Kvak.com

Tina Maze je za Katjo Koren "slab čevap"

petek, 30. november 2012
Tina Maze, My Way Is My Decision, Katja Koren, Tina Marinšek, Tabu
Pevka Katja Koren (ne gre za smučarko z istim imenom) kritizira Mazejevo, ki je posnela pesem My Way is My Decision. Čeprav Tina Maze s pesmijo ni nameravala postati prava pevka in je šlo le za zabavo, pa je Korenova, bolj znana kot spremljevalna pevka, stvar očitno vzela zelo zares, saj je nad dejstvom, da Tina poje, povsem ogorčena: "Gre za nas, za dobro muziko, za dobro energijo med ljudmi, za zrelost v naših glavah, da ne dovolimo, da nas 'polnijo' s slabimi stvarmi. Za to, da nam je že enkrat jasno, da nas po čevapu z slabim mesom zvija, čeprav dobro izgleda, po enem z dobrim mesom, in čeprav morda ne izgleda dobro, pa bo naš trebuh srečen, če ne bomo pretiravali." Katji se je v mnenju pridružila tudi Tina Marinšek, pevka skupine Tabu. (vir: Slovenske novice)
Komentarji:
 1. lola pravi:
  30.11.12 ob 08.40

  Đizs, in to potem komentirata pevki, ki ju nihče ne pozna, še manj pa posluša. Kompetentnost slovenske glasbene scene je izbruhan čevap. Zato, Tina, hvala za tvojo popestritev.

 2. jože pravi:
  30.11.12 ob 08.59

  tako imenovane "pevke" so nevošljive, ker je Tina Maze imela na youtube v nekaj dneh več ogledov kot vsi njihovi komadi skupaj.

 3. simon pravi:
  30.11.12 ob 09.26

  kdo je spolh ta katja aja tista ki poje v duo nikad čuo in k ma komad the silent...

 4. Bogomir pravi:
  30.11.12 ob 10.06

  Bravo Tina,super si.
  Takoimenovani pevki Katja in Tina pa naj se brigata za svoje petje in za svojo popularnost, bosta imeli ceu lajf dost dela.

 5. Anonimni pravi:
  30.11.12 ob 10.08

  Kdor poslusa Rebeko, Manico, Natalijo in podobne pac nima glasbenega okusa. JAAAA Tina sodi med nje, samo to NISO PEVKE. To so samopromotorke ki sodijo samo in izkljucno v rumene medije.

 6. dictum pravi:
  30.11.12 ob 10.31

  Katja je čisti primer slovenske zavisti-fovšije!
  Tina res dober zgleda in tudi poje bolšje kot Katja!

  Nasvet za Katjo:Pri petju ti ne morem pomagat,za izgled ti pa priporočam,da manj ješ čevapčičev in da več rekrairaš svojo debelo rit !

 7. Lona pravi:
  30.11.12 ob 10.33

  Meni se pa tale komad ne zdi noben presežek, niti glasovno niti pesem kot taka mi ne gre posebno v uho. Kritizirat je najlažje, očitno se ostale pevke počutijo ogrožene :) Drugače pa imam mešane občutke glede Tinine glasbene "kariere"...bi rekla, da mi prej ni všeč, kot pa je. Je pa vsaj še preko glasbe povedala, kaj si misli o vseh tračih, ki se dotikajo nje!

 8. mia pravi:
  30.11.12 ob 11.02

  bravo Katja kar si napisala,je RES!!!!!!!!

 9. IXS pravi:
  30.11.12 ob 13.17

  a je tista Korenova ki je smučala eno sezono in potem odjadrala zaradi poškodb ali je to ta,potem mora Tini poljubiti noge,ker ji do gležnja ni in nikoli nebo,če je ta Katja,Tinina pesem pa je prav dobra za uho,in to je največ,saj večina slovenskih pesmi deluje enako,ostala pa tako niso za poslušat.

