Kvak.com

Kmetija išče novega lastnika - Matej Drečnik prodaja kmetijo!

sobota, 2. februar 2013
Matej Drečnik, Kmetija išče lastnika
Matej Drečnik se je po komaj enem letu očitno naveličal kmetije, ki jo je v trajno last dobil z zmago v šovu Kmetija išče lastnika. Nagrada očitno torej ni šla v roke resnemu in zagnanemu kmetu. Kmetijo, ki se razteza na 12 hektarih, prodaja za 280.000 evrov, prodaje pa medijem zaenkrat noče komentirati. (vir: Slovenske novice)
Komentarji:
 1. Anonimni pravi:
  2.2.13 ob 13.15

  a ni on kmetije dobil samo v najem za 5 let?

 2. grozni pravi:
  2.2.13 ob 13.25

  dobro se ve,koliko stane kvadratni meter travnika,pašnika,gozda.tu igra pomembno vlogo v katerem delu slovenije je to,dostop do zemljišča,bližina pomembnnih ustanov itd.kdor misli,kako veliko bo dobil za navaden travnik , je bedak.zemljišč je na voljo ogromno,na lepih lokacijah in poceni.zelo poceni.postavit tako ceno ze zemljo v trnovcu,je norčevanje iz tamkajšnjih krajanov,ki dobro vedo,da je pretirana.če sploh je vse to res.baje,da mora po pogodbi imeti v lasti posest vsaj pet let.mogoče se pa motim.

 3. Ina pravi:
  2.2.13 ob 13.42

  Anonimni, Matej je dobil kmetijo za stalno (očitno je ne bo imel),Gostilno je pa dobil Andrej v najem za 5 let.

 4. ježek bejž pravi:
  2.2.13 ob 15.41

  kako došlo- tako prošlo

 5. zajček pravi:
  2.2.13 ob 16.17

  Pač, jst sem to vedel že takrat ko jo je dobil, tak da....

 6. Anonimni pravi:
  2.2.13 ob 18.00

  pač jo prodaja sej smo vedeli že na začetku da v tisti knetiji ni prihodnosti, sredi ničesar brez prave vizije, tako pač ne gre pa tudi če bi jo kdo drug dobil

 7. mici pravi:
  2.2.13 ob 18.33

  Kmetija je prišla v neprave roke,to smo skoraj vsi vedeli.Ta kreten jo bo itak pognal,tko ali kako drugače.

 8. kokolo pravi:
  2.2.13 ob 22.29

  Bo moral pri ceni zadnjo nulo zradirat,če bo hotel prodat neperspektivno kmetijo v tisti vukojebini.

 9. šnelpepi pravi:
  3.2.13 ob 09.59

  Bravo, kmetijo je dobil, njegova je, če jo lahko proda, ve le on. Na loteriji zadeneš milijon; ali ni tvoj? Lahko ga zapraviš za kurbe ali pa za farje, če si peder. Hvala ker ste prebrali.

 10. micika pravi:
  3.2.13 ob 13.34

  Jaz bi tud kej prodala kar ni mojga?????????????'

 11. grozni pravi:
  3.2.13 ob 13.56

  luštno je prodajat zemljo ki si jo dobil na lahek način.prodajat nekaj,kar si dobil ali podedoval je najlažje.če je potrebno za zemljo garat in si trgat od ust zato,da nekaj imaš je pa druga pesem.na žalost je še veliko drugih drečnjakov,ki so na tak način pridobili zemljo pa jo potem brzbrižno prodajajo.ker se jim pač ne ljubi delat.

 12. veny pravi:
  3.2.13 ob 17.13

  Mnogi so že na začetku predvideli scenarij ki se pravkar dogaja s kmetijo !!!!
  Andrej se predstavil kot oseba bolj vešča v žaljenju sotekmovalcev kot v realizaciji dela okrog sebe!
  Napadalen, agresiven, škodoželjen, ponavljajoči se brezveznjak….nikakor ni zaslužil že naknadne vrnitve na kmetijo a o njegovi zmagi sedaj škoda besed!!!!!!!!!!!!!!!
  Da je kmetija prišla v prave roke, verjamem da bi se sedaj o njej- pisalo samo v superlativih…………………

 13. grozni pravi:
  3.2.13 ob 19.09

  veny,zelo lepo napisano.ni več kaj za dodat.

