Kvak.com

Demetra Malalan odhaja v Ameriko!

torek, 26. junij 2012
Demetra Malalan, X Factor, IN&OUT, Matija Jahn
Zmagovalka šova X Factor se poleti z družino odpravlja v Los Angeles, kjer se bo udeležila pevskega kampa in skušala še izboljšati svoj talent. Sicer pa Demetra Malalan živi v Trstu, si želi študirati petje v Angliji (za kaj takega ima 15-letnica seveda še čas), z glasbeno kariero pa cilja tudi na italijanski trg. Njen priimek vam je morda znan: njen stric je namreč znani ljubljanski zlatar Peter Malalan. (vir: pozareport.si, 24ur.com)
Komentarji:
 1. mala pravi:
  26.6.12 ob 11.33

  in upam da tam tudi ostane ker tukaj bo šla v pozabo čez pol leta

 2. Jana pravi:
  26.6.12 ob 13.19

  Demetra bi morala tekmovati v otroškem tekmovanju in bi zmagaa!
  Tukah bi moral bi zmagati Matija.

 3. nika pravi:
  26.6.12 ob 13.24

  demetra ti si taka svinja ,taljanka sploh nimas pojma o glasbi fuj morali bi zmagati in and out

 4. ena pravi:
  26.6.12 ob 13.38

  pa daj nika umiri se! kaj ti je naredila demetra? pojdi ti pet,pa pokaži kok maš ti pojma!!! ti si ena otročja,nezrela najstnica. pa bi non-stop pošiljala glasove za in&out,pa bi mogoče zmagali. a mamica ni nafilala računa na mobiju?

 5. tia pravi:
  26.6.12 ob 14.20

  Demetra je zelo dobra vokalistka in prepričana sem, da bo brez težav bila sprejeta na eno od glasbenih akademij. In z razliko od marsikoga tule gor, ima tudi podstrešje veliko bolj pospravleno in razmišlja precej bolj trezno, kot pa razne nike in podobne najstnice s čustvenimi izlivi. Bi se od nje lahko marsikdo česa naučil, pa čeprav jih ima rosnih 15. Drugače pa sem jaz osebno navijala za Ano in mi je žal, da ni prišla do finala.

 6. ena pravi:
  26.6.12 ob 15.39

  tia,strinjam se s tabo. tudi moja favoritka(ajda) je izpadla,pa zato ne bom pljuvala po ostalih kandidatih. meni so bili vsi dobri,vsi so se trudili,zato pa so prišli tako daleč.ampak nekateri se s tem ne morejo sprijaznit,zato pa druge zmerjajo z grdimi besedami. lep sončen dan vsem

 7. ana pravi:
  26.6.12 ob 16.30

  nekulturna nika,brez vsake olike,po tvojem obnašanju nimaš niti štiri razrede osnovne šole.si zelo primitivna oseba,saj so Demetro izglasovali gledalci,če so pa tebi všeč tisti fantje,pa se jim pridruži.

 8. eva pravi:
  26.6.12 ob 16.34

  Demetra vse čestitke,bila si odlična in zmago si pošteno zaslužila.bile so dobre tudi druge,Alma,Ana,Ajda,vendar zmagat mora samo eden.

 9. miha pravi:
  27.6.12 ob 17.01

  demetra ima potencial, z x factor je le dobila prepoznavnost...matija žal res ni vrhunski vokalist...
  recimo tudi helena blagne ni vrhunska, je pa prepoznavna, sa je dolgo časa rabila delati vse mogoče da se proda...isto jan plestenjak,...pa bodite realisti..

 10. sara pravi:
  28.6.12 ob 11.34

  kaj pravis NIKA!!! demetra zna zares lepo peti... pridna je!!! a ce ne zakaj pa je zmagala??? odpri oci samo ti jo mislis tako!!! mi smo vsi za demetro :D BRAVO DEMETRA!!!
  ps:ne poslusaj ljudi kot NIKA......
  :)

 11. vžigalica pravi:
  28.6.12 ob 11.52

  Nika,če je kje kakšna "svinja"(tvoj izraz,mimogrede),jo lahko vidiš vsako jutro v ogledalu.Da te ni sram uporabljati takega izraza za nekoga,ki ga sploh ne poznaš osebno!Razumem tvoje razočaranje,ker niso zmagali tvoji favoriti,vendar ima vse svoje meje.In še to:ta "svinja",ki jo imenuješ "taljanka" obvlada slovenski jezik tisočkrat boljše od tebe,ki pa si Slovenka,mar ne?

 12. Tasha pravi:
  28.6.12 ob 15.51

  Jaz bi vžigalica na tvoj komentar dodala samo eno malenkost... Demetra je SLOVENKA! Ima oba slovenska starša, babico v ljubljani, povsod v njihovih trgovinah na Opčinah se govori slovensko! Tako da ta "italjanka" gor pa dol, so samo besede zlobnih ljudi, ki ji napak ne morejo najti drugje, pa jih pač v tem, da živi čez mejo.

 13. vžigalica pravi:
  28.6.12 ob 16.32

  Ja,ja,Tasha,zelo dobro vem,da je Demetra SLOVENKA,brez skrbi,to je bilo mišljeno sarkastično,ker mi grejo na živce take žaljivke,ki so čisto brez osnove.Lep pozdrav:)

 14. Tasha pravi:
  28.6.12 ob 16.58

  Hvala enako! Tudi meni dvigujejo živce. Pa še prav si povedala:)) Lep dan, čeprav je vroče za umret!

 15. Anonimni pravi:
  30.6.12 ob 23.23

  Ana, oliko in kulturo pridobiš doma, za to ni ravno potrebna izobrazba, se mi zdi, je pa res, da je Nika čisto brez olike....

 16. dark lord pravi:
  1.7.12 ob 01.46

  demetra je en cel sonček in je prava zamgaovalka.
  Če bi zmagal Jahn bi bilo to več kot smešno, saj fant resnično nima dobrega glasu. In and Out so pa boyband za otroke.

 17. miha pravi:
  1.7.12 ob 20.44

  Me prav zanima kako dolgo se boDemetra obdržala na sceni?Sicer pa mislim-glede na leta bi morala biti prva šola in izobrazba,šele kasneje vse drugo.Težko je usklajevati medijsko pozornost in obveznosti v šoli.Če ji to uspe,ji v naprej čestitam.
  Konec koncev je še otrok,sicer malo starejši od Line....

 18. anonimni pravi:
  1.7.12 ob 21.26

  lina je tudi bla atraktivna par mesecev,sedaj pa vse tiho...jaz bi prepovedal mlajsim od 18 let.prvo sola potem pa vse ostalo.demetri pa cestitke-enkratna je bila od samega zacetka saj si je zasluzila zmago.