Kvak.com

Jan Plestenjak in miss Slovenije Nives Orešnik - ona zanika romanco

ponedeljek, 27. avgust 2012
Jan Plestenjak, Nives Orešnik
Jan Plestenjak je bil pred dnevi opažen na zajtrku s postavno temnolasko, govori pa se, da je njegova nova izbranka letošnja miss Slovenije Nives Orešnik. Ta govorice zanika: "Med nama z Janom ni bilo nič neprimernega." Seveda pa Jan rad pikira na misice, saj je bila njegova nekdanja ljubezen lepotica Martina Kajfež, pred kratkim pa tudi miss Konga in plesalka Nadiya Bychkova. (vir: Slovenske novice)
Komentarji:
 1. pik pravi:
  27.8.12 ob 16.00

  seže meso...agrrr :)))

 2. pik pravi:
  27.8.12 ob 16.17

  sveže*

 3. k4 pravi:
  27.8.12 ob 16.24

  Ta je tud ze na smrt dolgocasen ratu.

 4. anonimni pravi:
  27.8.12 ob 17.08

  tale jan bo pa prav kmalu fasal kaksno spolno nalezljivo bolezen...kot da bi bil ne vem kaksen frajer...so se veliko lepsi pa se ne mecejo ven,kajti nuca lepa baba,ce ima pamet kot kura-ali pa obratno..je ze dolgocasen..

 5. nn pravi:
  27.8.12 ob 17.17

  kdor dolgo izbira,izbirek dobi.

 6. toni pravi:
  27.8.12 ob 17.38

  haha, spet ena frišna za zbirko, najbolj mi je pa všeč njena izjava, da se ni zgodilo nič neprimernega, hahaha, seveda, če padeš po tipa, to ni neprimerno, itak bo padla še pod marsikoga, lahk tud pod mene, nimam nič proti ;)

 7. Anonimna pravi:
  27.8.12 ob 23.15

  res je že dolgočasen tale Jan... skoz se neki pritožuje, da je vse kar si želi, ženska v pravem pomenu besede, ki bo njega naučila več, kot lahko on njo, da bo samostojna, samozavestna, prava tigrica v postelji in dama v družbi.... bla bla bla... nato pa si zmeraj najde kakšne misice enodnevnice, ki se jih naveliča v enem tednu... tale Jan res več ne ve kaj bi rad, in je že prav dolgočasen s tem imidžem osamljenega lomilca src... bljak, naj že enkrat neha in si najde žensko, ki ga bo prenašala!

 8. nn pravi:
  28.8.12 ob 11.18

  Jan si je sam sebi všeč, in zato bo ostal sam.

 9. ma boga nasa nives pravi:
  28.8.12 ob 16.31

  ma to je vse sminka za obcinstvo... njemu so vsec tipi.. pa kaj se niste ugotovili... misice pa ima itak, tako za razkazovanje... ponavadi cez poletje , da se ga lahko slika v kakem obalnem kaficu... ma buzerant....

 10. mario pravi:
  28.8.12 ob 17.53

  ma boga, res si naivno boga, če verjameš, da je Plestenjak toplovodar. Ma tak seznam, kot noben drug in ženske ga obletavajo ko nore. Pred leti se je zarad takih k si ti še sekiru, dons se pa samo smeji in prav, da ne ve kaj je s temi ženskami, bolj ko ga zmerjajo s pedrom, bolj se lepjo nanga in več jih ma. ha očitno hoče vsaka sprobat kaj je res, se mi zdi

 11. Anonimni pravi:
  29.8.12 ob 10.47

  Miss Konga... to se pa sliši kot da je ena afričanka ne pa Ukrajinka. :)
  Drugače pa je Nives simpatična misica, če se ne motim je igrala tudi v enem rock bandu in študirala bo na likovni akademiji. Ta prava za Jančija. Samo premlada. Poiščite kakšen boljši trač.

 12. mojca pravi:
  29.8.12 ob 11.08

  Kar se Jana tiče, jaz imam o njem zelo dobro mnenje in ga bom vedno imela. Pred kakšnim slabim letom sem kot študentka delala v njegovi Playi in moram reč, da je name naredil zelo dober vtis. Ko je prišel prvič je takoj vedel, da sem nova, stopil je do mene in se pozanimal kako mi je ime, od kod sem, kaj študiram, kako mi gre in če se dobro počutim v Playi. potem me je vprašal kako pa kaj napitnine in malo sem debelo pogledala, pa se je nasmejal in rekel, da bo danes bolje, da bom že videla. Potem pa je ostalim fantom rekel, da danes jaz strežem njegovo mizo. Ni minilo dolgo, pa se mi je posvetilo, kaj je mislil s tem. Tisti večer sem dodatno zaslužila skoraj 300 €, pa ne od njegovih napitnin ampak od razno raznih punc, ki so mi stiskale v roke sporočilca i telefonske številke za Jana, skupaj z bankovci za 10, 20, enkrat pa ena celo za 50€, češ, če mu lahko tole diskretno predam, da bo že vedel zakaj. Ej Jan, če bi hotel, bi lahko imel vsakih 5 minut drugo, mu jih ne bi zmanjkalo, tolk so bejbe nore nanj. In še nekaj moram reči, da je čisto vedno bil on tisti, ki je na koncu poravnal račun za svojo mizo in da največkrat ta ni bil niti slučajno majhen. Tako da mi je hudo smešno, ko slišim nevoščlivce ali neuslišane bejbe, ki ga zmirjajo s pedrom. je daleč od tega in v tistih 5 mesecih sem doživela in videla marsikaj, pa ne bom o tem. Jan je v redu človek in zame bo tak tudi ostal. Marsikomu bi se odtrgalo, če bi se okrog njega vrtelo in ponujalo toliko punc, on pa ostaja, vsaj za moje pojme, kar dobro na realnih tleh. Bi bil pa neumen, če ne bi vzel in izkoristil tistega, kar se mu samo ponuja. Zato pa tudi ne ostane. Ostala bo tista za katero se bo on moral pošteno potrudit in namatrat, da jo bo dobil.

 13. saska pravi:
  29.8.12 ob 11.43

  Pa še nekaj je: NOVINARJI. Da se časopisi bolje prodajajo, vržejo kost med lačne pse.
  Bodite malo bolj realni in se najprej po prebranem članku vprašajte, če je to vse sploh res???? Zelo veliko je neresnic, kar je po eni strani zelo nesramno za te ljudi. Res da so kao estradniki, ampak grejo mrhovinarji včasih res predaleč.

 14. mici pravi:
  30.8.12 ob 21.24

  Jan je zelo lep moški ki si ga želimnogo žensk čestizam Mojca da si tako lepo napisala vsi ki ga zmerjate s pedrom ste jezni ker je lepši od vas on lahko zbira ženske kakršne hoče želi mu vse lepo še naprej pa upam da bo našel pravo da bomo videli še kakšnega malega lepotca

 15. muca maca pravi:
  1.9.12 ob 21.26

  Mojca ti si vsaj za mene , danasnja zmagovalka na kvaku. Jana sicer ne poznam osebno, a vem in cutim, da ni pokvarjen clovek. Zenske ga imajo rade in on njih........ pa kaj? Samo enkrat se zivi! Janci, ostani taksen kot si, pa se bom mogoce imela dobro mnenje o moskih.