije z bolanimi izjavami,ker jih noben ne povoha.

 15. ljubimac pravi:
  7.11.11 ob 16.07

  te vroče mrhelovijo sam športnike,politike pa stare oslinjence,kteri majo dnar.vse so prave cipice!?

 16. Anonimni pravi:
  7.11.11 ob 16.58

  Vsak, ki je naredil faks ve, da se je moral za to kar potrudit in jaz ta trud spoštujem. Z leti se pa tudi karakter umiri.

 17. nn pravi:
  7.11.11 ob 17.39

  ja saj vemo kak so ga nekatere naredile?????ne mi govorit.

 18. fuk pravi:
  7.11.11 ob 19.06

  tud če je blond in lahka jaz bi jo vseen piču in to tako,da bi ga čutla še cel mesec.

 19. čik pravi:
  7.11.11 ob 20.52

  pa taje hodla tud s tofom in s temi starmi oslinjenci.bljak bljak

 20. bosanac pravi:
  7.11.11 ob 20.59

  ja sam iz fužin i katarinu poznam dobra mačka ona pride tu več puta pa tako šeta a mi ju svi gledamo jer se dobro obuče znaš sve otvoreno pa onda sve miga i skače ima dobre sise i ritku baš dobra baba.

 21. Anonimni pravi:
  7.11.11 ob 23.30

  miss universe 2009 je mirela korač in ne katarina!

 22. Anonimni pravi:
  8.11.11 ob 16.56

  »Anonimni pravi: Vsak, ki je naredil faks ve, da se je moral za to kar potrudit in jaz ta trud spoštujem. Z leti se pa tudi karakter umiri.«

  Ah daj no, faksi so narejeni po meri povprečnežev, ne pa genijev. Naredit faks in imet karakter sta dva različna pojma. Imaš recimo službe, kjer imajo (skoraj) vsi zaposleni vsaj visokošolsko izobrazbo, pa to še ne pomeni, da so vsi hudi intelektualci, da tam vladajo čudoviti odnosi, da ni spletkarjenj, primitivizma in lahkih žensk. Mogoče celo več kot v kakšni službi, kjer ni izobraženega, »pametnega« folka.
  Diploma o posamezniku , o tem kakšen človek je v resnici, pove zeloooo malo.
  Meni je zadosti, da pogledam to žensko na videu, kako bere trač novice; nikakršen medijski nastop, nikakršno obnašanje pred kamero, nikakršna izgovorjava s kupom napak, slovnični in še kakšnih. Kako se obnaša na »javnih« prireditvah, kakšne izjave daje v intervjujih, v katerih je kao dokazala da je pametna (???) in se posmehovala Pahorju. Ja to je zdaj itak nacionalni šport se posmehovat Pahorju, samo preden bo ona pol tega dosegla kar je on v svoji karieri, ne bo dovolj samo izpite na faksu delat. Bo treba še kaj drugega naredit v življenju. Pa pri tem ne mislim miganje z nago rito in promoviranje push up nedrčkov, še manj druženje z radoživimi politiki.

 23. nn pravi:
  8.11.11 ob 17.22

  anonimni 8.11.11 ob 16.56 tako lepo in resnično si napisal.upam,da si bodo vse te umetne nadute bejbe prečitale in se zamislil, nad svojim obnašanjem.Mislijo,da ko se pojavljajo v medijih in tam delajo,da so bogovi,zato so vse še samske,ki jih noben noče,morda samo za eno noč.

 24. Fuzine pravi:
  9.11.11 ob 00.49

  Anonimni ti se posmehovanja ne locis od nasmeska in kaj sele univerzitetno izobrazbo od svoje, ki je verjetno osnovnosolska... Kar se pa njenega karakterja zadeva si pa j**** genij da ga lahko razberes po tem kar se o njej pise itd... Predvidevam da bomo o tvoji veleumnosti se slisali...

 25. Fuzine pravi:
  9.11.11 ob 00.51

  Aja pa se to vidim, da ste sami lepotni kirurgi, ki komentirate .... sej ODLICNO LOCITE KAJ JE UMETNO IN KAJ NE!!!!

