Kvak.com

X Factor: Jadranka Juras izbrala ... v finale gredo Matija Jahn, Gašper Mihelič in Ana Soklič!

ponedeljek, 30. april 2012
X Factor, Ana Soklič, Matija Jahn, Gašper Mihelič, Tjaša Žalik, Diana Filipovič, Andreas Videčnik
Jadranka Juras, ki vodi starostno skupino pevcev nad 21 let, je po dvodnevnem preizkusu v Portorožu izbrala, kateri trije se bodo z ostalimi skupinami pomerili v šovu X Factor: solz pri tem ni manjkalo, tako pri zmagovalcih kot poražencih. Gašper Mihelič je solze točil, še preden je izvedel za rezultat, v X Factorju pa ga bomo še videli. Naprej gre tudi Ana Soklič, ki doma nima podpore za svoje glasbeno ustvarjanje, kar jo vidno obremenjuje. Tretji v skupini srečnežev pa je Matija Jahn, ki mu je Jadranka zabičala, da ne more vedno le igrati klovna. Domov so tako odšli Tjaša Žalik, Diana Filipovič in Andreas Videčnik
Komentarji:
 1. anonimna pravi:
  30.4.12 ob 15.54

  Mene je Jadranka zelo močno razočarala!!! In najbrž ne samo mene!
  Ne morem verjeti, da je domov poslala Diano, ki je perfektno odpela, brezhibno, z nenormalno žametnim glasom, zaradi česar je veljala za favoritko!
  Diana je res vrhunska vokalistka, ampak "pametna" Jadranka je namesto nje izbrala Matijo Jahna, ki niti približno nima takšnih vokalnih sposobnosti, pač pa je samo nastopač.
  Prepričana sem, da je Jadranka naredila grdo napako!

 2. heh pravi:
  30.4.12 ob 17.51

  Jadranka je itak custveno nedorasla zenska, ki pada na jamranje.
  Ravno zato so jo najeli na POPTV-ju.En psiholoski test pa so takoj vidl, da bojo z njo raspizdili 90% obcinstva.Kar je pa seveda avtomaticno vecja gledanost.

 3. cvetača pravi:
  30.4.12 ob 18.45

  pa matija je super pevec in igralec na vseh področjih takšne rabimo

 4. nina pravi:
  30.4.12 ob 18.58

  meni se zdi,da ni naredila nobeno napako-itak se ni konec tekmovanja..

 5. xxx pravi:
  30.4.12 ob 20.22

  Pha, raus e patasic, repa in krompir!

 6. Felix pravi:
  30.4.12 ob 23.50

  Ko se dela izbor, je vedno tako, da jih je večina nezadovoljnih. Saj če ne bi bili kolikor toliko dobri ne bi niti prišli do te faze tekmovanja. Meni osebno je Ana Soklič največja favoritka. Samo mal manj naj jamra pa bo. :)

 7. IXS pravi:
  1.5.12 ob 09.24

  Jadranka je izbrala zelo korektno,eden mora domov Diana je še zelo mlada in bo uspela če bo glasbeno pot nadaljevala,x faktor v glasu imajo pa tile vsi trije,tako da je bilo korektno.

 8. anonimna pravi:
  1.5.12 ob 12.47

  meni ni jasno, zakaj Jadranka ni izbrala Diane, čeprav ji je tudi Nina rekla, da je ona definitivno njena favoritka. Zakaj za vraga je potem poklicala Nino za pomoč, da ji pomaga svetovati koga naj izbere, ko pa njenega mnenja sploh ni upoštevala?
  Sicer je Matija dober pevec, sam v primerjavi z Diano se mi zdi, da je Diana vokalno veliko boljša. Za Gašperja in Ano pa je itak bilo jasno, da gresta naprej, ker sta res odlična.

 9. kmetica pravi:
  2.5.12 ob 17.30

  bravo Jadranka faca si z vnukinjo ki jini glasba tuja sva izbrali iste favorite še enkrat bravo in lep pozdrav tvoji prijateljici ki se ti jepomagala obločati BRAVO