 14. grozni pravi:
  3.2.13 ob 19.46

  mi živimo v podobnih krajih,le s to razliko da pošteno in trdo delamo da kaj imamo.in nam na kraj pameti ne pade,da bi kaj prodali.življenje v hribih je težko,zato ni nič čudnega,da bo ta mehkužec spizdil nazaj(v kolikor že ni) v cerklje.če živiš praktično sredi svojega gozda,pa ti drugi drva vozijo, je to sramota.stavit grem,da nobena hiša v trnovcu nima toliko malo drv kot jih ima ta cepec.saj sem že reku;komu se ne ljubi delat prodaja zemljo.(ne žalim delavnih kmetov,ki prodajo zeljišče,zaradi zaslužka ,s katerim potem kupijo stroje in podobno)

 15. grozni pravi:
  3.2.13 ob 20.50

  opravičujem se,za šlampasto napisan zgornji komentar.ko smo v oš jemali slovnico,sem okopaval šolske vrtnice.poznavalec,dober komentar.meščančki,zamislite se nad svojim brezveznim čvekanjem.se pa pojavlja čedalje več takih meščanov,ki poceni kupijo vaško zemljišče in pol tam ob koncih tedna serjejo in pametujejo krajanom.kot nekakšni "strokovnjaki".ker je pač sedaj moderno imet vikend na vasi.poziv kmečkemu ljudstvu:ne dopustite da taki kupujejo zemljo na vasi.

 16. k4 pravi:
  3.2.13 ob 23.23

  Sej logicno, kdo je pa bil tako naiven, da je verjel, da bo zdej res preostanek zivljenja kidal gnoj gor bogu za leđima? Lepo vas prosim. Haha. Je pa dejstvo, da ce bo dobil 120 tisoc je lahko vesel. Moja izkusnja, klicev za parcele ze lep cas sploh ni. Predlani so se poklicali za kaksno neumnost vprasat, zdej pa popolnoma nic.

 17. k4 pravi:
  3.2.13 ob 23.31

  Grozni, v vsem se lahko strinjam s tabo. Skoda, ker je drzava neumna in ne podpira domace kmetije, bili bi samozadostni s hrano, sami sebi bi delali razvoj, denar bi ostajal doma in se kvalitetno slovensko pridelano hrano bi jedli. Tako je pa uvoz, nizke cene, kvaliteta nima veze prakticno - samo izgled. Sram nej jih bo, ko so zacel unicevat slovenskega kmeta nacrtno. Lahko bi imeli super razvito kmetijstvo s kmeckim turizmom. Avstrija npr to zna. Mi imamo pa ze leta kretene na oblasti in se po kolenih plazijo pred interesi eu in nacionalk. Pa se lastni zepi so seveda prpblem. Imam upanje, da se v prihodnje najde oblast, ki bo zivela in delala za svojo drzavo in svoj narod! In da bo takrat kmetijstvo v sloveniji spet dobilo zagon.

 18. grozni pravi:
  4.2.13 ob 07.28

  seveda,ko je pa treba vse iz kitajske prišlepat sem.mar ni slovenski česen boljši od činezerskega?delno so tudi taki gnoji kot je drečnjak krivi za to.vse prodat.

 19. mici pravi:
  4.2.13 ob 10.25

  HOJLA,grozni in veny,vajina komentarja podpiram,veliko kvakarjev pa itak ne ve kaj piše,al so tumast al pa pišejo samo da pišejo .

 20. grozni pravi:
  4.2.13 ob 10.44

  ohoho,mici! pozdravljena.kje se nahajaš ?dolgo te ni bilo na spregled.upam da si dobro.lepo te pozdravljam.

