Kvak.com

Hannah Mancini predstavila evrovizijsko pesem Straight Into Love

petek, 15. februar 2013
Na RTV Slovenija so predstavili pesem, s katero nas bo Hannah Mancini letos maja predstavljala v švedskem Malmöju. Straight Into Love je popevka z elektronskimi ritmi, ki so v glasbi zopet trend zadnjih nekaj let. Imamo Slovenci s tako pesmijo možnost za preboj v finalni večer ali celo kaj več?
Komentarji:
 1. Anonimni pravi:
  15.2.13 ob 16.44

  dubstep na začetku ne paše, drugače je ok

 2. Ski pravi:
  16.2.13 ob 13.33

  Komad je kar ok. Vendar je težko pričakovati visoko uvrstitev. In seveda da bo veliko Slovencev navijalo za njo, ker predstavlja našo državo. Ni važno kdo je, ampak koga predstavlja.

 3. slo zamejec pravi:
  16.2.13 ob 23.46

  upam da drugič izberejo rusinjo al pa bosanko---ponos za slovenijo

 4. Ski pravi:
  18.2.13 ob 16.30

  A veste kaj. Bodimo mi ponosni na vse ki pozitivno vplivajo na Slovenijo. Poglejmo samo kam so nas pripeljali nekateri čistokrvni Slovenci - na rob prepada. Nič hudega, če je ta gospa Mancini američanka. Predstavljala bo SLO in upam, da ji rata čimboljša uvrstitev. Zakaj pa ne. Poročena je s Slovencem, živi v Sloveniji, očitno ji je tukaj všeč in zakaj nas ne bi predstavljala. Ima vso pravico. Kot, da so nam "naše-slovenske" pevke v preteklih letih prinesle ful uspehov na eurosongu. Pa naj še Hannah proba. Mogoče ji bo pa kaj uspelo. Nikoli se ne ve.

 5. brundorfar pravi:
  21.2.13 ob 10.59

  Prava katastrofa,že na generalki jo bojo poslali domov,spet stran vržen denar!!!!