Kvak.com

Rajko Hrvatič in Daša Podržaj Hrvatič: on ne bo obračunaval medijsko, ona pa poniknila

torek, 17. april 2012
Rajko Hrvatič, Daša Podržaj Hrvatič, Kris Hrvatič, Maja Bašić
Ob najnovejši aferi zakoncev Hrvatič se marsikdo sprašuje, če se tako v medijih obnašajo srečno poročeni zakonci. Rajko Hrvatič je dal daljši intervju za Novo, v katerem je zanikal, da bi Dašo in nekajmesečnega Krisa vrgel ven, obenem pa potožil, kako mu je ob vsem skupaj težko, saj si želi predvsem zasebnosti in ne želi postati novi Aleš Čepin. No, slednjega je ta izjava razjezila, da je obalnemu poslovnežu vrnil milo za drago, češ naj njegovega imena ne vpleta v svoje probleme: "Ker pa take izjave daje oseba, ki je bila v preteklosti več v medijih kot oba omenjena skupaj, in to na svojo željo, te izjave kažejo na hudo osebno krizo. Zato pozivam gospoda Rajka Hrvatiča, da se od mojega imena distancira, svoje probleme pa naj rešuje z ljudmi, ki so v to vpleteni." Sicer pa se na svojem Facebooku že lep čas ni oglasila Daša Podržaj Hrvatič. Njena zadnja izjava je bila konec marca, ne odgovarja pa celo na pozive prijateljev, če je z njo vse ok. Po najnovejših videnjih naj bi jo celo znova opazili na Obali ... ni kaj, še bo pestro. (vir: Nova, Slovenske novice, pozareport.si, podlupo.net)
Komentarji:
 1. eva pravi:
  17.4.12 ob 13.37

  Hrvatič je že postal Čepin, sicer pa njegova družina njegova stvar. Dokler z njimi lepo ravna se nas to ne tiče.

 2. krnekdo pravi:
  17.4.12 ob 14.34

  ...bruhnem na Rajča, na Dašo, na Čepina......pa še na koga...dej, dej....sami samopromotorji, pardon SLABI samopromotorji...

 3. maja pravi:
  17.4.12 ob 16.54

  hrvatič se bo vedno okrog gonil.. revica daša je mislila, da ga bo spremenila... whatever... mislim, da ji bo bolje pri starših kot non stop sami na obali...

 4. obalna CIA pravi:
  17.4.12 ob 17.15

  hahaha, jo je na silo spravu nazaj, potem ko je punca sama spokala in odšla k staršem. In to upravičeno, saj so ji "prijatelji" kar na njen GSM poslali foto dokaze o varanju njenega Rajkota! Zdaj bojo pa mediji krivi za razpad njunega zakona! Itak, da ji je nerodno in se skriva, pa tudi veliki Hrvatič ji je prepovedal kakrkoli govort. Samo on je tisti, ki ima to pravico, da bo enkrat za vselej vsem povedal, kaj je "resnica" ;)

 5. saska pravi:
  17.4.12 ob 20.30

  Se bojo že zmenili, ne vem zakaj narod tolk zanimajo tuji problemi? A nimajo svojih? Jest jima privoščim vse OK, se pravi vsem trem. Rumeno pa, sej veste, da se prodaja.

 6. tanja pravi:
  18.4.12 ob 09.50

  saška zelo lepo si povedala se popolnoma strinjam s teboj

 7. ha ha pravi:
  18.4.12 ob 15.27

  ni vse tako lepo----kot zgleda

 8. eva pravi:
  18.4.12 ob 15.32

  Če imaš denar si lahko kupiš kar želiš, tudi lepa dekleta.

 9. tinamalina pravi:
  19.4.12 ob 17.05

  Eh saška, če se ne bi toliko bahal in postavljal z vsem kar ima, če ne bi kar naprej kupoval medijskega prostora in pozornost, verjami mi, da se ne bi nihče kaj dosti zmenil zanj, tudi Daša ne, tako pa.....enkrat za spremembo ima veliko medijske pozornosti povsem zastonj!

 10. pik pravi:
  4.5.12 ob 11.53

  one 100% ne ve kaj je recesija...pa še delat ji ne bo treba....sicer je pa važn da na vzven lepo zgleda :)

 11. tim pravi:
  20.7.12 ob 14.06

  Uživaj Daša saj si zaslužiš!!!Biti na raspolago usakem moškem ki obišče Rajkota ni lahko težko je razumem te!Eni delajo 8h na dan ceo mesec za drobiž ti pa pol urce uživaš in pokasiraš enako usoto samo oni imajo svoj jazz ti pa si pač k....... kaj jokaš ušeč ti je da si te podajajo slinasti starčki taka si ne jokaj uživaj meni si ubogasmiliš se mi....


 12. jan pravi:
  21.7.12 ob 14.32

  Lej saj je Daša super punca usakmu da kar naprej tako Daša usaj starčki pridejo na svoj račun!!!Daša dela ker zna najbolje to je zapeljevanje starješih od 50 heheheheheheheheh:))