Kvak.com

Teja Perjet in Jani Jugovic - skupaj živita!

sreda, 6. februar 2013
Teja Perjet, Jani Jugovic, Gostilna išče šefa
Teja Perjet in Jani Jugovic sta par komaj nekaj mesecev, a sta se zelo hitro odločila, da bosta živela pod skupno streho. Kuharja iz šova Gostilna išče šefa trenutno živita v Janijevem najemniškem stanovanju. Teja z bivšim partnerjem še prodaja stanovanje v Kranju in čaka na kupnino, z Janijem pa si želita dom ustvariti izven Ljubljane. Prioriteta pa jima je tudi njun skupni poslovni projekt, ki ga nameravata prav v kratkem predstaviti tudi javnosti. Parček se menda tudi izjemno dobro razume: "Res ne, sploh se nimava o čem prepirati. O čisto vsem se umirjeno pogovoriva, vse rešujeva sproti s pogovori." (vir: Nova)
Komentarji:
 1. k4 pravi:
  6.2.13 ob 00.14

  Kako je pa stanovanje ze odplacala?

 2. saška pravi:
  6.2.13 ob 00.26

  Teja, par sta šele nekaj mesecev, boš čez nekaj let tudi povedala stanje. Ne vidim vaju skupaj.

 3. Anonimni pravi:
  6.2.13 ob 08.56

  če se ne skregaš vsaj o nečem potem to ni zdrava zveza, ali sta oba apatična in se jima sploh nič ne ljubi ali pa vse pometeta pod preprogo

 4. nn pravi:
  6.2.13 ob 09.05

  koga brigata ta dva,stalno jih stavite na ta kvak,da mi gre že na bruhanje,sta kot dva budala.

 5. neva pravi:
  6.2.13 ob 09.36

  kolk sta zoprna,briga nas kaj počneta.Več bi pisali o zmagovalcu Andreju,ne pa o teh dveh skakalcih čez plot.

 6. Tonica pravi:
  6.2.13 ob 09.44

  Ja pa dobro,odpreš pašteto ali zobno pasto,pa imaš Tejo in Janija ! Kakšne zvezde pa sta ? Anipatična in vase zagledana koruznika,do kdaj pa bosta par? Se bo potem tudi pisalo o tej blagovni znamki ?

 7. mira pravi:
  6.2.13 ob 10.53

  Tudi meni gresta ta dva že pošteno na živce. Zdita se mi kot Damjan Murko. Za razliko sta še ne poštena do bivših partnerjev.Murko je saj pošten, razen ,da dela mimo davkov. Mislim, da ti ljudje živijo na račun pojavljanja v revijah. Seveda, ne v vseh.

 8. julija pravi:
  6.2.13 ob 11.43

  jani pa teja sta dva boskurčka.glih za skup sta.dva prevaratnat.res me zanima kero znamko bosta ustanovila...pomojem se bo imenovala kako čimhitreje pridt do denarja.pa kako v šusu prevarat fanta s katerim si bil tolk časa, o janiju pa ne bom zgubljala besed-črnuhar k si vrta po nosu in jajcih in gre kuhat, brez da si parkle prej umije.hvala lepa za tako hrano.pa še kosmat, pa čist črn-G*FUJ NA KUBIK!!!!

 9. pok pravi:
  6.2.13 ob 12.24

  Blagovna znamka se bo imenovala ,,polizani in umazani parklji,,

 10. JULIJA pravi:
  6.2.13 ob 13.13

  POK....ZADETEK V POLNO!!!

 11. jana pravi:
  6.2.13 ob 13.27

  tle pa ste intelektualci. folku ne privoscite sreco, slovenclni,tapravi. make love...če veste kaj to pomeni. sicer je pa vas besedni zaklad primeren vasmu razmisljanju. pa samo v poduk, mejte svoje misljenje in hrbtenico,pa vam bo lazje,naslajanje in izzivljanje nad drugimi ne prinasa nic dobrega. če pa nočete brat pa pejte dalje,in zivite svoj lajf. je tezko privoscit sreco nekomu, kajne? pa pazte da vas vas partner ne vara z sosedova Mici. ah, andertalci iz kamene dobe...

