Kvak.com

X Factor: v napetem dvoboju izpadla Ajda Kovačič, v šovu ostaja Ana Soklič

ponedeljek, 4. junij 2012
X Factor, Ana Soklič, Ajda Kovačič, Jadranka Juras, Damjan Damjanovič, Aleš Uranjek
Gledalci šova X Factor so ta teden presenetljivo odločili, da v boj za obstanek pošljejo dve izjemni vokalistki: za naklonjenost žirantov sta se tako borili Ajda Kovačič in Ana Soklič. Ker sta Jadranka Juras in Damjan Damjanovič seveda glasovala vsak za svoji varovanki, je končna odločitev padla na Aleša Uranjeka, ki je s težkim srcem odločil, da je starejša Ana tista, ki si trenutno bolj zasluži priložnost, medtem ko bo Ajdin čas zagotovo še prišel, le malo kasneje. 
Komentarji:
 1. haha pravi:
  4.6.12 ob 00.16

  ŠKODA da je Ajda izpadla... Tale ANA je tak depresivc, z jokom zgleda prideš daleč...

 2. nada pravi:
  4.6.12 ob 00.26


  škoda dobra pevka si bila meni si bila zelo v redu

  lp
  nada

 3. Felix pravi:
  4.6.12 ob 00.39

  Razumem, da komu morda ni simpatičen Anin karakter, ampak komentar, da z "jokom daleč prideš" je pa smešen. Če imamo v mislih samo petje, seveda. Kvečjemu je Anin karakter tisti, ki jo ovira pri tem, da s svojim talentom ne more poseči še dlje. Ne pa obratno. Ampak tako pač je to v deželici, kjer še Sanja Grohar velja za pevko. :)

 4. lučka pravi:
  4.6.12 ob 06.22

  ajda,vedno sem glasovala zate,še vedno verjamem vate. ana bo pa morala spremenit odnos do vseh,ne pa da se z vsakim krega in prostaško govori pred kamero.

 5. grozni pravi:
  4.6.12 ob 07.10

  tečna,zoprna,naduta je tale soklička.ko se dere oz.poje, ne veš če poje dedec ali baba.če pa kaj ne rata se je pa treba mal pocmerit pa se vse porihta.tudi zate velja damjanovič;ne morš se za vsako pizdarijo cmerit,saj si vendar možakar al si salome?

 6. ampak pravi:
  4.6.12 ob 07.30

  Beda od oddaje.

 7. Belzebub pravi:
  4.6.12 ob 08.22

  O oddaji X Factor. Najprej pol ure posiljenega humorja, takoj nato 1o minut reklam.Po reklamah pol ure psihoanalize tekmovalcev in samopromocije tako imenovane "strokovne" žirije in nekaj neprebavljivega rezgetanja Jadranke Juras. Nato 10 minut oglasov. Zopet psihoanaliza in izpovedovanje tekmovalcev ter malo "humorja" voditelskega para. Nato oglasi. Na koncu zapetih 5 imitiranih pesmi, ki smo jih že slišali stokrat. In vse to v treh urah.
  Bog vam pomagaj.

 8. neva pravi:
  4.6.12 ob 08.42

  Vsekakor bi morala ostati Ajda,domov bi moral že prejšnji teden Matija

 9. factor pravi:
  4.6.12 ob 08.47

  Ajda bi morala ostati...Matija pa naj gre že enkrat ven!!

 10. ne ga srat pravi:
  4.6.12 ob 09.07

  anini nastopi so brez napak, ajda pa ga tu pa tam poserje. kdo si zasluži ostati v oddaji potemtakem...