 10. pujsa bradavičarka pravi:
  30.11.12 ob 13.29

  Haha. Toliko kot je Tina že dosegla v življenju, te dve ne bosta nikoli. A joj. To je tako, kot da bi naša šampionka komentirala smučanje od Tabujevke in Korenove na kakšni Rogli.

 11. veš pravi:
  30.11.12 ob 13.53

  Tina naj smuča,Katja pa poje,to je najbolj pravično.Ta Mazetova bi pa hotla vse.Smučat peti,fotomodel itd.mal se preserava.

 12. Jani pravi:
  30.11.12 ob 16.06

  Tina je enkratna v smučanju in tudi v petju. TINA JE SUPER , tako da se mi zelo dobro zdi, da je bilo toliko ogledov za njeno pesem.
  To kritiziranje "neke pevke Katje" mi ni všeč. Jaz sem šele zdaj slišaj za njo,
  In potem še ta iz Tabuja. S TEM STA POKAZALI, DA STA OBE LJUBOSUMNI NA TINO MAZE, KI JE ENKRATNA!

 13. bbb pravi:
  30.11.12 ob 17.00

  kak ste smešni, fani od tine, sam zato ker vam je kul kot smučarka jo zdej neki v tri dni hvalte kot pevko? roko na srce, komad je čist faljen, če bi ga posnel kšn "navaden državljan" ki ni slaven kot tina in nima horde fanov kot tina, potem ta komad nebi mel niti 3 ogledov na youtubu. in kaj ma pri vsem tem veze kok dobri smučarki sta uni pevki? sta vsaj tok pametni da se ne rineta delat nekaj o čemer nimata pojma, tako kot to dela tina. naj se vsaka svojga drži pa bo use fajn.

 14. Maša pravi:
  30.11.12 ob 18.14

  Jaz nisem nobena fanica od Tine ampak se s tole Katjo (katjo kdo???) ne strinjam iz preprostega razloga, ker je Tina sama velikokrat povedala, da je bilo zanjo te le zabaven štos, da ni in nikoli ne bo pevka, niti se za to nima. Ne vem v čem je zdaj problem in zakaj se dviguje toliko prahu okoli tega??? Zakaj se kar naenkrat ljudje z naše glasbene scene čutijo vsi po vrsti ogroženi s Tino, ob vseh takšnih in drugačnih pojočih misicah, ki pa se celo imajo za pevke, pa ne. Mislim, da jim gre v nos le število lajkov, ki jih ima Tina na Youtubu, ki daleč presegajo lajke naših glazbenikov.

 15. cvetača pravi:
  30.11.12 ob 18.42

  tina je dokazala,da je lahko poleg smučanja tudi manekenka pa tudi pevka,ker večina naših pevk teh mladih so pa najprej misice,potem pa katera ima izredno voljo za peti,ker večina jih sploh nima posluha,pa potem še malo pojejo

 16. Hja... pravi:
  30.11.12 ob 20.42

  Pa ok.. bodimo realni.. komad nima toliko klikov zaradi tega, ker bi bil dober..ampak zaradi radovednosti :)

 17. jej pravi:
  30.11.12 ob 20.56

  Punci, spravita se raje na krote, ki si domišljajo ,da so pevke. Mazetova ima pravico, da se malo zafrkava.

 18. Anonimni pravi:
  30.11.12 ob 22.29

  Kaj pa manjka Tinini pesmi? Saj ni rekla,da se bo profesionalno ukvarjala s petjem. A misice pa so poklicane za to,da se grejo pevsko kariero. Tina je s to pesmijo presegla razne Groharce,Dremeljce,hripave Grošeljce in sesirjene Auerce. Če se samo spomnim,kako je Auerca zmrcvarila Poletno noč,lahko Tini samo čestitam za izvrstno pesem,ki bo zagotovo hit na belih strminah.

