Kvak.com

X Factor: Samo Kozlevčar spregovoril o odhodu iz Vox Arsane

četrtek, 19. april 2012
X Factor, Vox Arsana, Samo Kozlevčar, Tomaž Kozlevčar
Samo Kozlevčar se je odločil medijsko spregovoriti o nenadnem odhodu iz skupine Vox Arsana, ki je zaznamovala zadnjo oddajo X Factor. Pevec se je skupini pridružil malo pred tem, ko so se prijavili na oddajo, a kmalu ugotovil, da se njihovi okusi, kriteriji in način dela preveč razlikujejo. Zmotilo pa ga je še nekaj: " ... Začetna usklajenost pevcev je bila žal varljiva, saj je šlo le za podrejanje nekaterih članov skupine v medsebojnih sorodstvenih in partnerskih odnosih. Zaradi avtokratskega odnosa pevskega kolega je bilo v resnici ogroženo timsko delo štirih enakovrednih pevcev, oblikovanje skupnih kriterijev in izbira smernic, kar je vse pogoj za homogen ansambel." Čeprav se je želel nato na X Factorju preizkusiti kot soloist, to ni bilo mogoče. (vir: Slovenske novice)
Komentarji:
 1. tanja pravi:
  19.4.12 ob 10.32

  Kozlčki so že tako uveljavljeni da mu tega nebi bilo treba.Pokazal je da ne prenese močnih ali močnejših ljudi in je repek stisnil med nogice.

 2. lady pravi:
  19.4.12 ob 12.33

  prepotentnež kozlevški hkhkhk

 3. JINX pravi:
  19.4.12 ob 16.41

  Ta družina bi rabila samo za ego vzdrževat eno 5-sobno stanovanje.

 4. Felix pravi:
  19.4.12 ob 19.46

  Zakaj ni rajši rekel, da ima probleme z glasilkami in jih ne sme naprezati. Bi bil bolj prepričljiv, pa še manj butast bi izpadel. Ne vem kaj je pričakoval. Vvseh timih so trenja. Zaj... tako preostale člane pa je milo rečeno svinjsko. Samo zato, ker ne prenese avtoritete?? Eh, še se bo moral marsičesa naučit v življenju.

 5. anonimna pravi:
  19.4.12 ob 23.15

  joj ta očkov sinko je enostavno preveč vase zagledan egoist!!!
  zmeraj bi rad bil v ospredju, skoz se neki vn meče, mora biti zmeraj on v središču pozornosti... pa kva mu ni jasn???? on je bil tisti, ki se je zadnji pridružil skupini, niso se oni pridružili njemu!!! in on je tisti, ki mora sprejeti njihova pravila, ne oni njegova. grem stavit, da je hotel imeti vodilno vlogo, pa pač ni šlo, ker mu je končno nekdo stopil na rep. Res pa ni niti malo profesionalno od njega, da zapusti skupino in potem še pljuva po njej. S tem samo kaže svojo užaljenost. Razvajen mulc!!

 6. jodika pravi:
  22.4.12 ob 21.15

  Kdo je to??