 11. drekar pravi:
  4.6.12 ob 09.15

  Ana domov in matija z njo

 12. tanja pravi:
  4.6.12 ob 09.29

  škoda da je Ana tako zatežena.Ko je na odru blesti za odrom je pa polom-kot da jo kdo sili da nastopa.Mislim da jo bomo ljudje težko sprejeli kljub temu da je odlična pevka-pa koga briga če je ona (sf.....)utrujena...Žal mi je za Ajdo,ker je bila včeraj definitivno boljša od vsaj dveh tekmovalcev

 13. ena pravi:
  4.6.12 ob 09.48

  včeraj so bili vsi enkratni resnično

 14. neva pravi:
  4.6.12 ob 10.15

  Ana je dobra pevka s posebnim glasom,vendar njena psiha ne prenese porazov.Matija bi moral že zdavnaj domov,ostati bi morala Ajda.

 15. Jezna pravi:
  4.6.12 ob 10.19

  Meni so vsi zelo dobri. Samo me zelo,zelo moti Anino in Matijevo obnašanje, tako, da zanju sploh ne glasujem, čeprav sta mi vokalno zelo všeč. Res imata obnašanje na "podnu". Škoda, škoda! Ana še bolj kot Matija. Da ne bosta čisto pokvarila oddaje, bi bilo res bolje, da gresta domov oziroma odstopita kar sama, v kar pa ne verjamem.

 16. koko pravi:
  4.6.12 ob 10.57

  oprostite meni pa je ana soklič zelo dobra pevka in punca. če že joka ni nevem kaj. ona pred kamerami pač izrazi svoja čustva. zelo je dobra ne rečem tudi ajda je izvrstna pevka. NE ŽALITE ANE SOKLIČ SAJ JE IZVRSTNA PEVKA IN PUNCA ZRAVEN!!!!!!!!!!!!

 17. hmm pravi:
  4.6.12 ob 11.06

  A tiste skupine in˛out pa noben ne bo dam nagnal?
  Povprecno dretje, ki ga bebci ocitno zamenjajo za petje.

 18. Felix pravi:
  4.6.12 ob 11.34

  Če bi šli v detajle, bi Ajda morala it ven že po prvi oddaji. Takega fušanja nisem že dolgo slišal na tv. :) Ampak ok, mlada je še, naj ji bo. Nimam pa pedofilskih nagnjenj in me v njenih nastopih bolj malo stvari pritegne. Je še zelo otroška, igriva. Rabi še nekaj let, da dozori tudi kot pevka, pa da še kaj doživi v tem lajfu, ki niti približno ni samo simpl in lep. V primerjavi z Demetro, ki je njenih let, so njeni nastopi zelo otroški. Super, če iščeš najstniškega idola, s kratko kariero za eno sezono. Tudi zanjo to ne bi bilo dobro. Rabi še nekaj časa.

 19. pik pravi:
  4.6.12 ob 11.42

  bolje, da bi šla ven ana, ker smo že siti jamranja kako ima težko življenje in kako se samo njej dogaja krivica...revca!

 20. megi pravi:
  4.6.12 ob 12.04

  Ana je dobra pevka, samo obnašati se ne zna. Preklinjanje in jamranje gotovo ni primerno za javno osebo, kar pevka je. Pri tej starosti bi se pa že morala znati primerno obnašati.

 21. Janko pravi:
  4.6.12 ob 12.50

  Ajda bi morala ostati, saj bi tokrat x faktor moral zapustiti narkić.

 22. Anonimni pravi:
  4.6.12 ob 13.11


  NE ŽALITE MATIJA KER JE DOBER PEVEC

  IN ANA JE TUDI DOBRA PEVKA

  NE MATIJA NE SME ITI DOMOV IN ANA TUDI NE DRUGI NAJ GREDO DOMOV ALMA IN ŠTIRJE FANTJE KER SO ZANIČ IN SLABO POJEJO

  LP

  NADA

 23. 22 pravi:
  4.6.12 ob 13.51

  Ana poje kot kakšen moški Ajda bi mogla ostat IN&OUT so najboljši, tudi Alma je ful dobra. Nej že enkrat izpade Ana. Ona vse druge ponižuje ker misl da je dobra. Kao nek talent.

