Kvak.com

Misija Evrovizija končana, na Emo 2012 gredo Eva Boto in dvojčici Prusnik!

ponedeljek, 9. januar 2012
Misija Evrovizija, Eva in Nika Prusnik, Eva Boto, Nika Zorjan
Misija Evrovizija se je po 13-ih tednih končala z odločitvijo gledalcev in sodnikov: zmagovalki sta dvojčici Eva in Nika Prusnik ter Eva Boto, medtem ko se je morala Nika Zorjan posloviti. Prusnikovi in Botojeva se bodo pomerile na Emi 2012, kjer bodo odpele posebej za njih napisane nove pesmi, katera izvajalka in katera pesem pa nas najbolj prepriča, pa bomo takrat v celoti odločili gledalci.
Komentarji:
 1. nini pravi:
  8.1.12 ob 22.22

  odlična izbira! navijam za dvojčici prusnik: dejstvo je, da bo Evropa gledala le tri minute nastopa, ki mora biti dovršen, zabaven in zapomnljiv. dvojčici imata karizmo in energijo, da to speljeta, pojeta pa tudi vedno bolje. eva boto pa bo nedvomno v sloveniji lahko imela lepo in dolgo kariero.

 2. heh pravi:
  8.1.12 ob 22.42

  pa tv bojo mel na mute a ne tko da zihr ne bojo opazili tega pevskega "talenta" ?

 3. nini pravi:
  8.1.12 ob 22.43

  na evroviziji pa že dolgo ni odločal pevski talent :)

 4. Anonimni pravi:
  8.1.12 ob 23.41

  Glede na to, da odločajo gledalci in če ne bo zelo, zelo očitne goljufije, potem je jasno, kdo bo šel v Baku. Je pa zame odslej naprej Tabu- res tabu - dokler se ne znebijo tiste afne, jih ne poslušam. Pa upam, da bodo kmalu imeli kakšen koncert v Prekmurju...Stari blefer pa itak ni niti za komentirat.

 5. Tasha pravi:
  8.1.12 ob 23.53

  Jaz ostajam pri svojem! Čestitke Eva Boto!!!

 6. majda pravi:
  9.1.12 ob 11.06

  iz tega zopet nebo nič kot ponavadi

 7. ON pravi:
  9.1.12 ob 12.58

  Nič novega. Že od samega začetka je bila Eva Boto favoritinja gledalcev, dvojčici Prusnik pa komisije. In tako se potem lahko vprašamo ob takem razpletu, ali gre za vnaprej določen "scenarij", ali pa le za naključje.

 8. pattrisha pravi:
  9.1.12 ob 14.14

  briga me za misijo in Evrovizijo
  zarat mene jo loh tud ni !

 9. Anonimni pravi:
  9.1.12 ob 14.50

  ne dvojčiči ne eva boto nimajo možnosti za dobro uvrstitetv. vseeno pa sta dvojčiči na slabšem, ker bodo vsi (če dejansko pridejo na eurosong) gledali nanju kot na kopijo lanskih irskih dvojčkov....

 10. Tasha pravi:
  9.1.12 ob 15.45

  Zakaj pa ne bi imeli dobrih možnosti?? Ne vem za dvojčici, ampak Eva ima vse možnosti, da se dobro uvrsti. Ima neverjetne glasobne sposobnosti, stara je komaj 15 let!!! Nič slabšega vokala nima od Maje Keuc.... Jaz iskreno ne vidim razloga, zakaj se ne bi dobro uvrstila, če seveda zmaga! Dvojčici pa sta po mojem mnenju pevsko res nekoliko šibki. Če gresta oni dve bo morala biti pesem taka, da se bo bolj gledalo šov kot poslušalo...drugače nekih možnosti najbrž res nimamo.

 11. Anonimni pravi:
  9.1.12 ob 16.08

  Vedno preveč pričakujemo od naših predstavnikov.Če se že gremo evrovizijo pošljimo nekaj lahkotnega in zabavnega.Dvojčici sta ravno pravšnji - malo bosta zaplesali,malo delali grimase in se na odru šalili in to bo kar simpatično,pa kaj nas briga uvrstitev če bi imeli najboljšo pesem nebi zmagali zato vzemimo to za štos.

