Kvak.com

Anđa Marič - bivši mož jo obtožuje, da strada njunega sina!

petek, 5. oktober 2012
Anđa Marič, Primož Dolničar
Vojna za skrbništvo nad 9-letnim Gašperjem se očitno nadaljuje. Anđa Marič in Primož Dolničar sta bila poročena deset let, njun zakon pa se je končal, ko je on njo prevaral z njeno prijateljico ter ji menda predlagal poligamni odnos. Otrok si menda želi živeti pri materi, medtem ko je prvi sodni izvedenec odločil, da je bolje, da živi pri očetu ali pa da je skrbništvo deljeno (en teden pri mami, drugi pri očetu). Dolničar je Maričevo obtožil celo neskrbnosti do Gašperja: "Primož pravi, da Anđa ne hrani sina in je zato podhranjen. Najbolj ga motijo Anđine kolumne, v katerih je velikokrat opisala njun odnos." (vir: Slovenske novice)
Komentarji:
 1. šnelpepi pravi:
  5.10.12 ob 21.56

  Kdo je to; primož Dolničar....

 2. Maja pravi:
  6.10.12 ob 10.12

  Drži se!

 3. Cinik pravi:
  6.10.12 ob 12.34

  Zdaj se "kao" oba borita za otroka. Čez 3 leta si bosta pa podajala razvajenega pubertetnika v varstvo in komaja čakala, da gre k drugemu staršu.

 4. jaz pravi:
  7.10.12 ob 14.51

  prcka poslušaj če ga razumeš pati bo najlepše

 5. mucamaca pravi:
  7.10.12 ob 22.10

  Prcko, tebe pa se res nisem nikoli razumela. O cem zaboga pises? Rajsi narisi!

 6. Anonimni pravi:
  5.2.13 ob 14.31

  JOJ, SRAMOTA da bi g. Primož dobil sina. Naj nekdo pove, zakaj je slaba mati. Sodišče mora odločiti NJEJ V PRID. Otroka mora imeti mati,razen v primeru, če je pijanka, slaba......anđa pa mislim, da ni slaba mati in tudi ne ženska. KONKRETNO NAJ NEKDO NAPIŠE. UPAM da bo sodnica, ki so napisala sodbo, razsodišča v prid materi. Drugače bo otrok ubogi. Ga. ANITA OGULIN PROSIMO POMAGAJTE.