Kvak.com

Mirna Reynolds - kdo je skrivnostni očka njenega otroka?

torek, 8. januar 2013
Mirna Reynolds
Mirna Reynolds se je o svojem bodočem naraščaju radodarno razgovorila za revijo Lea, se slikala za naslovnico, razkrila celo spol otroka (fantek bo!) ... vendar niti besede o fantu, s katerim ga pričakuje! Na srečo so spregovorile njene prijateljice: Mirna svojega fanta menda ljubosumno skriva celo pred njimi in ga niti predstavila še niti družini. Obenem pa vsaj pred prijateljicami ne govori o drugem, kot o njem - da je nekaj najboljšega, kar se ji je v življenju zgodilo, sploh po vsem s**nju, ki ga je imela z moškimi: "Mirna ne rabi skrbeti za nič. Alexander jo razvaja na vsakem koraku. Vsaj po njenem pripovedovanju. Stiska ji sadne sokove, da pije le naravne, in ne tistih iz tetrapaka, nenehno jo boža in se pogovarja z njenim trebuščkom. Baje dojenčku poje tudi pesmice. In ja, bog ne daj, da bi Mirna nesla kaj težjega, še vrečke iz trgovine nosi on. Skratka tako kot opisuje, je očitno res našla svojega sanjskega moškega, ki si ga po njenih besedah vsaka ženska samo želi! ... "  (vir: Nova, tocnoto.si)
Komentarji:
 1. šnelpepi pravi:
  8.1.13 ob 09.50

  Je kodor pač je, nek peder verjetno ni.

 2. Krnekdo pravi:
  8.1.13 ob 11.46

  Pa joj prejoj....je pac noseca in kaj zdj se bo svet kontra zacel vret al kako...ja pa poje ji in jo boza....ma dej, dej, dej....se ena , ki hoce iz nosecnosti nardit zgodbo...pa dejte no dogaja se ze na milijone let halooo...

 3. Tonček pravi:
  8.1.13 ob 13.20

  Joj kako pravljično,kar jokam in spet jokam od veselja,da je našla takega princa in za to je morala na Tajsko.Izgleda ,da so najboljši in najlepši Evropejci na preži za Slovenkami prav tam. Starši so pa menda v tej pravljici tudi na kakšni tretji strani,da bi lahko že poznali princa! Upam,da se ne bo pravljica prekmalu izpela.ha,ha!

 4. nn pravi:
  8.1.13 ob 13.36

  ma kdo je ta babnica,ker se stalno stavi v medije.pa koga briga njena nosečnost,verjetno je dobro plačana,da to objavlja v medijih.zame ta nima vse čisto v glavi.Gre na Tajsko,s prvim moškim skoči med rjuhe zanosi in sedaj piše pravljične zgodbe,mislim,da je vse skupaj sanjala in sedaj to prodaja za denar.sram jo je lahko,da se daja dol z nepoznanimi moškimi,pa da bi se vsaj zaščitila.če pa je hotla otroka,je to njena stvar in mislim,da nikogar ne zanima življenje ene Mirne,ker jo večina sploh ne pozna.

 5. Anonimni pravi:
  8.1.13 ob 14.16

  Saj so nemke lepše kot ta Mirna. Kako se je lahko odločil, da ni izbral lepo nemko ?

 6. muuu pravi:
  8.1.13 ob 15.46

  Lahko jo je bik na Veliki planini naskočil....

 7. Care pravi:
  8.1.13 ob 16.21

  Raje si ga na roko vržem kot pa tega zmaja porivat.

 8. mirna pravi:
  8.1.13 ob 16.38

  Torej,kaj še čakaš?Narava ti je zato dala dve roki.

 9. robi pravi:
  8.1.13 ob 17.07

  tota bejba ni čista,pa ka koga briga njen švaba in njen otrok,naša sosedova Franca je tudi prejšnji teden zanosila s lojzom pa nič ne piše o tem.baje bo imela trojčke dva sina in hčer pa še dol se je dala na našem seniku.lojz pa ji nosi mleko naše domače krave,pa žgance ji kuha pa še šmarnico ji da vsak večer eno flašo.

 10. anonimni pravi:
  8.1.13 ob 17.15

  joj folk,a niste malo nesramni,,,,kaksne neumnosti pisete da mi na bruhanje gre..pustite punco pri miru...pa kaj ce je zanosila z nemcem.mu je ze vcec.pa tudi tako grda ni.so se grse na tem svetu pa zivijo.saj za vsako imate kaj za povedat-ne glede kaksna je.obirate vse do kosti.kaj vam potem pase?pa tudi ostale estradnice obesajo na veliko zvono-svojo nosecnost.ocitno je to v modi,in svoje zasebno zivljenje izpostavljajo javnosti...

