Kvak.com

Vesna Krajnc Franc: za ozdravitev potrebuje mir in zasebnost

sobota, 17. december 2011
Vesna Krajnc Franc, Kmetija išče lastnika, Skupaj za Vesno
Vesna Krajnc Franc še vedno polni slovenske medije. Kljub izjemni podpori pa njen mož Matej Franc javnost prosi, da Vesni dovolijo, da ozdravi v miru in zasebnosti: "Hvala vsem, ki Vesni in meni želite dobro. Iskeno pa vas prosim, da spoštujete Vesnino željo po zasebnosti." Matej vse oboževalce prosi, naj Vesne v bolnišnici ne obiskujejo, saj s tem motijo proces zdravljenja. (vir: Slovenske novice)
Komentarji:
 1. Anonimni pravi:
  17.12.11 ob 21.53

  No, to si preberite. Pa se zavedajte, da ste z vašim pretiranim izkazovanjem pozornosti lahko tako tečni kot Esada in nič ne pripomorte k temu, da bi šlo vaši dragi Vesni na bolje. Aja, ne smem delat primerjave z Esado... no tečni kot muha pred dežjem. :)

 2. sem pravi:
  17.12.11 ob 22.09

  vesna res potrebuje mir, da si odpočije!!! pa ne zaradi brušenja duše, ker ji ni kaj dodati,je dovolj plemenita. PRIPOMBA za ostale člane kmetije: Če obstaja ustanova za popravilo duš in srčnosti, bi bili idealni pacienti.

 3. Anonimni pravi:
  17.12.11 ob 23.58

  ma ja, kaj ji je bilo tega treba. pop tv še nikoli ni med tekmovalce izbral same dubre in srčne duše. Kdo pa bi sploh gledal takšne dolgočasneže

 4. janika pravi:
  18.12.11 ob 00.36

  Vesna, želim ti vse najboljše in čimprejšnjo ozdravitev, enkratna punca si,drži se.

 5. sansam pravi:
  18.12.11 ob 10.16

  Potreben je čas,da se vrneš v okvire pred pojavljanjem na TV.

 6. Hoho pravi:
  19.12.11 ob 15.04

  Vesna mogoče boš dobila Viktorja za najboljšo odigrano vlogo v šovu KMETIJA. Uspelo ti je prenesti naokoli kar nekaj gledalcev z svojo igro.

 7. grozni pravi:
  19.12.11 ob 18.26

  drečnikova najljubša literatura je ;deklica z vžigalicami

 8. pika pravi:
  19.12.11 ob 18.31

  In HOHO s kom povezuješ da bi morala Vesna dobiti Viktorja za najboljšo odigrano vlogo? Zakaj nekateri sklepate da je prenesla okoli celo Slovenijo z svojo igro. Meni se ni zdelo tako in če si pogledal njene žuljave roke-mislim da povedo vse.................in konec koncev vsi so igrali svoje igre in eni so bili bolj uspešni, eni malo manj. Matej pa si vsekakor ni ZASLUŽIL KMETIJE, ker sedaj prihajajo na dan vsi njegovi grehi in tak človek si ne zasluži kmetije, ker se dobesedno prišlepal do nje in kako samovšečen je in če bi poleg njega sedel Darko, bi se mu hlače tresle, tako ob Vlasti je bil ziher da bo dobil kmetijo in je on ljudi "zavajal" in ne Vesna!!!!

 9. LADY pravi:
  21.12.11 ob 15.55

  JAZ VEM, KAJ SE JI JE ZGODILO. NORO SE JE ZALJUBILA V SIMONA IN DOŽIVELA ŽIVČNI ZLOM. TISTI, KI NE VE KAKO JE TO, NE BO NIKOLI OBČUTIL TEH NORIH OBČUTKOV. MENI SE JE ZGODILO PRI 30H IN VEM, KAJ DOŽIVLJA. VSI MISLITE, DA JE ZARADI KMETIJE. NAPAKA!!! SAMO ZARADI ČUSTEV DO SIMONA SE JI JE ZVRTELO. POZNAM TO. VENDAR JE NAJVEČJA NAPAKA TO, DA SO JO DALI NA PSIHIATRIJO. BIOENERGETIK BI REŠIL ZADEVO, MOŽ MATEJ PA BI ITAK OSTAL BREZ NJE, KOT BO TAKO ALI TAKO, VENDAR BREZ ZDRAVIL.NAPAKA! SIMON SI NAJVEČJI PRASEC KAR JIH JE MOŽNO. UPAM, DA TE BO DOLETELO, KAR SI ZASLUŽIŠ....

 10. Meri pravi:
  21.12.11 ob 16.37

  Vesna je dokazala svoje dostojanstvi in veličino. ko so vsi udrihali po njej je ponižno molčala.

 11. patricija pravi:
  21.12.11 ob 20.05

  men se je vesna zdela zelo fajn punca

 12. Mici pravi:
  21.12.11 ob 22.01

  Vesna zaupaj vase in vedi da Moč tvojega dobrega duha odpira vsa vrata sveta.

 13. haha pravi:
  22.12.11 ob 21.13

  a še kr drajsate te hvalnice? Se še ni nabralo dovolj na računu. Ja tema se je pa vseeno že malo izpela. 5 mintu slave ne more trajat 5 let.

 14. anonimni pravi:
  26.12.11 ob 17.12

  Jaz pa se imam polno kapo Vesne,pa stokanja da je boga!Obstajajo se bol bogi kot je ona,ko nimajo denarja za prezivetje.Vesna pa ima hiso moza sluzbo-kaj bi se rada!Na kmetiji je bilo 12 tekmovalcev-vsi so se borili za kmetijo,eni vec eni manj!Saj je to Vesna vedela-pa tudi to je vedela da ni receno da bo zmagala-kaj pa sedaj joka!Sory,jaz ji ne bom nasedel!pa vem da me bote nekateri popljuvali-nisem hinavc,in bom povedal tocno to kaj si mislim!Hvala

 15. Pikec pravi:
  28.12.11 ob 11.12

  Žal mi je za Vesno, da se je morala posloviti od tiste kmetije. Najbolj jo je prizadelo to, ko je moral gospodar Vinko odpeljati vse živali, med njimi tudiSuzi in Srno. Vesna se je nanju močno navezala.
  Vesna, drži se, kmetija te sigurno kje čaka.

 16. nena5 pravi:
  1.1.12 ob 18.50

  Kakorkoli,Vesna si je kmetijo najbolj zaslužila,je pa tudi res,da meni se pač nekako ne smili.Ko je šla v to tekmovanje je vedela,da bo izpostavljena javnostiin če ima tako slabe živce pač ne bi smela v tak šov.Jaz sicer denarja za njeno kmetijo ne bom prispevala,ona hišo že ima,pa marsikaj drugega tudi,glede na to,da je pa tako delovna in mlada,pa si bo še že kupila kmetijo,če si jo tako želi.Bo pa kaj prodala,pa krediti tudi obstojajo!

 17. jur pravi:
  8.1.12 ob 20.31

  vesna tudi mene je zelo prizadelo da so te na tako grob način odslovili z kmetije ,srčno upam da boš prišla do večje kmetije ,za esado pa upam da jo bo doletela božja kazen