 21. mici pravi:
  4.2.13 ob 11.21

  celjanka sem,grozni lp.

 22. grozni pravi:
  4.2.13 ob 11.33

  celjanke ste najboljš dekleta!

 23. veny pravi:
  4.2.13 ob 11.39

  Eh [email protected] poznavalec, kakšne mestne srajce, daleč od tega !!! Vsak dan se vozimo nekaj km do vikenda, delamo cele dneve( sadovnjak, vinograd, dva velika vrta, košnja trate)in še nešteto drugih reči, v katerih preprosto uživamo. Veselim se sončku ,otoplitvi vremena in sproščujočem delu na zemlji, kot prijetni utrujenosti ko se zvečer vračam v svoj dom. Ljubim naravo in delo v naravi. Okrog nas gozd, ki nudi tudi kurjavo v času zime. Če hočeš nekaj imet, moraš delat s veliko ljubezni in veselja….po tem ti rata!!!
  Andrej je bil-zgrešena TERNA na kmetiji !!!

 24. jaz pravi:
  5.2.13 ob 13.12

  če bi kmetijo dobila Vesna bi sigurno drugače izgledalo vse skupaj,pijanci in pretepači še nikoli niso bili dobri gospodarji in res je ,da zemljo ceni tisti ,ki za njo neka naredi.

 25. cvetača pravi:
  5.2.13 ob 19.59

  Vsak od vas je imel možnost in se prijavit na shov, zakaj pa se niste? Ker je pač zmnagovalec dobil kmetijo,je pač vseeno ali jo ima ali jo proda,to je čisto njegova osebna odločitev.Ne biti tako favšni, saj mogoče pa kdaj sreča najde tudi vas,vam privoščim, sploh če dobite kak glavni dobitek na jack potu, potem pa obvestite na kvaku kaj boste počeli. Po vsej verjetnosti ne boste potem med tako negativnimi komentatorji kot sedaj. Lep pozdrav- pa ne se jezit lepoti škoduje.

 26. grozni pravi:
  5.2.13 ob 20.28

  jaz pa takoooo obožujem cvetačo.tudi tebi lep pozdrav,karfijola.saj sem se prijavu na show,toda veš kaj so mi rekli?grozni,kdo bo pa potem blebetal na kvaku?pa še zmagaš lahko.ostani doma in kvakaj.sicer pa,kdo je pa favšen temu indijancu?po moje nobeden.s takimi delovnimi navadami in inteligenco kot jo ima ta kaliber,lahko samo pikavce na cesti pobiraš.

 27. cvetača pravi:
  6.2.13 ob 08.50

  G.Grozni vi ste v teh komentarjih res "grozni",ampak imam občutek, da stre v privatnem življenju prav dober človek. Nekje se pač morate izkašljati in prav je tako.

  Lep pozdrav od Cvetače - Karfijole!

 28. Marička pravi:
  6.2.13 ob 15.02

  Ni politika vsega kriva, komur ni odveč garati na kmetiji, se potrudi, pred 100 leti je bilo še huje, pa so ljudje zdržali.

 29. fff pravi:
  6.2.13 ob 19.16

  se mu neda več delat? škoda kmertije blo za takega lenuharja

 30. rahlo načet pravi:
  6.2.13 ob 21.50

  tko je to če ne znaš drugega kot prazno slamo mlatit

 31. komentator pravi:
  21.2.13 ob 10.24

  Kdo bo pa dal za tisto vukojebino 280.000 EUR? V zdajšnih časih, halo, samo kateri od poslancev je to zmožen, samo s to razliko, da so oni lenuhi.

 32. nina pravi:
  4.3.13 ob 18.04

  kmetijo bi morala dobiti vesna če bi bilo pravično

 33. joka pravi:
  2.5.13 ob 22.55

  Matej nima pojma o vrednosti kmetije. Za ta denar bi moralo biti kaj drugega in na bol dostopnem kraju.