 26. Anonimni pravi:
  9.11.11 ob 12.59

  @Fužine
  Če se ženska giba v krogih, kjer je bolj malo lepotičk s faksom, ali pa imajo kvečjemu končano kakšno visoko poslovno, VUŠ, menedžment, turistično, ali pa so poslovne sekretarke, ti lahko uni. dipl. lahko hitro stopi v glavo. Jaz ne pravim, da sem genij, samo to, da za to, da narediš faks, ni treba bit genij. In med vsemi, ki jih poznam in imaj(m)o faks in še kaj zraven, ni nobenega genija, pa si upam trditi, da so daleč večji intelektualci od Benčkove. In v Sloveniji mrgoli tudi nezaposljivih lepotičk z magisterijem, ki nimajo pojma o ničemer in je vse, kar znajo, piflanje za izpite, edina kvalitetna literatura, ki jo preberejo, pa tista študijska.
  Kaj se o Benčkovi piše, jaz v bistvu niti ne vem. Ker za razliko od nje ne bi šel nikoli na resnem faksu delat poslovni načrt revije Hopla(?!). Haha. Če jo pa vidim brat trače na tv (oddaja pod lupo), pa mi je jasno, da njene govorne sposobnosti niso ravno za na tv.
  Njenega videza pa nisem nikoli kritiziral. Definitivno je ženska, ki se zna potrudit za svoje cilje. Tako glede faksa kot ohranjanje telesne kondicije. No, včasih se mogoče celo malce preveč potrudi za te svoje cilje. V smislu cilj opravičuje sredstvo.
  Sicer pa, mogoče pa jaz tole Rino in njenega poršija tudi osebno poznam in lahko še kako drugače sklepam o njenem karakterju…

 27. nn pravi:
  9.11.11 ob 16.06

  pleh kešpička,jaz pajo poznam?

 28. Fuzine pravi:
  10.11.11 ob 15.16

  Mah sej sploh nevem zakaj bi se clovk spuscu v razpravljanje ... Mi je ze zau... Sm pa prepricana da jo ne poznas niti mal...

  In vazn da ti sklepas po tem kako ona bere trace kasn karaktr ma kokr si sam napisu, jst ce bi bla za to dobr placana bi jih tud pa magar s slovnicno napako... Kar se tice diplome pa kokr jo jst piznam je sla delat to zato ker je blo najlazji... Si slisu za linijo najmansga odpora.., no to je to! In to bo verjetno zato ker je prebrisana in brihtna... Po tvoje pac neumna ... Katastrofa...zate kaj nej tecm...in se to vidm da jo tooook poznas da modelka niti ne mrdne za svojo postavo in da jo pac ma... Mogoce bi dau se ti kej vec nase pa bi biu bl srecn:)

  Aja kaj pa je zate resn fax? Gea verjetno...

 29. Anonimni pravi:
  10.11.11 ob 15.17

  Pa kr usiiii jo poznate PA KAJ SE... Vidte ze to je pa vse!!!!

 30. Anonimni pravi:
  10.11.11 ob 17.01

  @Fuzine
  Ne po tem, kako bere trače se ne vidi njen karakter. Se pa vidi, da ni dovolj samokritična, da bi vsaj malo delala na pravilni izgovorjavi, če se ji že zdi, da je dovolj dobra za delo na tv. Pač po liniji najmanjšega odpora, kot praviš. Kako je že to? Preko kreveta? Saj tam je treba tudi veliko mrdat! Pa ni vrag, da se ne pozna na tonusu mišic. Vsaj tistih, ki jih rada razkazuje.
  Da narediš faks na najlažji način, da si prebrisan itd. pa ni nekaj s čimer bi se človek ravno hvalil.
  Na ekonomski faks v L J se vsako leto vpiše preko 2000 študentov in težko bi trdili, da so vsi same brihte z vsemi točkami na maturi. In večina je vsaj enkrat na lastne oči doživela prizor, ko je kakšen profesor iznajdljivi študentki rekel recimo »Kolegica, kako lepo dišite. Kakšen parfum pa uporabljate?« in jo povabil v svoj kabinet…
  Tako da draga Fužinka, saj se poznamo. Kakšen Gea college neki. Sem ravno toliko genija kot ti. Z univerzitetno diplomo in (že končanim)magisterijem iz ekonomije. Pa na srečo mi kariere za zdaj še ni treba delat po liniji najmanjšega odpora preko postelj in zibanja v naročjih starih dedcev. Nekateri pač teorije marketinških pristopov najprej v praksi preizkusijo na sebi. Samo na dolgi rok ni dovolj samo dobra reklama, da nekaj prodaš. Je treba delat tudi na kvaliteti. Pa ne po liniji najmanjšega odpora. Ajd!