 12. opazovalec pravi:
  6.2.13 ob 13.32

  praviš:(citram) pa pazte da vas vas partner ne vara z sosedova Mici. ah, andertalci iz kamene dobe...
  A tako kot je ona pred tv ekrani varala svojega partnerja ?

 13. jana pravi:
  6.2.13 ob 14.06

  a to tebe boli? svojga si v pentlo zvez. me zanima kok si ti zvest ...haha...idioti

 14. Robert pravi:
  6.2.13 ob 14.49

  jana - kaj s tabo vse v redu ??? Spet še ena pacientka ki ne ve razlike med osebnim mnenjem, razmišlanjem in faušijo

  Saj veš kaj pravijo , tisti ki pomisli na faušijo je sam najbolj nevoščljiv. Jaz niti pomislil nisem na to, dokler nisem bral tvojega neumnega komentarja.

  Sta pa za vse sama kriva, tak človek kot si in kako se obnašaš - tako o njima pišejo

 15. jana pravi:
  6.2.13 ob 15.57

  robert z mano je vse ok. :) ne skrbi. je pač tako,da ljudje se se vedno drzijo nacel ,ki so roko na srce po njihovih izkusnjah. men se ne zdi nc sporno,če se dva zaljubita,če bi vse stimal v prejsnjih vezah se najbrz ne bi? mal je treba pogledat stvari objektivno. :) klinc ljudje se locujejo po 30 letih zakona,zakaj se pa ta dva neb smela zaljubit? obsojanje tega se mi zdi velik nesmisel. sigurno ste pa tle na teh forumih vsi sto procentni v vezah, v to ne dvomim. ker roko na srce, tle se gre za ljubezen, in pač se znata promovirat. ljudje pac ne privoscijo.nč hudga,:)

 16. Tonica pravi:
  6.2.13 ob 16.42

  Jana ! O besednem zakladu pa ne razpravljaj z nami "slovenclni",če je kdo manjkal pri urah SLO ...bi se dalo ugibati! Da nisi ti črni in kosmati...?

 17. Anonimna pravi:
  7.2.13 ob 00.38

  Najbolj me moti, ker opravičujete nemoralna početja. Priznam, da ne vem zakaj berem o teh dveh, ker se mi iskreno gnusita, šov sem spremljala. Nikoli ne bi rada doživela, kar je moral od La Teje bivši. Če je vam varanje normalno in kul, pol pa res ne vem.. Pa opravičilo, da ni štimalo v prejšnjih vezah. Če si človek, rečeš da ne gre tako naprej in se odseliš. Ne samo, da zamenjaš spolnega partnerja. Eni ste pa res brez pameti.

 18. Robert pravi:
  7.2.13 ob 10.12

  anonimna - opravičujejo tisti, ki sami isto počnejo.

 19. Anonimni pravi:
  8.2.13 ob 12.42

  Meni sta pa lustna,naj uživata,če sta zaljubljena.

 20. Sija pravi:
  8.2.13 ob 17.36

  grozni, sicer ne vem od kje tile podatki, ampak ocitno poznas zgodbo samo v svoji glavi. Jani ni noben narkoman, teja pa ni nobena razvajenka. Prav luštn parcek sta, ljudje jih poznamo tudi osebno. Nekaterim se pa vidi,da jih spremljate samo prek medijev in potem pisete same oslarije.

 21. mateja pravi:
  8.2.13 ob 17.38

  Grozni ti imas ze nick grozen. najbrz si kaksen strasten bivsi privrzenec teje. jani in teja sta super ja. z vsemi etiketami,ki ste jih dodali.

 22. Bik pravi:
  8.2.13 ob 18.36

  grozni najboljsi si

 23. Anonimni pravi:
  8.2.13 ob 21.00

  meni se zdi Jani ful umazan in zanemarjen s tisto brado pa ne vem zakaj, ona pa je tudi kr neki....kok ji bo še žal za službo, ko bo ugotovila, da je Jani en navaden looser, ki mu še šole ni uspelo dokončati.

