Kvak.com

Flop skupin na X Factorju: Vox Arsana izgubila člana, Mladi godci pa pobegnili

ponedeljek, 16. april 2012
X Factor, Vox Arsana, Samo Kozlevčar, Tomaž Kozlevčar, Mladi godci, Jadranka Juras, Aleš Uranjek, Damjan Damjanovič
Jadranka Juras, Aleš Uranjek in Damjan Damjanovič bi si morali preostale tekmovalce šova X Factor razdeliti po principu mlajših od 21, starejših od 21 let in skupin. A pri skupinah je prišlo do precejšnjega problema. Skozi avdicijsko sito se jih je uvrstilo bolj malo, pa še te so kasneje zatajile: skupino Vox Arsana je tako tik pred Xkampom zaradi kreativnih razlik zapustil Samo Kozlevčar iz znane glasbene družine Kozlevčar, pri tem pa izrazil obžalovanje, da se na tekmovanje raje ni prijavil sam: "Žalosten sem, da nisem štartal solo kariere z X Factorjem, sploh sedaj, ko vidim, da je to resna zadeva. Verjamem v X Factor Slovenija!" Vox Arsana je tako postal trio, a med preostalimi tekmovalci iščejo četrtega člana. Drugi dan Xkampa pa je s prizorišča skoraj pobegnila zasedba Mladi godci ... fantje so trdili, da jih daje časovna stiska. Morda pa so se le ustrašili plesnega izziva, ki je potekal tisti dan? (vir: xfactor.24ur.com)
Komentarji:
 1. Felix pravi:
  16.4.12 ob 12.49

  Le zakaj me ne preseneča, da si je eden od Kozlevčarjev spet nekaj preimslil. Hvala lepa,da tako zaj... preostale. Kaj je sploh rinil zraven.

 2. tanja pravi:
  16.4.12 ob 13.57

  poglejte,če si kvaliteten pevec ne rabiš nobene telovadbe poleg svojega petja in te zahteve po plesu na tem showu so brez veze.Trudili so se vsi,se potili,nazadnje je pa tudi dekle ki ni plesala šla naprej.Kaj to pomeni?

 3. nini pravi:
  16.4.12 ob 16.29

  res je, felix. a se niso kozlevčarji nekaj zmrdnili že pri perpetuum jazzile in šli stran? takrat je tudi šlo za neke kao "kreativne razlike".
  Tale Samo mi je pa včeraj tudi deloval totalno oportunistično. On šele zdaj vidi, da je x factor "resna zadeva"? Ma za smejat, no... sej je vse sam povedal.

 4. šnelpepi pravi:
  16.4.12 ob 23.29

  So, drek od dreka....

 5. Felix pravi:
  17.4.12 ob 02.12

  Time to Time je bil trio skupaj s fotrok in bratom Ninotom. Ampak Nino se je kolikor mi je znano odselil v tujino. Kaj je s tem projektom zdaj pa ne vem. Ampak nekako si ne predstavljam Samota na X faktorju. Se mi je že takoj čudno zdelo. Mislim, da njegov ego ne prenese kritike, kaj šele, da je kakšen amater lahko boljši od profesionalca. Od vseh Kozlevčarjev mi je bil vedno najbolj simpatičen Nino. Res fejst fant. Nič čudnega, da se je odselil daleč stran, Novo Zelandijo menda. :)