Kvak.com

Estradniki v podporo Urški Čepin

ponedeljek, 23. april 2012
Urška Čepin, Rok Ferengja, Salome
Čeprav Urška Čepin do sedaj še ni priznala, da si je denar služila s prostituiranjem, pa so ji njeni estradniški kolegi na Facebooku izkazovali podporo. Podprl jo je Rok Ferengja iz Rok'n'banda, ki je menil, da Čepinova počne nekaj povsem normalnega. Tudi Salome jo je podprla, češ da si pač le služi kruh: "Mislim, da to, kaj Urška Č. dela, ni nič tazga, huje bi bilo, če bi kradla v Hoferju. Punca se je znašla v tem kriznem času in seksa za evre. / ... / Jaz tega ne obsojam, izbrala je najstarejši poklic!" (vir: zadovoljna.si)
Komentarji:
 1. Polona pravi:
  23.4.12 ob 12.14

  Estradniški kolegi- vau, pa taka estrada

 2. krnekdo pravi:
  23.4.12 ob 13.16

  Isti ptiči skupaj letajo in so tudi skupaj ujeti hehehehehehe.....

 3. Aleta pravi:
  23.4.12 ob 14.38

  Polona
  Podpišem..... Strašna estrada, ja!!! :))

 4. nn pravi:
  24.4.12 ob 09.35

  estradniki,ki delajo isto,kot Urška,samo,da jih niso še odkrili.Sramota zanje,da se s takim hvalisajo in to podpirajo.Saj ta estrada,se stavi stalno v medije in se imajo sami za estradnike,za bruhanje,sami pijančki in ničvredniki.

 5. luna-sije pravi:
  24.4.12 ob 14.11

  Zakaj pa sploh rabi podporo? Poštenega dela se nihče ne sramuje. Še najmanj vzorna mamica.

 6. KMETICA pravi:
  24.4.12 ob 19.41

  Bojda jo podpira tudi mati le zakaj TAKO JOJE VZGOJILA BRAVO TASTARA

 7. sonjci pravi:
  24.4.12 ob 19.51

  Jaz jo ne mislim obsojat-ze ve kaj pocne!Mislim da imamo vecje tezave,v nasi prelepi dezelici kot te da me skrbi kaj pocne Urska Cepin.Bogi otrok v soli...to je vse kaj bom komentirala....Skoda da je iz sebe naredila plastiko.

 8. joj pravi:
  24.4.12 ob 20.58

  Kakšni časi-danes je že vsaka cipa estradnica.

 9. Ena pač pravi:
  25.4.12 ob 00.12

  Daj no, nehajte no kamenjati neke plasti naše družbe, ki pač mora obstajati...saj ja niso neki taki biseri, da bi jim kdo kaj zavidati moral. Naši estradniki en klinc zaslužijo, zato si pač pomagajo tako ali drugače...svi se mi prostituiramo na taj ili ovaj način...to rajš pomislite, preden kamenjate Magdaleno...in njene kliente... tale škandal naj bi služil razkrivanju malomeščanske morale, VI jo pa tu podpirate do onemoglosti isti malomeščani zakrknjeni ste, kot Urška in vsi njei moški...poln k...c vas mam, slovenskih malomeščanov

 10. nina pravi:
  27.4.12 ob 08.11

  ENA PAC,po pisavi sklepam da nisi slovenka,ce ti kaj ne pase,pa pojdi tam od kod si prisla.ce nas imas poln k....kakor si napisala!Pa srecno pot

 11. jaz pravi:
  27.4.12 ob 09.31

  sori sam ena pač je prau napisala... vsi se zgražate tuki neki, edina bed stvar k je tuki so posledice k jih bo urškin otrok trpel..ostali bojo usi na bolšem-urška bo zaslužla, stranke bojo pa zadovolj(e)ne, vi pa ne bote ne na bolšem ne na slabšem zarad tega. ne se delat enih puritancev k vsi vemo da se slovenci radi pred drugimi fini pa lepi delamo, za zaprtimi vrati je pa vse drgač. če neb blo tko, bi se urška lh na vse strani gor dala prodajat, pa neb dubla bene stranke...lp

 12. jaz pravi:
  27.4.12 ob 09.33

  pa nina evo ta nestrpnost k jo kažeš do tujcev (pa vrjamem da nisi edina) tud dobr pove kakšni smo slovenčki

 13. nina pravi:
  27.4.12 ob 10.47

  hahaha,ko muci stopis na rep zacvili.Jaz pa nisem nestrpna do tujcev,me pa jezijo taksne osebe ko pisejo kaksni smo slovencki...zal vseposod smo dobri in slabi ljudje...pa tudi to se povem-da jaz nimam nic proti Urski,nisem jo sploh komentirala-ker me ne zanima kaj pocne.

 14. jaz pravi:
  27.4.12 ob 21.19

  js sm čista slovenka pa mam veliiiko povedat o tem kakšni smo na splošno slovenci, velik stvari za katere mislš da so stereotipi so se na koncu izkazale za resnične, komentarji (to ne leti sam nate nina) na raznih forumih pa moje ne preveč dobro mnenje o slovenčkih žal sam še potrdijo. pa se opravičujem če sm kakšni muci stopila na rep, upam da ne bo preveč glasno zacvilila ;) aja pa še to...če te neb zanimal kaj čepinka počne, ne bi odprla tega članka ;)

 15. nina pravi:
  28.4.12 ob 20.54

  pametnejsi odneha....jaz,skoda-ne se jezit..lepe praznike ti zelim!!!!