 24. anomimni2 pravi:
  8.2.13 ob 21.15

  pa kaj vas briga-slovencki nevosclivi

 25. mikica pravi:
  8.2.13 ob 21.17

  jani je prov fejst dec. pa btw pise se loser ne looser, če smo ze natancni. in,tisti,ki na forumih ne premorete navadnih stvakov, niti v real lifu ne funkcjonirate drugace. to je preverjeno.

 26. manja pravi:
  8.2.13 ob 21.20

  mikica prav imas. prav te ljudje, ki skoz simfajo,so sami nezadovoljni z svojimi življenji. ne privoscijo enmu parcku da je srecen,pa ju se poznajo ne. si ne predstavljam,kaj pol privoscijo svojim znancem.

 27. alin alina pravi:
  8.2.13 ob 21.24

  Jani je pa res čeden dečko. sem ga vidla v vlogi fotomodela za Muro, lep. Je pač malce egotriperja, to je pa za te slovenclne zarukane prevec. pridte mal v prestolnico, kle nismo vec v dobi kremenckovih :) pa brez zamere .

 28. Robert pravi:
  9.2.13 ob 00.06

  jo koliko je na tej strani pacientov ki vidijo v vsakem komentarju nevoščljivost
  - vsi ki pišete v nevoščljivost ste sami nevoščljivi, ker edino vi na to pomislite, jaz v nobenem komentarju tega ne vidim
  - no pa povejte kaj naj bomo njima nevoščljivi ??? ne vidim niti ene stvari - kako vidite nevoščljivost v komentarju kjer piše da nekomu Jani, Teja nista
  všeč - to je isto kot da bi vi rekli da vam Murko ni všeč, mi bi pa vam rekli da vam zato ni všeč ker ste nevoščljivi

 29. Robert pravi:
  9.2.13 ob 00.20

  Čisto nekaj drugega je pa njegovo kuhanje - je
  zelo dober kuhar, samo o temu tu ni govora. Eni napišejo da jim ne odgovarja kako sta prevarala partnerja in vi takoj obrnete da smo jima nevoščljivi.

  Eni imate pa res slabo življenje(manja, alin alina) , če vsak dan , vsepovsod vidite nevoščljivost
  Verjetno sta vidve najbolj nevoščljive, ker edine na
  to pomislita.

 30. katja pravi:
  9.2.13 ob 07.45

  jani pa vse najboljse ob tridesetki. super sta oba s tejo. in hvala za pravo gurmansko dozivetje. razturas. ljudje pa se malo razsvetlite. :)

 31. znamka pravi:
  9.2.13 ob 08.24

  Jani vse najboljse v tridesetih. veliko srece se naprej. super si

 32. nn pravi:
  9.2.13 ob 08.28

  Hrano ,ki jo pripravljata Jani in Teja ne bi jedel tudi pod razno.Malo si osvežite spomin kako je Teja lizala prste in kako se je Jani praskal povsod.Oba sta skregana s čistočo.Še dobro,da sta se dva taka našla skupaj.

 33. matej pravi:
  9.2.13 ob 08.36

  nn potem pojdi v kitajsko tam zraven se kadijo. dober tek.

 34. nn pravi:
  9.2.13 ob 09.07

  Matej,bolje da kadijo kot pa se praskajo po jaj...in ližejo svinjske prste.Jani in Teja to počneta.

 35. matej pravi:
  9.2.13 ob 09.27

  no se vidi tvoja omejenost. jani je btw vrhunski kuhar, in dela v vrhunskih restavracijah v ljubljani. Z cohanjem ali brez, mu uspeva. tebi pa preostanejo edinole kitajci. :)

 36. petja pravi:
  9.2.13 ob 09.27

  ahaha. butalci. kere izjave. Jani top chef!

 37. andrej pravi:
  9.2.13 ob 09.30

  o sit. to tudi obstaja? forum za debilcke. No po vsem videnem Janija in Tejo zelo dobro povsod sprejemajo, edinole svetniki ne znajo iz svoje kože. dunajski in pomfri pa pejte. Jani zakon si.