 24. to je to pravi:
  4.6.12 ob 14.27

  mici pravi:4.6.12 ob 08.59tokrat so me žirantje razočarali domov bi po moje morala ana saj smo videli v posnetkih da je SFUKANA DA SE JI NE DA Ajda je pa pravi srček in si zasluži podporo mlad moraš začet Ana je pri svojih leti že menda nekaj zamudila jokat pa zna

 25. jest pravi:
  4.6.12 ob 14.31

  včeraj sem gledala reklame na popu in glej ga zlomka,vmes je bil x faktor
  domov bi morala Matija in Ana svoj ego sta izgubila že dolgo nazaj

 26. klara pravi:
  4.6.12 ob 14.36

  Saj ne iščemo najstniškega idola, pomoje je prav da je šla Ajda domov, ne rabimo pevke za eno sezono, če že. Punca niti ni nek glasbeni presežek, v oddaji so boljši pevci od nje, ne zagovarjam Ane, ker je res zatežena punca, ampak če gledamo po glasu je punca TOP, in nehajte že javkati za Ajdo, in bodite vsaj kanček bolj objektivni. Zaradi tega pa je v naši državi tako, da lahko pojejo še razne Groharce, Osenarce in co., ne me narobe razumet, Ajda je dost boljša od naštetih, je pa v x fakturju dost boljših od nje. Sicer pa bi ona bolj pasala v kak bend, vendar mora še prej marsikaj doživeti, videti, predvsem pa odrasti, kakor marsikdo, ki tukaj komentira.

 27. jessy pravi:
  4.6.12 ob 15.32

  vsi so zanič

 28. uli pravi:
  4.6.12 ob 15.42

  Bedasta oddaja,za še bolj bedaste ljudi.

 29. js pravi:
  4.6.12 ob 16.52

  in and out DOMOV...pevske sposobnosti na ravni sebastiana in game over

 30. tia pravi:
  4.6.12 ob 17.05

  Ana je odlična pevka z enkratnim vokalom, ki me dostikrat spominja na Josipo Lisac. Ajda pa je srčkan otrok, ki dobro poje in bo potrebovala še kar nekaj časa, da se bo razvila. In se tudi bo, saj tudi svoje petje in nastope jemlje bolj za zabavo, kot kaj drugega in to se za 15 letnico tudi spodobi. Kar se pa Aninenga karakterja tiče.... no lahko bi se že kaj naučili, da je TV ena velika iluzija in da se da z montažo in izbiro kadrov naredit čisto vse. Zamislite se malo, trdo dela in normalno je, za žensko njenih let, da ima ob vsem tudi pomislike in dvome. Ana super si!

 31. Robert pravi:
  4.6.12 ob 23.56

  Pa kaj je važno kako se kdo obnaša in kakšen
  je kdo po karakterju. Tu je važno samo petje
  in nič drugega.

 32. Anonimni pravi:
  5.6.12 ob 01.13

  ana in vsi ostali so maksimalno povprečni pevci, žal z večinoma zelo slabo tehniko.
  sicer jih komisija kuje v zvezde kot neke "super presežke" in nekaj "še nikoli videnega", ampak dejstvo je, da v slovenskem x-factorju ni (in niti ni bilo v slovenija ima talent, popstars, misija evrovizija,....) pevca, ki bi sploh kam prilezu v tovrstnih šovih v tujini. nemčija, velika britanija, ZDA, italija, itd. imajo na desetine res vrhunskih vokalistov, ki potem ustvarjajo res pravo, kvalitetno in hvale vredno tekmovanje.
  žal so tejle naši vokalisti podn od podna, od ane, preko alme, matije, in&out itd....

 33. Brane S. pravi:
  5.6.12 ob 03.11

  Face ste, po nekaj minutnem nategu popovcev ste že skoraj vsi psihiatri! Jao takim vsevednežem, ki rabijo samo pet minut in postavijo diagnozo, ki presega vso stroko!
  A se tukaj razen nekaj izjem oglašajo res samo bebci?

