Kvak.com

Mišo Stevanovič (Gostilna išče šefa): Nik si je sam kriv

četrtek, 8. november 2012
Gostilna išče šefa, Mišo Stevanović
Do finala šova Gostilna išče šefa ni več daleč in vsak od komentatorjev ima svojega favorita. Mišo Stevanovič svojega ne želi izdati, poleg Gostilne pa je izjemno zaposlen tudi z upravljanjem kluba Paprika v Portorožu. Ker je strasten gurman, je upal, da bo preskušanj v Gostilni pri šefu kaj več: "Hrana je v splošnem odlična, čeprav sem pogrešal malo intenzivnejši okus kakšnih začimb in dodatkov, ki jih ob pripravi tako opevajo." Od izpadlih tekmovalcev zaenkrat ne pogreša nikogar, meni tudi, da so šov zapustili v pravilnem vrstnem redu, glede na prikazane sposobnosti. Vseeno je v zadnji oddaji upal, da bo Nik ostal, a priznava, da si je sam kriv, ko si je z nepravo obrazložitvijo pri gledalcih izkopal jamo. (vir: Slovenske novice)
Komentarji:
 1. hahaha pravi:
  8.11.12 ob 09.11

  Dragi Miško, napihnjen si toliko, da boš počil. Nik je krasna oseba, v oddajo je prišel z namenom, je priden, delaven, umirjen in še in še. On se je osredotočil na dogajanje v kuhinji in ne v hiši. Verjamem da Teja hitro napreduje in da je Jani zelo sposoben, kaj se dogaja med njima, je njuna stvar. Luka je v skupini samo za okras, popolnoma nesposoben in je v resnici bil najšibkejši člen. Nik je tako videl, zato ga je nominiral. Ravnal se je po lastnem občutku in ne po taktiki. Narobe pa so se odločili gledalci, saj je Nik daleč najbolj sposoben kuhar in mi je bilo zelo žal da je šel ven. Tako da Nik glavo gor, morda te še vrnejo v oddajo.

 2. Robert pravi:
  8.11.12 ob 11.08

  Nik si ji sam kriv da je šel ven ko je padel na foro
  tandema Jani/Teja da naj se vsi nominirajo in da
  naj potem gledalci odločijo.
  Še bolj pa ko je rekel da je Teja boljša kuharica
  kot Luka

 3. LARA pravi:
  8.11.12 ob 15.15

  nik je popolnoma brez hrbtenice,v enem tednu sta ga teja in jani okrog obrnila,in taka oseba bo potem vodila celo gostilno!?mogoce-2 dni.kr doma nej cicka pa se po glavi tolce.luka je car,kr tako naprej-najmocnejsi clen pri crnih!

 4. Robert pravi:
  8.11.12 ob 17.04

  LARA - ja kikla veliko oseb hitro zmeša in
  zavede. Očitno ni imel toliko pameti , da bi
  nominiral Tejo in bi ostal notri.

 5. Janja pravi:
  8.11.12 ob 21.06

  Črni so naredili napako, ko so se zmenili za nominacije. Zaradi njih je eden izmed boljših kuharjev šel domov. Še vedno obožujem Nika. Dajmo RDEČI!

 6. hahaha pravi:
  9.11.12 ob 08.54

  Nik je ocenjeval izključno delo v kuhinji in nihinavil. Če bi taktiziral bi na lahko izbral Tejo in ostal notri. Ker pa se je ravnal po občutku in je bil pravičen, je šel ven. Luka je nesposoben, hinavski, enkrat govori tako drugič drugače. Zakaj pa ni nominiral Janija, pa bi šel Jani ven. Zdaj pa govori, da bo šel on z njim na stol. Če bo res šel, bo Luka odletel kot knof od gat. Upam da se Nik vrne kot eden izpadlih tekmovalcev.

 7. mina pravi:
  9.11.12 ob 09.01

  Škoda ,da je Nik šel ven,vendar je na vroči stol poleg sebe izbral napačno osebo.Moral bi izbrati Teo,pa bi bil Nik danes še not.Škoda.
  Sicer pa sama navijam za Roka.Glede na mladost,je sposoben in ima v sebi vodstveno žilico.Všeč mi je tudi,da ve po kaj je prišel.

 8. joj joj pravi:
  9.11.12 ob 09.49

  Mišo,kaj pa poveš na standarde ki jih ima-ful-ful-ful mister Bine.V takšni gostilni kje pred kamerami povrača in pluje po pomivalnem korito pa nikoli nebi jedel.Njegova vsaka tretja beseda je ful-ful(fuj-fuj)

 9. xy pravi:
  11.11.12 ob 16.03

  MIŠO JE CAR

 10. mirna pravi:
  11.11.12 ob 22.40

  Ja kdo pa je nominiral sposobnega in marljivega Nika? butasti Branko!

 11. hahaha pravi:
  12.11.12 ob 13.01

  Res mi je tako žal ker je Nik šel ven, to pomeni da se le ne izločajo po sposobnosti ampak je vmes veliko hinavščine.Nik bi se moral vrniti v oddajo.

 12. Anonimni pravi:
  27.11.12 ob 10.33

  miso vsa pohvala tvojim kometarjem, ti razumes tudi kemijo.