 38. Veda pravi:
  9.2.13 ob 09.56

  Jani pa Teja nista vsem vsec, predvsem za to, ker sta med oddajo nardila nekaj kar je "prepovedano" za populacijo. In pač nekaterim nista vsec, nekaterim pa sta. Moje osebno mnenje je,da super da sta se nasla. ja, mogoce bi res najprej morala počistit preteklost,ampak obsojanje je neumnost. saj ne poznate njunih ozadij. vsak ma pravico delat kar mu paše. seveda je najlazje komentirat in drekat po drugih. je pa tako, da teli komentarji so podobni osnovnosolskemu nivoju. en povprecno razgledan clovek,kaj takega ne bo napisal. sicer pa jaz verjamem,da se prav onedva zabavata na ta racun.

 39. nn pravi:
  9.2.13 ob 10.13

  Matej in Petja.Če bi bil Jani vrhunski kuhar in če bi delal v vrhunskih restavracijah bi inšpekcija imela veliko dela.Vrhunski kuhar je za Tejo za nas ostale pa še malo v šolo in prebrati knjigo o bontonu(gostu se ne reče ,da naj kruh prinese s seboj).

 40. Anonimni pravi:
  9.2.13 ob 10.22

  nn a ti poznas sarkazem. ? ja jani dela v top restavracijah. tebi pa se malo manjka da bos tam. potem pa kr poklici inspekcijo ,da nae bojo mel samo pri tebi veliko dela.

 41. petja pravi:
  9.2.13 ob 10.25

  jani dela v kavalgrup :) nn mislim da se loh pod nosom obrises. :)

 42. Robert pravi:
  9.2.13 ob 10.44

  - matej - vrhunski kuhar je : Janez Bratovž , Jože Oseli , Bine Volčič , Igor Jagodic , Slavko Adamlje , Ana Roš itd.
  - do te vrhunskosti pa Jani-ju manjka še kar veliko, kakšno izpopolnjevanje , delo po naj restafracija v Franciji ( Julijana je tam delala )
  - Ljubljanska restavracija JB (Bratovž) je deseta najboljša v Evropi , šele ko to dosežeš si vrhunski kuhar, če pa ti delaš po ljubljanskih restafracijah še ne pomeni da si vrhunski kuhar
  - Jani pa je zelo dober kuhar, do vrhunskosti more pa še veliko naredit

 43. Anonimni pravi:
  9.2.13 ob 10.52

  a bejzte no? a ni andrej murko najboljsi kuhar..hahaha

 44. Anonimni pravi:
  9.2.13 ob 10.57

  pa kva se tle neki duvate. tam notr je edin jani znal kuhat, andrej pojma nima, un luka je polento potleh pobiral , rok pa julijana in jani. pa pobijte se.

 45. nn pravi:
  9.2.13 ob 11.06

  Petja in Anonimni,želim vama lep dan in dober tek.

 46. Robert pravi:
  9.2.13 ob 11.07

  anonimni - ja Rok, Julijana in Jani so bili edini ki so znali kuhat ( pa tudi Nik)
  - pa saj to vsak vidi

 47. Anonimni pravi:
  9.2.13 ob 11.09

  ja in kva potem pises keri so vrhunski,pa koga to briga. vsi nimajo tok kesa da bi se solal v franciji. ne vem kva vam gre jani tok v nos. k boste tok znal se pa oglaste.

 48. Robert pravi:
  9.2.13 ob 11.22

  pa komu gre v nos ???? Kaj se razburjaš - napisal sem ker pišete da je Jani isti kot oni , kar ne more bit.
  Toliko kot zna Jani, zna skoraj vsak ki konča kuharsko šolo - samo poglej Roka, koliko več je znal.

  Saj tudi Bine ni imel denarja , je pač vse prodal kar je imel in šel tja v tisto kuharsko šolo. Tam je pa živel s 5€ na dan.