 34. Jezna pravi:
  5.6.12 ob 11.04

  Pa ja, kakšen psihiater pa moraš biti, da znaš oceniti kako se kdo obnaša. Nikakršen. Pa je vsak sliši pa vidi! Jaz pa zelo zagovarjam petje fantovske skupine. Meni so dobri! O drugih vokalih ne bom preveč komentirala, ker nisem strokovnjak na tem področju, vem pa, da slabo obnašanje vpliva na marsikaj tudi na delovanje teama.

 35. Brane S. pravi:
  5.6.12 ob 18.53

  Vsak sliši in vidi to., kar mu POP- ponudi! Na tebi pa je, ali to "kupiš", ali pa s svojo glavo malo podvomiš ... ja, potrošniki smo vsi, samo smo eni malo bolj sumničavi in ne kupujemo samo najcenejše robe! Samo toliko.

 36. ... pravi:
  5.6.12 ob 20.28

  Ja, ja. V naši Sloveniji je izbruhnila huda neozdravljiva bolezen, ki se ji reče "Pokvarjeni ČLOVEK"!

  Le čevlje sodi naj kopitar.

 37. Mare pravi:
  5.6.12 ob 21.39

  Ajda res je škoda, da so te izločili. Izkazala si se kot velik sonček. Vsi ostali so eni velki depresivci. Glede Ane pa je škoda zgubljati besed. Sam stoka in se iz oddaje v oddajo ponavlja. Tudi, če bo zmagala ne bo nikoli uspela. Dejansko tega punca ni sposobna. Prostaška je in dvomim, da bi kdaj napolnila dvorano...upam, da že v naslednjem krogu leti ven.

 38. lučka pravi:
  5.6.12 ob 23.15

  bravo Mare! z veseljem se podpišem pod tvoj komentar.

 39. Doktor pravi:
  6.6.12 ob 07.54

  Kdor gleda X faktor je osu.

 40. LARA pravi:
  6.6.12 ob 08.13

  potem si osel tudi ti drugače nebi komentiral

 41. Jezna pravi:
  6.6.12 ob 09.30

  Kaj ne gledate X faktor, skoraj vsi smo z vsem na tekočem, potem pa govorimo, da ne gledamo. Smo lažnivci kar je tudi slovenska slaba vrlina. Gledam in bom gledala, upam pa, da bo izpadla Ana ali Matija.

 42. grozni pravi:
  6.6.12 ob 10.39

  jezna,so te pa precej razfukali komentatorji x faktorja.seveda bo izpadla ana če je bla že zadnjič tolk SFUKANA.mogoče bi raje bila PO.....KANA.

 43. janja pravi:
  6.6.12 ob 11.19

  normalno da je ajda luštkana pa sonček če je pa še otrok. mladički so tud luštkani... ani pa ni niti do kolen kar se petja tiče, dvomim da bi lahko zapela to, kar je ana zadjič in predzadnjič.

 44. Nataša pravi:
  6.6.12 ob 14.18

  Zelo sem bila razočarana, oziroma vsi štirje smo bili razočarani (še mož, sin in hči), ko je izpadla Ajda. Trije v družini smo glasbeno izobraženi in smo prepričani, da je Ajda resnični glasbeni potencial. Čudovita je, prava rokerica, že s prvim svojim nastopom, s pesmijo J. Joplin nas je prepričala in ona je v tem šovu od vseh najbolj nadarjena in bi morala zmagat. Je preprosta, simpatična, neobremenjena, nepokvarjena, spontana,skratka punca ima karizmo in bo še daleč prišla! Škoda samo, da ni dobila glavne nagrade (sicer ne vem kolikšna je), da bi si z njo lahko plačala študij. Sicer se mi je žirija zdela pristranska in g. Uranjek me je zelo razočaral.

