Kvak.com

Matija Jahn ima štiriletnega sinčka!

ponedeljek, 2. julij 2012
Matija Jahn, X Factor
Čeprav je Matija Jahn v oddaji X Factor večkrat spregovoril o svojem življenju, pa čisto vsega ni povedal. Na primer to, da ima s prejšnjo partnerko štiriletnega sina. Odločil se je tudi odgovoriti na namigovanja, ki pri nas slej ko prej doletijo praktično vsakega moškega pevca, in sicer da je gej: "Ne, nisem gej! Imam punco, ki je ljubezen mojega življenja in je moja popolna sorodna duša. Zaradi tega sem najbolj hvaležen človek na svetu." Na očitke, da je slab pevec in si ni zaslužil finala oddaje, odgovarja: "Vem, da znam pet, saj imam za seboj šest let šolanja solo petja oziroma opernega petja ... " Med drugim je pel v operah Carmen in Don Kihot, in sicer v dodatni zasedbi prvih tenorjev. V prihodnosti si želi še naprej ukvarjanja z glasbo, rad bi postal tudi glasbeni terapevt, trenutno pa je brez službe. (vir: Lea)
Komentarji:
 1. Felix pravi:
  2.7.12 ob 00.32

  Ah, big deal. A ni un Andreas al kaj je že bil izpadel med drugim zato, ker ima otroka? :) Ja kot da smo za Jahna prej vedeli, da ima otroka. Čudno, da kakšne takšne izpovedi niso prikazali v njegovih filmčkih. Če ga pa imajo ljudje za gaya, se pa lahko zahvali Jadranki, ki ga je, še preden je pel Šankrockovo Pravljico o mavričnih ljudeh, napovedala kot "mavrični Matija". No, če ni gay, potem je tudi sam zelo dobro zavajal geje. :) Kar se opere tiče me pa res zanima kaj več o tem. Katera opera in kje je bila to. Kakšno arijo iz teh oper zna itak odpet vsak, ki se resno ukvarja s petjem. Samo to še ne pomeni,da je operni pevec. :) Drugače pa je brezveze razpravljat o finalistih ali sploh znajo peti. Normalno da znajo. Samo zna tudi kdo, ki ni prišel v zadnji del tekmovanja.

 2. šnelpepi pravi:
  2.7.12 ob 08.21

  Dajte no, dober je....popolnega pa itak ni.

 3. Anonimni pravi:
  2.7.12 ob 08.45

  Pa sej je rekel na eni oddaji, da ima otroka.
  Je bilo 2 minute o tem govora na predstavitvenem filmu (pred nastopom).

 4. osa pravi:
  2.7.12 ob 08.57

  Pa kaj je sedaj narobe da ima otroka, hvala bogu saj je dovolj star, komu pa mora polagati račune? naj bo ponosen očka, otroka imeti je samo sonček v življenju. Matija ti si prav lušten fant, simpatičen , želim ti veliko uspeha in veselja z sinčkom. Bodi ponosen.

 5. dejmo dejmo pravi:
  2.7.12 ob 09.23

  Pa saj je povedal že na začetku da ima otroka!

 6. pikapoka pravi:
  2.7.12 ob 11.14

  Joj ste dosadni a res nimate kaj druzga za pisat... In kaj če ima otroka....
  Slovenceljni

 7. monika pravi:
  2.7.12 ob 11.17

  me motijo takšni trači....vsak otrok je najlepše darilo,ki ga dobita starša...to je vredno več kot vsi biseri sveta...zato matija,BODI PONOSEN DA SI OČKA in dober pevec,,,,saj veš,da so ljudje hudobni in rinejo tja,kjer za njih ni sonca in sreče......vso srečo

 8. Felix pravi:
  2.7.12 ob 12.59

  Nič ni narobe s tem, če ima kdo otroka. Ga imam tudi jaz. :) Narobe je, kako je reagirala Jadranka, ko je zvedela, da ima Andreas otroka. Kr neki, neka dvojna, trojna merila.

 9. pikica pravi:
  2.7.12 ob 13.45

  Ko je on Andreas povedal da ma otroka, je skoraj Jadranko kap... dvojna merila z njene strani. No sicer pa tile žiranti, tak niso imeli kaj preveč pošlihtano v glavah. In tisti, ki so hitro izpadli, so še imeli srečo, da niso prišli v njihove roke.
  Drugač pa Jahn in petje, hm nevem kolk to gre skup, se sprašujem če so vsi brez posluha al kaj, pa brez zamere tisti, ki ga kao obožujete.

 10. jst pravi:
  2.7.12 ob 20.10

  kap jo je ker ni z otrokovo mamo, ampak si išče punce po sloveniji.

 11. Felix pravi:
  2.7.12 ob 21.00

  Andreas je v Slovenijo prišel na x factor, ker je verjetno računal, da ima tukaj več šans kot na kakšni podobni oddaji v Švici.Tudi Demetra je v Sloveniji zmagala, v Italiji pa verjetno ne bi. Takšno taktiziranje je čisto normalno. Tisto o puncah pa lahko razumemo tudi kot hec oziroma pridobivanje potencialnih glasovalk. Glede otroka pa je neumno karkoli moralizirat kdo s kom, zakaj. Če ima starejša ženska z njim torka, je itak bolj problem ona kot on. Saj je tudi kakšna starejša Slovenka že "posilila" kakšnega potentnega pubertetnika, komajda 18 let starega, pa se svet ni podrl. Da ne živi z mamo svojega otroka pa v današnjh časih ni nič takšnega. Saj tudi Matija ne živi z materjo svojega otroka in preganja punce oz. eno punco (če mu gre verjet) po Sloveniji. :)

 12. Felix pravi:
  4.7.12 ob 16.04

  jest, po mojem takšnim otrokom ni lepo. Ampak v to se ne bi spuščal. Govorim samo o tem, da oba, Matija in Andreas, ne živita z materami svojih otrok.
  Jaz imam otroka, sem poročen, živimo kot družina,v kateri sta starša mati in oče in ne kakšne druge kombinacije. Če je kdo v kakšnih drugih kombinacijah srečen, pa ne vem. Starši morajo pač delat v dobro svojih otrok. Po svojih zmožnostih. Zato ne bi vnaprej obsojal vsakega, ki ne živi s svojim otrokom, ker ne poznam razmer.

 13. janko pravi:
  6.7.12 ob 00.03

  ah big deal aka dzankurska posla. Sej ce mas punco ali zeno se ne pomeni, da ne bi mogel biti peder. Blog mikstone opisuje, da bi naj tudi neki minister bil prej omenjeno, pa ceprav ima druzino ipd.

 14. bibi pravi:
  12.7.12 ob 18.19

  če pa je v eni odaji pokazalo eno sliko s sinčkom....glede tega pa ,da je gey pa dajte ljudje,,,toooo so sam govorice zgleda da novinarji pa tile nimajo kej druzga za pisat..kaj vse si še nebodo zmislili...