Kvak.com

Jure Košir: s smučanjem ni zaslužil dovolj za šampanjec

torek, 21. februar 2012
Jure Košir
Jure Košir se od konca svoje smučarske kariere ukvarja z zastopstvom športnih blagovnih znamk in prodajo športne opreme. Na vprašanje, ali v svoji smučarski karieri ni zaslužil dovolj za lagodno življenje, odgovarja: "Odvisno, na kakšen način bi radi živeli. Če bi radi ob skorji kruha živeli do konca življenja, potem je dovolj, če bi si pa radi privoščili dom perignon, potem ni dovolj." Košir, ki živi v razkošni vili ob Blejskem jezeru, pa obenem pravi, da so najboljše stvari v življenju še vedno zastonj in da sam živi vedno skromneje: "Najboljše stvari v življenju so zastonj, pravi pregovor. Malenkosti so namreč tiste, ki me razvedrijo in mi veliko pomenijo. Ne hrepenim več po materialnih stvareh. Ene so se mi uresničile, druge še ne, vendar nisem obremenjen s tem, da bi moral imeti vse, kar mi ta svet ponuja. Več mi pomenijo doživetja in kakovosten čas." (vir: Slovenske novice)
Komentarji:
 1. nekdo pravi:
  21.2.12 ob 06.18

  kolikor se ga spomnim je bil volk na denar,da z smučanjem ni zaslužil tudi ni mogel saj ni bil tako dober,kar je dobil je hotel z silo in pohlepom,zato mu tudi ni šlo,je pa iznajdljiv in tako ima kar ima,vse pa ima meje.

 2. xy pravi:
  21.2.12 ob 13.27

  Ja lepo zdaj govoricit, da kako ni materialist in kako mu vse te stvari niso pomembne .... vila na Bledu, cela zbirka avtomobilov, preserava se naokoli in afna ... ja revez no, sigurno nimajo kaj dat v lonec.
  Sicer pa glede na rezultate, ki jih je (ni) delal ... zadnjih 5 let preden je prenehal smucat, je bil vec kot prevec preplacan!!!!

 3. Felix pravi:
  21.2.12 ob 22.43

  Aja, to je un, ki Mazejevi soli pamet. Ta prav se oglaša.