 12. teja pravi:
  9.1.12 ob 19.52

  Men se pa zdi da sta tapravi finalistki oz.finalistke,ker sem že od začetka zanje navijala!BRAVO :*)

 13. Peter pravi:
  9.1.12 ob 23.14

  Preveč se obremenjujemo z uspehom in brezveznimi kalkulacijami, kaj bi lahko zapalilo. Tudi za ceno odmika od kvalitete.

 14. JINX pravi:
  10.1.12 ob 07.01

  Hvala Bogu za voditelja, ker če ne bi bila oddaja reees na amaterska. Navijam za EVA BOTO klan.

 15. nn pravi:
  10.1.12 ob 08.26

  Dvojčici spadata na vaški nivo oddaje 'pokaži kaj znaš' ne pa na evrovizijo.

 16. kiki pravi:
  10.1.12 ob 09.04

  bravo eva boto oni dve afni sta pa za v štalo ja štalo prav bereš

 17. Peter pravi:
  10.1.12 ob 21.30

  Misija Evrovizija ni poceni projekt. Že zaradi tega bi strokovni sodniki morali svoje delo zelo odgovorno opravljat. Na koncu se je vse sprevrglo v nekakšno pobiranje stav, kaj nam lahko prinese uspeh na Evroviziji, strokovnost je splavala po vodi. Malce odgovornosti bi lahko tudi čutili do teh zelo zelo mladih pevcev in pevk, ki jim zaradi svojim "pametnih" odločitev lahko uničijo vse možnosti za nadaljnjo kariero. Če se sodnik ozira na to, kakšno je javno mnenje, kaj bi lahko bilo javno mnenje, kaj bi lahko "ućgalo", ni avtonomen in ni strokoven. Bo pa odgovoren za karkoli se bo zgodilo na Eurosongu. Osebno mislim, da nam takšna oddaja ni bila potrebna. Je bilo pa nekja kalkulacije s strani RTV tudi zaradi same gledanosti, ker so mislili, da bodo potolkli rejtinge Pop TV v podobnih oddajah. Če bi se resnično šlo samo za morebiten uspeh na Eurosongu, bi povabili nekaj komponistov, izbrali nekaj že ufuranih pevcev in vsak bi odpel ene par komadov, potem bi pa izbrali najboljšega. Tako pa se gremo ruleto; izbiramo pevce brez izkušenj, praktično otroke, ki se lahko zlomijo pod težo vsega sranja, ki ga prinese Eurosong. Ne vemo pa niti ali premoremo junaka, ki bo za te otorke sposben napisat "hit", s katerim bi lahko imel uspeh katerikoli kvaliteten slovenski izvajalec ali izvajalka.

 18. pevkica pravi:
  11.1.12 ob 16.20

  na jetre mi gre ko morejo bit amaterji. naj pošlejo majo keuc in klemna slakonjo pa maestro pa bo ŠPICA. tk so pa use zasral ko so že usi tk slabi pol morejo pa tiste dreke zbirat ko nimajo pojma kak se poje. pa tta eva boto je kr neki!!!!!!!!!!!! prusnikove pa še nekak gre

 19. lana pravi:
  11.1.12 ob 17.48

  dvojčici me spominjata na dve poskakujoči avši, neke kvalitete pri njima ne vidim. Eva Boto je deklica, ki tipriraste k srcu čim jo vidiš in slišiš.

 20. Anonimni pravi:
  11.1.12 ob 20.18

  Upam,da onidve klovnesi,ne bosta zmagali. Afne od afen. Pa še atek je malo denarja dal žiriji.

 21. nn pravi:
  13.1.12 ob 08.03

  Izgleda da je res dal atek denar,da sta zmagali.Sramota, nimata pojma o petju isto kot ne Marinškova

 22. chico payo pravi:
  13.1.12 ob 17.55

  od kje vam to, da je ata Prusnik dal denar? nekdo je to zapisal na nekem forumu, folk je to začel ponavljat in kar naenkrat je resnica? bodite resni in predvsem fer do družine, ki si takih podtikanj in obrekovanj zagotovo ne zasluži. samo zato, ker niste zadovoljni z izbiro, še ni treba biti žaljiv do ljudi, ki jih ne poznate.