 11. Anonimni pravi:
  8.1.13 ob 17.55

  Počakajmo 1 leto in bomo videli, v kaj se bo takrat spremenil njen princ ... Se bojim da bo postal "enak vsem moškim", ona pa mati samohranilka.

 12. grozni pravi:
  8.1.13 ob 18.33

  bravo anonimni!točno si povedu.mati samohranilka,ki je na socialni.skratka na državnih plečih.

 13. Anonimni pravi:
  8.1.13 ob 20.38

  grozni nekam prijazen si postal do mene. Ali te morda muci obcutek krivde?

 14. grozni pravi:
  8.1.13 ob 21.09

  kaj klobasaš anonimni?nič me ne muči krivda,ker me nima zakaj!sploh pa nisem prijazen do tebe,povedal sem samo,da si prav povedal.menda se pa lahko strinjam z nekom,pa čeprav le ta uporablja samo 1,5 možganske celice.are you happy now?

 15. dani pravi:
  9.1.13 ob 11.19

  ta bo isto ko una dašaa dva mesca skupej in pol bosta šla na razenn

 16. čuš pravi:
  9.1.13 ob 12.53

  zame ta ženska nima vseh koleščk v glavi,s čim se ona hvali po medijih?Če bi bila kaj od punce ji neb bilo treba hodit na Tajsko,nardit otroka z nekom,ki ga sploh ne pozna.V s Sloveniji je dovolj fejst fantov,sam nimajo kaj izbrati,ki so vse take kot ta Mirna.

 17. Anonimni pravi:
  10.1.13 ob 00.50

  a ni bila enkrat objavljena slika, kako je ta Mirna seksala z žensko !!! torej je lezbika in zakaj potem rine v moški spol ??

 18. grozni pravi:
  10.1.13 ob 09.36

  ni res da je lezbijka.ona je peder,ker ma rada dedce.

 19. Cinik pravi:
  10.1.13 ob 11.39

  Že stokrat videna zgodba. Vsak par šele po 3 letih skupnega življenja pride na realna tla vsakdanjosti. Me prav zanima, kako mehak bo njun pristanek....

 20. xy pravi:
  10.1.13 ob 15.37

  pristanek slovenska sociala

 21. Anonimni pravi:
  11.1.13 ob 14.08

  tolk neumne babe pa nisem še videl.Gre v neko drugo državo,zanosi z nepoznanim človekom in se potem vlaći po vseh slovenskih medijih in se hvali,sram jo je lahko,zame so take babe k....e,slabša od la toye.Tud ta njen nemec ne more bit nič od človeka groza,bogi otrok,ki bo imel take neodgovorne starše.Baba pri tridesetih brez pameti.Če bi se ji to zgodilo pri šestnajstih,bi še verjel o neki zaljubljenosti tako pa je brez vsake pameti.Verjetno je to načrtovala in zajebala tega nemca.

 22. mucamaca pravi:
  11.1.13 ob 19.30

  Kje se pa skriva ta skrben in ljubec atek? Dam roko v ogenj, da sploh ne obstaja in mislim, da se sama ne ve kdo je bil ta fantom, ki ji je spocel otrocicka. Lep suvenir je prinesla iz Tajske, ni kaj.

 23. nn pravi:
  11.1.13 ob 22.03

  tud jaz mislim,da je očka nepoznan in da si je tega Nemca,kar izmislila,sam da otrok nebo kakšen Tajček,no saj se bo videlo.Punca je zame brez karakterja,če je hotla otročka,naj ga ima,sam se stavit v vse medije in razlagat neumnosti res butasta ženska.Da se tako zaljubiš v nekoga ,ki ga sploh ne poznaš,to je samo v filmih in s tem,da je šla takoj z njim pove vse ,kaj je.Mogoče pa je delala v kakšnem nočnem lokalu,saj nebi bilo nič čudno.

 24. joža pravi:
  11.1.13 ob 22.12

  taki dedci,kot ona opisuje svojega nemca niti v filmih ne obstajajo,ta sanja pri belem dnevu.Kje pa živita s tem svojim golobčkom,če je še študent in od kje mu denar,da jo tako razvaja.Če je študent nima denarja,niti stanovanja.verjetno si je zgodbo sama izmislila,ker sploh neve,kdo je oče,ker je bilo več udeležencev.

 25. kritik pravi:
  24.1.13 ob 17.35

  zame je prava lovača in to kar je iskala je tudi našla.Večkrat sem jo videl na raznih žurih,sam kako se je oblačila,vedno je izivala s svojimi joški in jih ponosno razkazovala,tako da takoj oceniš v kakšen rang spada,bejba za en večer,pa še rada se ga je nacedila ona in njene frendice,sem večkrat to videl.Pameten in resen fant,si take sigurn nebo izbral,on ve kaj hoče in se v take avanture ne spušča.