Kvak.com

S.W.A.G. (X Factor) ostajajo skupaj

ponedeljek, 4. junij 2012
X Factor, S.W.A.G.
Dekleta iz skupine S.W.A.G. so kljub temu, da so v predzadnji oddaji šova X Factor izpadle, odločene, da nadaljujejo skupno pot. 16-letna Bianca iz Kopra, 17-letna Maja iz Ljubljane, 16-letna Sara iz Celja, 18-letna Suzana iz Ljubljane in 17-letna Tjaša iz Doba pri Domžalah bodo kljub temu, da živijo na različnih koncih Slovenije, skušale skupaj preživeti čim več časa in postati iskana dekliška skupina. (vir: Story)
Komentarji:
 1. Anonimni pravi:
  4.6.12 ob 00.33

  dobre punce ste želim vam srečo pri petju

  škoda da ste izpadle ker ste bile dobre in dobro ste pele

  lp
  nada

 2. heh pravi:
  4.6.12 ob 11.04

  vse kar je napisal anonimni....samo obrnite za 180 stopinj :)

 3. Felix pravi:
  4.6.12 ob 11.39

  Obstajale bodo, če bodo imele za sabo človeka, ki jih bo fural dalje. To pomeni financiral njihov obstoj, financiral njihovo musko, snemanja, vse... In če se bo komu splačalo investirat vanje, bo tako kot z vsemi podobnimi skupinami pred njimi. Nekaj časa jim bo še izziv se gledat na naslovnicah in pet za žepnino, potem se bodo pa tega naveličale. Vsak bi se. V Sloveniji. Danes v Sloveniji na dolgi rok težko preživi skupina ali posameznik, ki zna samo pet in nič drugega. Dobrih pevcev je veliko, manj pa glasbenikov, ki so si sposobni sami pisat glasbo itd. Časi, ko so založbe furale podobne projekte, za aktere nisi vedel alis e bodo obnesli ali ne, so pa mimo. Ni denarja za takšen gambling.

 4. pik pravi:
  4.6.12 ob 11.44

  naj bodo raje manikekenke kot vse slave željne mladenke...

 5. tia pravi:
  4.6.12 ob 16.55

  Bravo punce, le korajžno naprej. Če boste dovolj vstrajne in ne boste ob prvih težavah vrgle puško v koruzo, se vam bo to slej ko prej obrestovalo.
  Drugače pa, to kar je rekel Felix, žal še kako drži. Marsičemu se bo treba odreči in velikokrat stisnit zobe, pa še kje drugje pošteno zgrabit za delo. Ampak tako dela to 90% vseh naših na glasbeni sceni.

 6. Robert pravi:
  5.6.12 ob 00.03

  Mogle bodo še veliko vadit , ker se sliši da niso še dovolj upete in harmonično usklajene. To se je najbolj slišalo ko so pele rezervno pesem za izpad ali nadaljevanje. Prva pesem je bila solidno odpeta , res pa da jih je tudi malo zablokiralo od živcev in so zato drugo pesem slabo odpele.