 49. kari pravi:
  9.2.13 ob 11.27

  da se jaz svoje pristavim. zame je bil Jani absolutno najboljsi tam v sovu. najbolj priblizek Binetu.po kreativnosti.
  Sicer pa zakaj bi se šolal v tujini, Jani je zdaj hot stuff pa naj to izkoristi. Pa plus vsega je ocka,

 50. kari pravi:
  9.2.13 ob 11.28

  robert meni se pa zdi,da je rok bil samo bolj odlocen, janiju je to manjkal, se mi je definitivno zdel bolj ustvarjalen(jani). to je pac moje mnenje :)

 51. Robert pravi:
  9.2.13 ob 11.42

  saj je prav da izkoristi, sedaj ima najboljšo
  možnost - bi bil pa res neumen če tega nebi izkoristil
  Je bil kreativen - samo je delal tudi nekaj velikih začetniških napak - žgal jedi, kuhal cmoke 4 minute, kadilo in gorelo mu je iz posod
  Zaradi takih napak v top restavracijah takoj letiš iz službe, v najboljšem primeru ti odtrgajo od plače.

  Poglejte Bine-ta , predno je šel v Francijo je v Sloveniji delal v top hotelih , na Brdo je kuhal tujim diplomatom in državnikom. Ko je pa prišel v Francijo so mu pa JBM in mu dal pomivat posodo, trebit solato, rezat peteršilj in pucat z vatirano palčko od hobotnice seske.
  Od zelo dobrega kuharja do kuharskega mojstra je zelo
  dolga in težka pot.

 52. kari pravi:
  9.2.13 ob 11.45

  ja sj so tudi drugi delali usodne napake,samo jani je bil preveckrat na tapeti. Npr. Luka je pobral polento po tleh in jo dal na kroznik.
  Pa rok in njegov pire krompir, potem mu je pa krona padla z glave,ko ni blo vse po njegovem.
  Glede na to,da je toliko govora o Binetu. Oja, ma bogate starse :)

 53. Robert pravi:
  9.2.13 ob 11.53

  - kako je bil na tapeti ??? Saj je stalno delal napake in nikoli ni bil nominiran. Drugi so bili pa takoj ob najmanjši napaki nominirani od sotekmovalcev. Torej nikoli ni bil na tapeti. Zaradi tistega pireja pa še sedaj ni nobenemu jasno kaj je bilo, ker je nemogoče da mečkaš krompir kot zmešan in so še zmeraj notri grudice.

 54. kari pravi:
  9.2.13 ob 12.07

  sem mislila med gledalci. Sotekmovalci so ga meli pa radi ja. :)
  Men je on bil najboljsi,in jaz sem vedno navijala zanj.

 55. mašenka pravi:
  9.2.13 ob 12.44

  grozni ti ne. jani se ima ze za kaj hvalit. zagotovo pa ne s tvojimi obsodbami. jaz sem sov vseskozi spremljala in vsi so delal iste hibe. klinc ,ce vam nekdo ni vsec najdete vsako stvar k se not zapicte. jani je fejst fant.zagotovo,grozni teb pac bi vsec, je pa veliko ljudi ki jim je vsec. :)

 56. Anonimni pravi:
  9.2.13 ob 13.49

  kaksen bimbo? sebe poglej. najbrz si od teje goreci obozevalec. pojma nimas kako jani kuha, aja sj kmal ti bo zmanjkal idej kako ga potlact.

 57. mashenka pravi:
  9.2.13 ob 13.51

  pa naj bo bimbo,za nekatere. :)
  vazno je,da je za nas fejst fant. :) pa vse najboljse Jani!

 58. pok pravi:
  9.2.13 ob 15.14

  Anonimni,ravnokar se boš razpočil,daj zadihaj.Janitu še veliko manjka,da bo dober kuhar,ravno tako Teji.V kuhinji je važna čistoča,kar onadva še ne obvladata.

 59. Robert pravi:
  10.2.13 ob 11.28

  Ja eni pač ne veste da je beseda - vrhunski kuhar ali master chef naziv in ne samo beseda ki se jo da vsakemu kuharju.
  - za naziv Master Chef ki ga dobi kuhar, moraš pa vedet še 100x več stvari kot jih pa ve Jani
  - rabiš diplomo iz priznane kuharske šole, moraš vedet vse od kuhanja, peke, slaščičarstva,
  kateringa itd. in še in še

  Zakaj pa mislite da jih je tako malo na svetu. Po vaše bi jih potem bilo na milijone.

 60. Anonimni pravi:
  10.2.13 ob 14.02

  robert je master chef . on ima znanje.