 45. anonimna pravi:
  6.6.12 ob 17.22

  natasa,uranjek se je cisto pravilno odlocil-zal vsako od nas ima svoje mnenje...ajda ni slaba pevka,ampak zdi se mi da je ana bolj zrela za na oder,,.ze zadnjic je ajda nekaj fusala pri petju,ajda je imela sreco da je sla naprej-namrec obcinstvo je glasovalo za njo-sedaj pa se je izkazalo malo drugace.samo eden bo najboljsi,pa ce nam je to prav ali ne.vsi nemorejo zmagat....

 46. lučka pravi:
  6.6.12 ob 19.43

  felix in anonimna a vesta zakaj je ajda "fušala"? če sta gledala oddajo,bi lahko vedela,če je pa nista pa ne kar nekaj govorit. ajda,korajžno naprej,ne oziraj se na negativne komentarje,še naprej bodi tak pozitiven in vesel sonček. srečno!

 47. Felix pravi:
  6.6.12 ob 23.54

  @lučka, Ajdino fušanje sem komentiral že v eni od prejšnjih "novičk", ko je bilo to še aktualno. Meni je jasno zakaj je fušala. Jasno mi je tudi, da je talent. Da je še (pre)mlada pa prav tako. Drugače pa smo glasbeno izobraženi tudi v naši familiji, ne samo v Natašini. No, hčerka je še premlada za kakšno virtuoznost, zaenkrat vemo samo, da ima posluh. :) Na šove v stilu X factor pa je itak v nobenem primeru ne bom spustil najmanj do 18. leta. Potem ji pa tudi preprečit ne bom mogel, ker bo polnoletna. Ji bom pa toplo odsvetoval.

 48. krneki pravi:
  7.6.12 ob 10.25

  pa kaj je z vami normalno da mora iti domov ajda ker če bi šla domov ana pol bi jadranka mela samo še matijeta v igri, damjan pa vse tri svoje talente, tega šov ne dopusti in v finalni oddaji bo imel vsak žirant 100% vsaj enega predstavnika ne glede na talent

 49. korak pravi:
  7.6.12 ob 11.17

  Hoj! Sedaj, ko se je vse malo poleglo je treba napisati, da je dejstvo, da ko je pela na odru Ajda so se vsi pozibavali na stolih in nekateri celo peli z njo. Ko je prišla na oder Ana, so se pogovarjali nekateri pa nezainteresirano poslušali. Ni važno kdo bo zmagovalec, a važno je kdo bo kupil vstopnico za koncert,teh talentov. Jaz kupim karto za takšne koncerte, da se imam fajn. Nikoli pa ne bi kupil karte za zabetonirane nastope. Statičnost ni za velike množice ljudi, vsaj v današnjem času ne.

 50. Anonimni pravi:
  7.6.12 ob 13.12

  tudi sem mislila, da x faktor pomeni petje&nastop oz. energija na odru!! spomnim se kako se je enemu fantu Jadranka odurno smejala, ker je imel tako tremo! in če šteje tudi energija na odru in ne samo glas, potem bi morala iti domov Ana in za njo Alma. čeprav ima full lep glas, bi za poslušanje in gledanje potrebovali povšter in odejico!;)

 51. Felix pravi:
  8.6.12 ob 15.58

  Kaj je že en pameten rekel oni dan na TV? Da je X Factor oder v resnici največji oder v Sloveniji. Ostalo so pa lokalne gostilne in podobno. V takšnih luknjah se potem poje, ko je konec te oddaje. To je vendarle Slovenija. Tako da ne preveč sanjat veeeliiiikeee koncerte in nakup vstopnic in ne vem kaj. :))))

 52. lučka pravi:
  8.6.12 ob 21.29

  Felix,kar se tiče tekmovanja v takšnih oddajah,se pa popolnoma strinjam s tabo.po eni strani sem kar vesela,da moja 18-letna hči nima kakšnega velikega talenta za petje in da nikoli ne omeni,da bi se prijavila v tak šov. bi ji pa tudi jaz odsvetovala.

 53. lina pravi:
  31.8.12 ob 12.46

  jadranka ali ljubiš matija