Kvak.com

Misija Evrovizija: kam so skrili Majo Keuc?

torek, 6. december 2011
Misija Evrovizija, Maja Keuc, Klemen Slakonja, Zlatko
Marsikdo je morda opazil, da je bila Maja Keuc zadnjih nekaj tednov v oddaji Misija Evrovizija prisotna bistveno manj kot prvi mesec. Kljub temu, da so oddajo promovirali z njenim imenom, mlada pevka preprosto ni mogla parirati energičnemu Klemnu Slakonji, zato vse kaže, da jo v šovu 'ponucajo' le še za pevske vložke in ... odpiranje kuvert. Novi partner Slakonje je tako sedaj enako naspidirani Zlatko. Viri iz zakulisja pravijo: "Kaj se dejansko dogaja z Majo, ne vemo, nihče ne pove nobene prave informacije, očitno pa je, da je Maja postala druga violina oddaje, ki jo je Zlatko zelo zasenčil." (vir: Nova)
Komentarji:
 1. haha pravi:
  6.12.11 ob 11.16

  Zlatko lahko zasenči le svojo neumnost s svojo retardiranostjo. Kje ste tega nesposobneža dobil, fuj fej!

 2. 22 pravi:
  6.12.11 ob 11.48

  se strinjam, to je vendarle prime time oddaja televizije slovenije, vi daste pa zlatkota notri, nevem no meni on ne odgovarja, ker mi je prav nerodno za njega,

 3. Anonimni pravi:
  6.12.11 ob 12.46

  V oddaji Misija Evrovizija je bil Zlatko čisto ok. Samo gledalci resničnostnih šovov, Msije Evrovizija ne gledajo, ker je takrat na sporedu njihova najljubša oddaja. Zlatka pa tudi poznajo samo iz resničnostnega šova.

 4. Anonimni pravi:
  6.12.11 ob 16.58

  ne resno, spokite Zlatkota iz oddaje ker je budala

 5. zlatkozakladko pravi:
  6.12.11 ob 21.53

  Da je zasenčil Majo, kake mate, ne ga lomt no.

 6. vaka vaka pravi:
  7.12.11 ob 11.27

  S čim bi naj Zlatko zasenčil Majo. S petjem, z vodenjem. dajte no. Sploh nista primerljiva, v sovoditeljstvu se pa vedno ne znajdeta najbolje. Vendar to je že vprašanje za snovalce oddaje, ki bi jim lahko bilo jasno, da vseeno potrebuješ malo več znanja in predvsem izkušenj. Ali gre samo za komercialno uporabo trenutno enega najprepoznavnejših glasov na slovenski popevkarski sceni. Vsak naj dela kar obvada, to velja tudi za novinarje rumenih cajtngov, za katere včasih dobim občutek, da so rahlo retardirani. Pa verjetno tisti, ki to redno berejo tudi. Maj in Zlatko sta na svoj način vsak na svojem področju več kot odlična. In tako naj tudi ostane.

 7. Anonimni pravi:
  8.12.11 ob 13.51

  Maja Keuc je bila bizi s finiširanjem njenega glasbenega prvenca. Je novi album dovolj dober razlog, da so jo "umaknili"? :)

 8. čebelica pravi:
  9.12.11 ob 22.23

  Sam res.....skor nč je ni blo vidt, kr neki....k je prou modelka!!! Ta misija je čezdalje bolj bedna!!! Men je glih Majči prou neki posebnega v oddaji.....pa k pripravi vedno kkšen dober komad! :D

 9. Anonimni pravi:
  9.12.11 ob 22.26

  @čebelica, pol si pa kupi njen še vroči album z naslovom Indigo in ne tarnaj. Je pač oddaja malo trpela na račun tega. Fani bodo razumeli. :)

 10. JANJA pravi:
  11.12.11 ob 08.56

  Kar je edino dobrega v tej oddaji je Klemen Slakonja,še Jonas mu ne more več parirat,bravo!!!

 11. LUMPI pravi:
  22.12.11 ob 10.33

  Edino Darja ve, kaj govori in ocenjuje. Vsi ostali pa se lahko zamislite nad ocenami nastopajočih. Ti trije bi še Majo Keuc skritizirali, če bi jo lahko. Še dobro da je bila na Talentih, ker s takim ocenjevanjem, bi sigurno trojica sodnikov našla napake. Če jih je pri Emanueli, bi jih pri Maji tudi. Dvojčici pa - oh, oh, saj fušata, ampak v paketu dobro fušata! Ha, ha, ha. Mogoče pa upajo, da bodo vsi, ki bodo glasovali, naglušni?

 12. KATX pravi:
  29.1.12 ob 14.28

  EHH, TO JE KR NEKI... nobeden NIMA pojma! Tta Maja Keuc mi pa itak gre na LEDVICE! Na začetku je bla v redu, zdaj je pa prava cipa! Glede komisije pa ni vredno besed! Ka dela tam jonas, ko je butast bolj kot pa vsi skup! Strinjam se z Lumpijem, ms Darja ve kaj govori...SRAMOTA ZA SLOVENIJO!