 19. Robert pravi:
  1.12.12 ob 00.16

  joj kakšne pišete :-D da se samo smeješ
  Eni ki so nepismeni in mešajo pevko Katjo Koren s smučarko in drugi ki pišejo da Tina poje boljše od Katje.
  Tisti ki pravite da je slovenska glasba zanič , ste dokazali da se ne spoznate na glasbo - kar se že vidi ko naštevate lendero, dremelj, manco :-D

 20. heh pravi:
  1.12.12 ob 02.59

  Ja matr...ce pa te dve to napiseta potem je pa zihr res.
  Katja Koren ma pa ja ze ene 10 zlatih plosc prodanih in ze desetletja polni stadione.
  Tina Marinsek ma pa ze vec kilometrine kot steve tyler. Njemu se rata skupaj stisnit visok zenski glas...Tina pa je zaradi vecje kariere in pac vecjega stevila nastopov to sposobnost ze izgubila.
  Je pac ZIVA LEGENDA.
  Ja ni kaj Tina. Najboljs, da zbrises posnetek, ker "profesionalci" ze vejo kaj je drek(Kopitar hitro prepozna cevlje).

 21. heh pravi:
  1.12.12 ob 03.03

  Ampak Tine(Maze da ne bo pomote). Ne sekiraj se!
  Kljub temu, da ne mores slediti tema dvema soon-to-be-MTV-music-award-recipients zvezdama se tvoj video tudi na MUTE lazje gleda kot njihove.
  Verjetno je tudi to problematicno. Se posebej pri Tini Marinšek, ki je sploh fem fatal, modna macka in naslednja neodkrita zvezda Runway Projecta!
  Bejba ma stil in se zna se na tvoje obleke spravit!

 22. kurcpataksistem pravi:
  1.12.12 ob 09.34

  Kdo je Katja Koren?

 23. Robert pravi:
  1.12.12 ob 10.00

  ja vprašaj strica googla ali youtube :)

  @heh - tudi naši bi imeli milijonske poslušalce če bi imeli zadaj ljudi ki bi v njihovo promocijo zmetali milijone.Se vidi da tudi na MTV, kam gre svet ko Bieber dobi nagrado za naj pop rock izvajalca

 24. grozni pravi:
  1.12.12 ob 10.07

  kdo je ta korenka,kdo je pevka tina maze?po moje sta kakšni čistilki v slabo stoječi firmi.

 25. lepotec pravi:
  1.12.12 ob 11.09

  Bravo Tina!!! Veliko bolje poješ,kot Groharca,Dremljeva,Grošljeva itd.Grošljova,bo sedaj kao neka voditelca na neki komercialni tv,se vidi,da nima komu pjevati in se je vrgla v voditeljske vode,kdo jo bo pa sploh gledal?

 26. veny pravi:
  1.12.12 ob 11.14

  Eh Katja,Katja…….ta metafora s čevapčičem ti res ni uspela, treba je biti bolj izviren…….posveti se raje svojemu petju!!!!!!

 27. HAHAHA pravi:
  1.12.12 ob 12.59

  Tina Marinšek - čopasti kakadu!!

 28. pipi pravi:
  1.12.12 ob 13.24

  tole katjo močno zvija od ljubosumja!!! tina je super! malo se je pozabavala, posnela super komad in ljudje ga radi slišijo... zakaj razni taki kvazi pevci ala katja pač ne dojamejo, da folk raje posluša sproščene, zabavne ljudi, kot pa neke zategnjene samooklicane "profesionalce" brez prave kariere!!!!

 29. Robert pravi:
  1.12.12 ob 16.53

  pipi - zvija od ljubosumja - ne me hecat no :-D

  tina sploh ne zna pet, ste jo slišal kako je pela v živo ko so snemal pesem, krulila je - potem so ji pa glas popravili in dali zraven še en drug glas

  lepotec - še en ki nima pojma o glasbi, naštel si pevke ki tako sploh ne znajo pet - isto kot da bi rekel, bolje poješ od Murka :-D

 30. Mare pravi:
  1.12.12 ob 18.39

  Robert pa saj Tina ni nikoli trdila, da zna pet, od kod ti to??? Ravno obratno, ves čas govori, da je to vse skupaj štoš, hec! Eh slovenska folklora, zavist, nevoščljivost, fovšija.....

