Kvak.com

O Marija, na pomoč! Dvojčici Prusnik na odru pozabita besedilo

torek, 22. november 2011
Eva in Nika Prusnik sta zagotovo eno najbolj popularnih in simpatičnih odkritij šova Misija Evrovizija. Čeprav jima je bila žirija do sedaj naklonjena, pa so ju pošteno okregali, ko je ena od njiju med nastopom pozabila besedilo Magnificove pesmi Samo malo, ki ga je za njiju priredil Jonas Žnidaršič. Spodrsljaj se zgodi pri 55. sekundi, besedilo pa se glasi - kako primerno! - "O Marija, na pomoč!"
Komentarji:
 1. nini pravi:
  22.11.11 ob 12.06

  hmmmm, hmmmmm, ehmmmmm, ehmmmmmm... sej ni tko švoh besedilo :)

 2. Anonimni pravi:
  22.11.11 ob 15.23

  Tokrat je bilo v igri samo še 7 kandidatov in stvari gredo zdaj bolj na tesno, odločala naj bi vsaka malenkost itd. Torej bi bilo glede na takšno napako, ki je bila zelo opazna in slišna, edino fer, da bi žirija dala dvojčici na glasovanje, pa tudi če mislijo, da bi se prav onidve na Evroviziji najbolje odrezali. Če bosta tako zamočili nastop na Evroviziji, bomo kvečjemu doživeli pogrom.
  Res ni bilo fer, da je žirija na glasovanje dala Brino Vidic in Nadjo Irgolič, dvojčic pa ne. Mimogrede, Brina Vidic je imela do sedaj same odlične nastope. Tudi komad, ki ga je tokrat pela od Tabu je dobro odpela. Predvsem pa je bil komad v njeni interpretaciji precej bolj razumljiv kot v momljanju članice žirije Tine Marinšek na lanski Emi, ko nisi točno vedel ali poje ali nekaj sama sebi momlja.
  Zakaj pa je pravzaprav Tina Marinšek članica žirije sam bog ve. Razlaga, da je odpela pesem, ki je bila najpogosteje predvajana pesem na slovenskih radijskih postajah v preteklem letu, je milo rečeno smešna. Saj je bilo vsakemu idiotu jasno, da to, da en komad predvajajo v določenem terminu vsak dan vsaj enkrat, če en večkrat, ni naključje, ampak t.i. powerplay, plačano predvajanje, ki ga nekatere radijske postaje včasih tudi zamolčijo. Ali pa gre preprosto za kakšne posebne dogovore z radijskimi uredniki. Osebno nimam proti Tini nič,me pa njeni živi nastopi ne prepričajo oz. si upam trditi, da so skoraj vse pevke, ki so še ostale v igri na tekmovanju Misija Evrovizija, vokalno boljše od nje. Pa tudi Tabu po odhodu Nine ni več to kar je nekoč bil...