Kvak.com

Gostilna išče šefa: posloviti se je morala Tinca

torek, 23. oktober 2012
Gostilna išče šefa, Gostilna pri šefu
V zadnjem tednu so tekmovalci preživeli krst Gostilne pri šefu in zadovoljili številne goste. Le Tinca se je v zadnjih dneh slabo izkazala in si s tem pridobila kar šest nominacij za odhod. 21-letnica je tudi sama priznala, da ji nič ni šlo od rok, kot bi moralo, za svojega protikandidata pa je izbrala Branka, ker naj bi se v mnogih situacijah odzval preveč burno. Angelci Likovič se je Branko zagovarjal: "Glejte Angelca, v tem je razlika med konfliktom in obrekovanjem! Ko si vse povemo, gremo lahko zaradi mene že čez dve minuti na pivo ali kavo." Očitno so bili enakega mnenja tudi gledalci, saj so domov poslali Tinco. (vir: voyo.si)
Komentarji:
 1. Anonimni pravi:
  23.10.12 ob 13.36

  tinca domov pol pa petra, pa ostali in na koncu bojo rok, jani in lepotička ostali

 2. ixs pravi:
  23.10.12 ob 15.21

  nikoli ni povedala nič novega,vedno dan za dnem eno in isto,ko si jo zagledal si takoj vedel da je igranje,njeni nasmehi sploh v oddaji ob 13.pa presegajo vse meje igranja,

 3. heh pravi:
  24.10.12 ob 02.00

  one word:
  useless

 4. gospodična pravi:
  3.11.12 ob 13.26

  sej je prov da je šla tinca ven.
  petra se krnaprej joka. zato je prov
  de je šla ven petra. po eni strani se mi zdi da bi
  pa ven moral it luka. po drugi strani se mi pa zdi da bi morala ven it petra. zato ker je morala bit skoz u pomivalnici.

 5. gospodična pravi:
  3.11.12 ob 13.29

  ENKRAT BO VEN MORAL TUDI LUKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!