 31. Robert pravi:
  1.12.12 ob 19.29

  Mare - ljudje zgoraj pravijo da zna bolje peti od nekaterih slovenskih pevk .... pa saj to vsak razgledan ve da je bilo to posneto iz heca in za reklamo.

  Fovšija,zavist itd. je samo v tvoji zblojeni glavi ki ne ve kaj sploh te besede pomenijo.
  V nobenem komentarju ni tega kar si naštel, ampak so samo izražali svoja mnenja in razmišljanja. Joj kako mi gre to na živce ko se zmeraj pri vsaki temi ki je napisana kjerkoli na spletu, najdejo pacienti ki pišejo fovšija, nevoščljivost na vsak kritičen komentar.

 32. mina pravi:
  1.12.12 ob 19.44

  Tina ja carica.

 33. Robert pravi:
  1.12.12 ob 20.02

  ja v smučanju ..... petje naj ji pa ostane kot hobi

 34. kaja pravi:
  1.12.12 ob 20.52

  katja je super pevka, sem fenica, tina je pa antipatična špotrnica, ki se ne obnaša športno, njeni frisi, ko izgubi, so mi v uzitek..., orgy/nal je pa po mojem najboljsi slo komad....tina nej si pa iztakne kol iz riti, ker izgleda kot norc k smuca, ravno tako, ko poje, lesena k grablje....

 35. piky pravi:
  1.12.12 ob 21.53

  Kurc vas gleda dol iz Bleda.

 36. grozni pravi:
  2.12.12 ob 08.16

  ti,TESNILO zgoraj,zelo ga serješ.če je pa za vse kot praviš,pol mi pa naj pride domov še stanovanje pospravt.

 37. grozni pravi:
  2.12.12 ob 10.40

  po slovensko dihtunga!

 38. jeziček pravi:
  2.12.12 ob 14.32

  Glede na to ,da je Tina smučarka in je odpela pač za svojo promocijo, kapo dol tisto kruljenje Korenove kot profi je pa res za kozlat.Taka kot je Tina one še dolgo nebodo,ne kot pevke ,ne kot babe.

 39. Robert pravi:
  2.12.12 ob 16.27

  @jeziček - hahahaha Tina boljša pevka od Katje , to bi isto kot da bi rekel da Murko poje bolje
  od Leskovar-ja

  Pojdi k zdravniku da ti spuca čepe iz ušes , ker si naglušen kot cerkvena miš

 40. zaznoret pravi:
  2.12.12 ob 16.38

  Obe pevki naj se pogledata kako zledata od zunaj, če bi imeli vse pošlihtano pa še v glavi, ne bi komenrirali petja Mazejeve.
  Dober pevec(ali pa kdo drug) se nikoli ne hvali sam, ampak ga hvalijo ljudje.
  Ta Tabujevka mi gre že pošteno na živce, pojavlja se na tisočeh straneh, pa nikjer ni vrhznska!!!
  Sem ženska in me je velikokrat sram, koliko faušije premoremo ženske. Moški si nikoli ne belijo glave s takimi neumnostmi.
  Pa lep pozdrav!

