Kvak.com

Nino Kozlevčar se seli na Novo Zelandijo

četrtek, 19. januar 2012
Nino Kozlevčar, Samo Kozlevčar, Tomaž Kozlevčar, Time to Time
Mnogi Slovenci ob trenutni krizi razmišljajo o odhodu v tujino, tja pa odhaja tudi pevec Nino Kozlevčar (na sliki desno), najbolj znan po dolgoletnem sodelovanju z zasedbo Perpetuum Jazzile, ki pa jo je lansko leto zapustil. 27-letni Nino bo z dekletom Moniko odpotoval na Novo Zelandijo, kjer bo odprl podružnico arhitekturno-dizajnerskega biroja Kozlevcharchitecture, ki ga imata z bratom Samotom pri nas. Nino in njegova glasbena družina Kozlevčar so se s prijatelji ob tej priliki poveselili v gostilni na Ljubljanskem gradu, zapel jim je tudi družinski prijatelj Oto Pestner. Družinski vokalni tercet Time to Time (na sliki), ki so ga sestavljali oče in brata Kozlevčar, pa bo po Ninovem odhodu le še duet. (vir: Slovenske novice)
Komentarji:
 1. Je za premislit. pravi:
  19.1.12 ob 10.13

  Je za premislit. Tudi v Avstraliji dela ne primanjkuje. Žalostno je kaj nam politiki glede države in gospodarstva obljubljajo in kaj je vsakodnevna realnost.

 2. prihodnost' pravi:
  19.1.12 ob 10.20

  Za mlade je v tujini več priložnosti in tudi lepša prihodnost kot doma. Država ne zna drugega kot večat davke, s tem da imamo skoraj že najvišje v evropi.

 3. MILI pravi:
  23.1.12 ob 09.36

  VELIKA SKODA ZA SLOVENIJO.ODHAJA VELIK GLAZBENIK DRUZINE KOZLEVCAR,KI JE DEFINITIVNO LAHKO VZGLED VSEM DRUZINAM PO UMETNISKI STRANI.

  PA SRECNO POT.UPAM DA JIH KDAJ PONOVNO SLISIMO SKUPAJ

 4. lady pravi:
  23.1.12 ob 09.44

  naj gre pa še koga naj sabo vzame

 5. kkk pravi:
  23.1.12 ob 21.30

  Komentarji te "lady" so pa budasti do skrajnosti....