Kvak.com

La Toya: prodaja se veliko estradnic, za katere mislimo, da so "pridne"

četrtek, 27. september 2012
La Toya
La Toya je presenetila z izjavo, da spolne usluge prodaja veliko slovenskih estradnic, tudi tiste, ki imajo sicer dober sloves. Da je nekaj res na tem, se je potrdilo po škandalčku Urške Čepin z erotično masažo, La Toya pa pravi: "Nekatere estradnice so prave ku**e, a se o njih piše najlepše. Za vsa imena vem, a jih nočem izdati, nočem biti nesramna. Gre pa za najbolj znane osebe v Sloveniji, večinoma za pevke. Vem za mnoge, ki se prodajajo." (vir: zurnal24.si)
Komentarji:
 1. Babica pravi:
  27.9.12 ob 06.49

  Itak, da se prodajajo. Tako ali drugače. Od česa bi sicer živele in se afnale po vseh pasijh procesijah. Ampak temu se bolj fino reče, da imajo sponzorje.

 2. Anonimni pravi:
  27.9.12 ob 12.13

  Ja saj se vsak estradnik prodaja. Vprašanje samo na kakšen način. A bo kaj zapel za denar ali kaj drugega. Vvsakem priemru pa prodaja tudi svoje telo. Če drugje ne pa na sliki.

 3. ? pravi:
  27.9.12 ob 12.48

  kdo ve kdo so te???

 4. Anonimni pravi:
  27.9.12 ob 13.37

  ja dost naših estradnic se oblači v zelo znane firme,ki niso tolk poceni,pa niso zaposlene oz,sploh nevemo od kod jim toliko denarja,da si lahk privoščijo.Ker če si nezaposlen si takih stvari ne moreš privoščiti.Primer je Suzana,ni že lep čas zaposlena,jaz nevem kako lahk plačuje stanovanje....al pa Lovenjakova je oblečena v same drage blagovne znamke.Evo prodajajo se,pa naj se,ampak čez nekaj časa bodo to zelo obžalovale,ne bodo večno mlade in kao lepe

 5. Anonimni pravi:
  27.9.12 ob 15.37

  In katere so te "drage znamke"? Danes sodit človeka po cotah, je malo mimo. Če pa v teh časih hiperprodukcije in razvrednotenja tekstila nekdo ni urejen kar se tiče oblačil, še ne pomeni, da je reven. Je samo ali brez vsakega smisla za estetiko ali preprosto preveč len in zanemarjen.

 6. pikapolonca pravi:
  28.9.12 ob 00.58

  Pa kaj potem, če se prodajajo? Saj se vse ženske prodajajo oz so večinoma s tipi zaradi njihovega statusa...

 7. marica pravi:
  29.9.12 ob 20.21

  ja ljudje moji,taki so časi,služb ni,od nečesa pa je treba živet

 8. mujo pravi:
  1.10.12 ob 09.50

  pa i ja bi koju da platim...