 41. Anonimni pravi:
  2.12.12 ob 16.43

  Haha, Katja Koren in dobra muska! Ne me basat! Če ne bi bilo neke Mariotovo bitke talentov oziroma če ne bi svoje prepoznavnosti dalje furala kot še srednješolska priležnica Omarja Naberja, ne bi živa duša vedela zanjo. Višek njenih pevskih uspehov je stalni angažma na RTV, njen prvenec, ki ga je spackala po sto letih udejstvovanja eurosonga kot backvokalistka pa je podoben bolj kot ne zažganemu čevapu. Smešno je kako se ti kao profi muzičari usajajo na profesionalno športnico. In to taki, ki več kot kaj malo zapet sploh ne znajo- Na njihovem mestu bi se bilo boljše zamislit zakaj enemu amaterju uspe z musko več kot njim, ki to počnejo profesionalno. A folk da je kriv?? A je treba z zakonom predpisat kaj bodo ljudje poslušali? E ne deluje to tako. Pa do zdaj je še vedno bilo tako, da če je nekdo naredil res dober komad, je ta postal hit. Samo malo je takšnih glasbenikov, ki so tega sposobni. In če takšnih komadov ni, potem folk pač glasuje za Tino, ker je to povezano tudi z njenimi smučarskimi uspehi. Je vsaj v nečem dobra. Za razliko od Katje Koren, ki je več kot očitno falila profesijo. Tisto njeno petje po raznih zborih je že ok, samo je treba kdaj pri kakšni stvari tudi malo dlje vztrajat. Štiri leta klavirja? Še Tini Maze je uspelo naredit celo nižjo glasbeno šolo s klavirjem in je tudi po tej plati bolj vztrajna in odločna pri doseganju svojih ciljev. PA tudi akkšen študij bo navkljub profesionalni smučarski akrieri prej pripeljala do konca kot Katja. Jebi ga, gužva je na tej glasbeni sceni in v Sloveniji je samo 2 milijona ljudi. Ni prostora za povprečneže, na bilo katerem področju! In na žalost je takšnih ptičk kot je tale Katjica, ki se še v rani mladosti ni znala drugače promovirat svojega »talenta« kot z neko soft perverzijo več kot preveč.

 42. jeziček pravi:
  2.12.12 ob 17.42

  Hvala anonimni za obširno razlago,sem res mislu,da moram ušesa umit,sedaj pa vidim ,da leni tako pa lp.

 43. Anonimni pravi:
  2.12.12 ob 18.48

  Katja Koren spada v majhno in izbrano skupino najboljsih slovenskih pevk. Tina pa je egoist ki jo zanima samo zvenk denarja.

 44. sisi pravi:
  2.12.12 ob 19.16

  kdo je ta kura,od katje.

 45. Robert pravi:
  2.12.12 ob 19.23

  sisi - če si nerazgledana in funkcionalno nepismena ti nismo mi krivi če je ne poznaš

 46. grozni pravi:
  2.12.12 ob 20.12

  mucamaca,sonjci,saska,mici kje se nahajate?grozni vas grozno pogreša.pošiljam vam en lep pozdrav.zimski.

 47. Anonimni pravi:
  2.12.12 ob 21.45

  Katja Koren spada v malo in izbrano skupino tistih slovenskih pevk, ki brez nacionalke ne bi preživele. Ne pravim, da je ta glasbeni izlet Tine Maze neka ful dobra muska, ampak če si nek glasbenik da toliko opravka s tem, če prav čuti potrebo da serje po nekom, ki si je, pazi ti to, DOVOLIL posnet svoj komad, potem mi to več pove o teh "glasbenikih" kot o Tini Maze. Tisi, ki je dober, se ne boji konkurence. Še najmanj pa slabe konkurence. Bo pa izkoristil vsako priložnost, da b svojo promocijo gradil tudi na takšni negativni kampanji proti nekom. Saj je bilo isto pred leti s Sašo Lendero. Poimensko lahko naštejem vele talentirane slovenske pevke, ki so izkoristile vsako priložnost, da so srale po Saški. Naredi nekaj dobrega in se s tem dokaži! Ne pa s tem, da ščiješ po drugih! To je meni pomilovanja vredno. A bo zaradi tega čevapa Katjin cd kaj bolj prodajan? No, koliko do vas, poznavalcev dobre glasbe, ga je kupilo? Pa preden mi začnete nabijat, naj vam povem, da sem tukaj morda eden redkih, ki ga je dejansko poslušal, od začetka do konca.

