Kvak.com

Luka Juri - našel si je rusko nevesto!

sreda, 14. november 2012
Luka Juri, Simona Prelovšek, Valeria Kurylenko
Luka Juri se je letos ločil od svoje prve žene Simone Prelovšek. Nekdanji poslanec in zdajšnji direktor Pokrajinskega muzeja Koper pa ni dolgo sameval. Poročil se je s svojo novo izvoljenko - dekletu je ime Valeria Kurylenko in prihaja iz Rusije, sporazumevata pa se v angleščini. No, sicer pa pravijo, da je ljubezen univerzalni jezik. (vir: Nova)
Komentarji:
 1. anonimna pravi:
  14.11.12 ob 01.11

  Luka, to je pa zelo odraslo, da si ženi naredil dva otroka, potem jo pa zapustiš in oženiš rusko porneso. če bi ti res dobro zgledal (pa žal ne), bi še rekla, da se je ta rusinja zaljubila vate, vendar sem prepričana, da išče zgolj razlog za beg iz rusije. dala je noge narazen za boljše življenje, ti si pa znorel in nasedel.... klasična zgodba. žal mi je tvojih otrok in bivše žene, da se je tako zaje***a s teboj.... v tem pogledu si me res razočaral.

 2. Anonimni pravi:
  14.11.12 ob 01.31

  A ni njegov fotr svinger - spomnim se, da je bilo po Tv kako je med službenim časom reklamiral svoje staro telo. Tako, da se ne čudim, da je ta njegov sin ločen in ima novo nevesto. Zato ni zastonj pregovor: "tak kot je fotr, tak je sin ..."

 3. pik pravi:
  14.11.12 ob 12.12

  in tako je punca dobila slovensko državljanstvo brez kakršnih pretiranih zapletov...

 4. pik pravi:
  14.11.12 ob 12.23

  *slovenjsko

 5. k4 pravi:
  14.11.12 ob 20.47

  PIK, pravilno je slovensko - brez črke J. A si iz ukrajine?

  Temu kerlcu pa sporočam, da bi se jaz z njo znal pogovarjat rusko. In da je z rusi biti previden. Zadnje čase jih je v sloveniji nenormalno veliko, kupujejo nepremičnine na veliko in jih oddajajo, noben nič ne dela, bilance njihovih slovenskih podjetij so praviloma nikakršne. Vprašanje zakaj bi rusi hodili tako masovno v slovenijo, ko je pa niti poznajo ne niti nismo kakorkoli gospodarsko privlačni za njih. Tako zelo lepo pa tudi ni...seveda odgovor je potem na dlani. Čisto možno, da se je okoristila z njem. V glavnem, z rusi pri nas previdno.

 6. Anonimni pravi:
  14.11.12 ob 22.24

  Obala je itak vsa posejana z Rusi. Dobijo vse, kar si zamislijo. Če ne zlepa, pa zgrda.Ženske so pa tako.. ali razne "plesačice" ali organizatorke raznih ženskih dejavnosti ali še malo bolj konkretne organizatorke, ki delujejo v mednarodnih združbah. Preprosta vaška ruska dekleta to niso. :)

 7. ruskinja pravi:
  14.11.12 ob 22.52

  očitno da so ruskinje bolše v pojstli, mater ste ene fovž ker pač znajo dober noge dat narazen. In kaj pol ? One majo vsak kej za unovčit, grdih slovenk noben ne bi hotel niti za porneso :) Vsak ma rad dober seks. To pa da so lepše od grdih slovenk je že itak vsem jasno in ne samo Ali G- ju :)))

  p.s crknite od muke in fovšije :D

 8. Anonimni pravi:
  15.11.12 ob 00.45

  ruskinja, jaz sem moški. Kdaj te lahko preizkusim, da vidim ali drži, kar pišeš? Pa koliko računaš?
  Drugače pa sem slišal, da so v postelji boljše samo tsite ruskinje, ki to počnejo profesionalno izven Rusije. Tiste domačinke v Rusiji mene niso prepričale. Še vedno prisegam na Slovenke. Mogoče pa bi s tabo moral poskusit? :)

 9. Anonimni pravi:
  15.11.12 ob 07.42

  anonimni bravo!