Kvak.com

La Toya: "Za Arturja Šterna sem bila ferrari"

petek, 27. julij 2012
La Toya, Artur Štern
La Toya je še vedno besna, ko ji kdo omeni njenega bivšega "moža". Pornesa trdi, da je bil Artur Štern zanjo velika ljubezen, a kaj ko on ni vedel, kako ravnati z njo. To tudi zelo nazorno razloži: " ... V zvezi z njim vam povem samo eno: zanj sem bila ferrari. On pa se s ferrarijem ni znal niti postaviti niti ga parkirati, kaj šele voziti ... " La Toya tudi ne 'špara' jezika, kar se tiče Šternove nove žene Mie (znane tudi pod vzdevkom "sova uharica"), saj naj bi bila ta v primerjavi z njo en navaden "fičko": " ... lahko ga pustip kjerkoli, še ukrasti ga noče nihče ... " (vir: Nova)
Komentarji:
 1. šnelpepi pravi:
  27.7.12 ob 22.11

  Šokantno; sedaj vlada nateguje nas, potem bi prvo damo, vsi, državljani oziroma kdo bi prišel na vrsto. Kurbarija sedaj, kurbarija potem.

 2. Anonimna pravi:
  28.7.12 ob 14.03

  hahahaha kako sem se sedaj nasmejala :)))
  Je pa treba La Toyi priznati, da ima smisel za humor :)))

 3. Nena pravi:
  28.7.12 ob 16.47

  hahahaha, ja tudi jaz, predvsem obema komentatorjema, hahaha, svetovno :)) Bi mogoče vsaj enkrat v zgodovini prišla na svoj račun tudi raja, v bistvu samo moški del, ker zaradi alkota bi bil Artur čisto neuporaben. Bi se pa morda lahko skupinsko poročil z vsemi slovenkami, kdo ve ;)

 4. Didi pravi:
  28.7.12 ob 16.57

  Kaj lahko iz človeka naredi pomanjkanje starševske ljubezni! Ni je Univerze na svetu, ki bi lahko nadomestila tisto, česar nisi dobil doma v obdobju med 1 do 6!

 5. jaz pravi:
  29.7.12 ob 18.25

  čeprav vse skup ni vredno komentarja pa vseeno oba sta človeška izmečka

 6. Zoki pravi:
  27.4.13 ob 12.18

  Ljudje božji...........Artur je preprosto prepameten za vas.............kmetavzarji.