 48. nn pravi:
  2.12.12 ob 21.48

  ja res to je vse za en kurc vredno,kaj nas brigajo te blesave babe jim manjka sex? pridite k men!

 49. Tinček pravi:
  3.12.12 ob 10.44

  Če mački stopiš na rep zacvili...
  Tina M. in Katja K. sta mački, ki me rabita biti ljubosumni na petje TimeM.,
  zato se probajta vzdržati komentarjev o petju naš sijajne smučarke,
  saj ma Tina že dosti bumbarjev, ki ji mečejo polena pod noge.
  Mislim pa, da sta pevki ljubosumni....

 50. Robert pravi:
  3.12.12 ob 11.17

  tinček - in na kaj sta ljubosumni - kot da bi rekel da je Oto Pestner ljubosumen na Murka ker ima več ogledov na youtube kot on :-D - ma dajte nehat pisat bedaste komentarje da sta ljubosumni, ker se vam vsi smejejo

 51. mici pravi:
  3.12.12 ob 16.05

  Haj GROZNI,tukaj sem ,nebom komentirala so že drugi preveč, pa drugič.Tebi in ostalim lp.

 52. Anonimni pravi:
  3.12.12 ob 21.44

  Obskurni glasbeniki šimfajo vrhunsko športnico. Ja res novica dneva.

 53. mucamaca pravi:
  5.12.12 ob 10.45

  Grozni tudi tebi en lep zasnezeni pozdrav. Prej sem nekaj malega pokomentirala pod temo 'Teja in Jani' in ena psihopatinja Opravljivka je komplet zatezena oseba, kao neki serif na Kvaku , ki je v resnicnem zivljenju ne bi hotela srecati. Ne vem zakaj toliko komentarjev na to temo, ce pa se Tinka bolj za salo kot zares ukvarja s petjem. To je njen najverjetneje prvi in zadnji song.

 54. Jani pravi:
  7.12.12 ob 03.03

  Strinjam se, da je Tina Maze enkratna športnica in potem je še lepa in zelo prijetna. To, da je posnela spot in zapela pesem je tudi enkratna. Normalno, da je to zapela za zabavo!
  Na živce mi gre, kako lahko tista nepoznana Kata Koren tako nesramno pljuva po enkratni Tini. In potem se ji pridruži še druga pevka iz Tabuja.
  Resnično sta obe tako ljubosumni na Tino Maze. Sram naj ju bo!
  TINA MAZE JE PRELEPA IN ZELO KVALITETNA ŠPORTNICA.
 55. Maša pravi:
  7.12.12 ob 20.05

  Tina jaz sem tvoja oboževalka in si želim kapo imet tako kot jo imaš ti in smučala sem z Matjažem Vrhovikom
  na smučišču Bela. Za današnjo zmago ti iskreno čestitam. Lep pozdrav in veloko vspehaše naprekj ti želi Maša Reisman. P.S. Prosila bi če bi mi odgovorila. Maša Reisman

 56. Anonimni pravi:
  12.12.12 ob 11.03

  marinskova in korenova eno vprasanje ,,, ce ne smucam kot bojan krizaj pol boljs da sploh ne stopim na dilce al kaj....tina maze je super sam de nebi res izdala cd ....ker pol taki super zvezdi kot sta vidve nimata kje svetit.....pa ne smucajta ce ne znata vsaj pol tko k tina maze ....

 57. Krnekdo pravi:
  8.1.13 ob 11.49

  Tina je carica!!!!!!!

 58. FPouh pravi:
  19.1.13 ob 20.33

  Zelo res :)

 59. mari pravi:
  6.2.13 ob 13.09

  tudi ve dve nista vrh pevskega zbora