 61. Robert pravi:
  10.2.13 ob 14.27

  anonimni - pa če pišejo da Jani vrhunski kuhar kot :
  Anthony Bourdain , Paul Bocuse , Thomas Keller, Wolfgang Puck , Gordon Ramsay in slovenski Janez Bratovž , Tomaž Kavčič , Joško Sirk , Oseli itd.

  Vi se sploh ne zavedate koliko moraš to vedet o hrani. Zato pa je tako ko starši učijo otroke, kaj boš kuhar , kuhar je lahko vsak - brez šole

  Jani je samo zelo dober kuhar , ko bo imel pa naj restavracijo med 10 ali 20 v Evropi , kot imajo nekateri v Sloveniji , bo pa lahko Master Chef ali vrhunski kuhar.

 62. matej pravi:
  10.2.13 ob 15.08

  pa kdo je to napisal. pac da je top kuhar. noben ga ni primerjal z temi. bo ze v izi si ga vzam,sj se ni treba tok sekirat za vsako stvar. sj tut andrej ni pa ma svojo gostilno.

 63. ............. pravi:
  10.2.13 ob 18.50

  robert, a ti je ze kdo povedal-da si najbolj dolgocasna oseba na tem portalo!kaj nimas kaj drugega za pocet,ko pa cele dneve za racunalnikom sedet,in kvakat v nedogled-pa se tako pametnega se delas..skoda da nisi v parlamentu..bi vsaj kaj pametnega naredil za slovenijo..

 64. Robert pravi:
  10.2.13 ob 19.21

  - saj morem napisat kaj pametnega , če vi take bedarije pišete

 65. !!!! pravi:
  10.2.13 ob 19.31

  Mašenka, me zanima če bi ti jedla od Janija hrano, nekaj časa se po jajcih praska, pol po nosu vrta, nazadnje pa še prste oblizuje. Fuj in fej. Jani kuhar, malo morgen.

 66. Anonimni pravi:
  10.2.13 ob 20.31

  ti klicaj jst bi od tebe jedla,a mas jajca al kaj.neumni ste pa res

 67. !!!! pravi:
  10.2.13 ob 21.11

  Anonimni, kdo pa je tebe kaj vprašal, nimaš pojma o pojmu. PEJT RAJ SPAT!!!!!

 68. Anonimni pravi:
  10.2.13 ob 21.21

  ti pa srat

 69. hahaha pravi:
  11.2.13 ob 11.06

  Robert ti pa res imaš cajta ko dreka, sej si stalno gor. Hudič je če je človeku dolgčas...

 70. Robert pravi:
  11.2.13 ob 11.24

  hahaha - ti pa očitno tudi :-D

 71. hahaha pravi:
  11.2.13 ob 13.27

  Robert ne smej se, ker je stvar skrajno resna. Po dveh mesecih pokukam na kvak in vidim da res nimaš drugega dela. Sori, me spet nekaj časa ne bo.

 72. Anonimni pravi:
  11.2.13 ob 14.18

  Jani je pacek pa pika, Teja je pa ena k... ki je lahko fanta tako z lahkoto prevarala po 10 letih pa pika. Sta se pa ravno prava našla. Pika.

 73. anonimni pravi:
  11.2.13 ob 17.47

  imam obcutek da je tale Robert,Felixs-ki je enako pisal komentarje dolgo na siroko najbolj pameten na na tej zemaljski kugli,dokler ga niso vsi pospukali in se sedaj podpisuje Robert.

 74. !!!! pravi:
  11.2.13 ob 18.31

  anonimni-tudi lahko že spremeniš, ker s tem anonimni že prav utrujaš, pametnjakovič. Robert ima vsaj smiselne stavke, ti pa kr neki, dej spelji se...

 75. mashenka pravi:
  11.2.13 ob 19.37

  hahah,crazy studip .vsak ma svoje mnenje. men je jani top, pa lahko stokrat napisete vse nasteto, pa posiljujete z vasim negativizmom . dejte raje kidat sneg pa se spljuvajte nad svojim lajfom,namesto da tuki pucate ventile. Robert je pa fajn kuharje preučil :)love ya all.