 31. Intelektualka pravi:
  11.11.11 ob 10.27

  Tudi to je zelo izvirno, da je Benčkova naredila s.p. z dejavnostjo razvedrilnih storitev, cirkuških predstav, storitev na plažah in storitev plesnih šol, v resnici pa je to samo še ena od mnogih in vse bolj pogostih firm za trženje hostes, z njo vred. Zanimivo pa je, kako se te hostese Diamantke predstavljajo in dajejo pojmu »intelektualec« nove širine: »Diamantke so elitna skupina deklet, ki odsevajo lepote Slovenije. Je skrbno izbrano število deklet, ki imajo ogromno izkušenj v medijskem prostoru, to pa ni edina odlika, ki jo imajo. Dekleta so intelektualke, nekatere že diplomirale, preostale študirajo, profesionalke z manirami in pravim odnosom do dela. Namen skupine je pokazati nov življenjski slog, katerega lahko mlada dekleta uživajo, če so delavne in uspešne. Prav tako se organizirajo prireditve in zabave v sklopu Diamantk, katerih cilj je, da z lepoto in novimi prijemi navdihujejo obiskovalce in organizatorje prireditev. Naš cilj je ravno tako pojavljati se na raznih sprejemih, protokolih, delati kot hostese, predstavljati blagovne znamke, ter delovati globalno in se širiti izven mej Slovenije. Na vsaki prireditvi je cilj postaviti piko na i, ter popeljati zabavo na višji nivo z originalnostjo in ekstravagantnim okusom. - PROMOCIJE - HOSTESNA DELA - KAMPANJE - ORGANIZACIJA ZABAV – MODELING«

 32. nn pravi:
  11.11.11 ob 14.42

  ja pa te bejbe so tud deklice na pozim,saj se ve????

 33. Plejboj pravi:
  11.11.11 ob 23.16

  Ne vem če so na poziv, vem pa da so bile nekatere tako znucane, da niti za Playboyeve zajklje niso bile več dobre in so se potem reorganizirale v Diamantke, en mulc pa glumi njihovega 'pimpa'.
  Pa ko je bilo že govora o tem kako Katarinca nič ne mrda za postavo. V svojem blogu na najnaj.si pravi drugače: Ok vsi vemo, da je najbolj pomembna popedenana postava, torej vse Diamantke redno telovadimo in obiskujemo fitnes, če nas slučajno kdo želi tam srečati naj se odpravi v fitnes S*** v S***. Naše načelo je zdrav duh v zdravem telesu.

 34. innnnn pravi:
  12.11.11 ob 12.09

  bejba preber si komentarje in nared analizo pa boš vidla,kaj v resnici siin kaj si folk o teb misli?

 35. blabla pravi:
  12.11.11 ob 14.50

  Katarina Benček NI Miss Universe 2009, ampak je to Mirela Korać! Popravek bi bil dobrodošel!
  Katarina je bila na tem izboru samo miss fotogeničnosti. Izključno in samo po izboru fotografov! Glede ostalega pa no comment. Saj je vsem vse jasno. :)

 36. nn pravi:
  12.11.11 ob 17.30

  drugo me ne zanima,kar se govora tiče,pa res ni za voditeljico.govori nerazločno,kričeč glas,skozi nos,enostavno ni razumljiva.

 37. srsn pravi:
  10.8.12 ob 18.37

  Js tole katarincico mal s faksa poznam. Vec casa je studerala na hodnikih kot promotorka raznih zurov in drugih dejavnosti kot v predavalnicah. Med predavanji je resno hodila na petnajst minut do ogledala ali ven verjetno na wc kej popravit. Da bi se par zakompliceranih predmetov ucila do onemoglosti, si ne predstavljam. Bolj verjetno je izkoristila svoj stas zaradi pomoci fakulteti pri promoviranju in takem sodelovanju, sigurno pa kej tud dober dekolte odpre:) v glavnem lepa in seksi za podret je, resni fanti je zaresnocjo, ker ni resna. Da bi kdaj kaksno podjetje resila pred stacejm kot ekonomistka...hmmm...no pustimo se presenetit.