Kvak.com

Andrea Massi: "Podlegel sem provokaciji, se pa ne kesam"

sobota, 16. februar 2013
Andrea Massi, Tina Maze, Mitja Kunc
Andrea Massi je po peti tekmi svetovnega prvenstva v Schladmingu komentiral "afero Frekvenca", zaradi katere se je stepel z nekdanjim smučarjem in zdajšnjim trenerjem za hitre discipline Mitjo Kuncem. Kondicijski trener in partner Tine Maze pravi: "Podlegel sem provokaciji. Ne poznate ozadja. Ker se trudim na terenu, živci nato včasih popuščajo. Se pa ne kesam. Moja reakcija je bila manjša od provokacije." (vir: siol.net, rtvslo.si)
Komentarji:
 1. grozni pravi:
  17.2.13 ob 08.13

  ej,makaronar,ti mu samo povej,da je odprt lov na kunce.

 2. vika pravi:
  17.2.13 ob 12.11

  se strinjam da je turist ta zajec. Kaj je pa naredil kot trener v tem letu.

 3. brztj pravi:
  17.2.13 ob 13.51

  pa kaj ta massi misli, da je boga za jajce primo? torej lahko če sem fejst živčen nekoga vbijem potem pa rečem, da mi ni žal, ker me je jeb.. ko sem bil živčen...pa malo mejte tudi spoštovanja do drugih ne samo do tega laha prevzetnega

 4. jaz pravi:
  17.2.13 ob 14.10

  mene pa bolj skrbi kakšen je ta lah do naše Tine?

 5. smučar pravi:
  17.2.13 ob 15.06

  Massi, saj se ti že po faci vidi, da si napadalen tip.

 6. IDA pravi:
  17.2.13 ob 15.11

  Moje mnenje pa je, da je krivda na strani Kunca. Kaj pa je imel za uporabljati oddajnik, če je ne vešč.Tudi , če je bila pomota. Mislim, da bi morali vsi delati v prid Tine v tistih trenutkih. Tako ji je pa škodoval njen sokrajan iz ČRNE. To se nebi smelo zgoditi. Razumeti je treba stres,ki ga je doživljal Massi v tistem momentu.Razumem njegove reakcije. Verjetno je to tudi vplivalo na tinino vožnjo naslednji dan.
  Toliko o solidarnosti rojakov!

 7. grozni pravi:
  17.2.13 ob 15.52

  makaronar.najprej frizer, potem brivec,vmes voda in milo(ne gel za lase,to ni umivanje!) šola lepega obnašanja itd.kunc,tebi pa lisice na roke(saj si policaj jih ziher imaš) ko tina vozi.spoznaš se na cb postaje kot zajc(pa ne kunc) na boben.

 8. brrr pravi:
  17.2.13 ob 17.18

  Tina-čimprej stran od tega huligana,ki služi na tvoj račun.Tip je nasilnež,pa tudi neurejen-prava nesnaga.

 9. glas razuma pravi:
  17.2.13 ob 17.59

  massi ma čist prav, kaj ma kunc za delat na ženski tekmi, saj je trener moških in kao ne ve uporabljat voki toki a uporablja ga vsak dan. to je čista sabotaža. če ne bi kunc delal sranja bi bila tina tisti dan in na slalomu zlata, tako se je pa morala ubadati s tem. bi radi na szs njen dnar da bi lahk svoje netalente hranili z njim... bedaki

 10. Babica pravi:
  18.2.13 ob 13.08

  Messi je mačo in kot tak, ne bo dovolil, da se kdorkoli s kakršnimikoli nameni "približa Tini." On jo je "kao ustvaril in samo on hoče pobirati te sadove svojega dela."
  Tisti voki-toki je samo blef, pravi razlogi so nam, navadnim smrtnikom, skriti.

 11. Anonimni pravi:
  18.2.13 ob 13.30

  Prav ima, vse ima svojo mejo, tudi potrpljenje. Kunc pa je bil pi... že takrat, ko je sam smučal. Po vsem, kar je Tina morala prestat v tej Sloveniji, me čudi da sploh še smuča za Slovenijo. Slovenski mediji in "kolegi" v fohu znajo bitv Sloveniji zelo mačehovski in večji sovražniki od bilo katerega tujca. Sramotno za Slovenijo, ne pa nepričakovano. Upam, da takšne stvari Tine ne vrejo preveč s tira. Konec koncev je morala v zadnjih 7, 8 letih požret že veliko dreka od enih in istih ljudi. Da se smučarka s svetovnega prvenstva vrne s tremi medaljami, mediji pa več kot o njenem uspehu pišejo o neki brezvezni aferi, ki niti to ni, pa več pove o teh medijih in slovenksih novinarjih kot pa o njej in njenem timu. Da je egoistka sme nekje bral. Ja tisti športnik, ki ni egoist, pač ne bo imel rezultatov!

 12. pupika pravi:
  27.2.13 ob 22.36

  Cestitke Massi, ker si prav reagiral. Njenemu sokrajanu bi se pa jaz eno primazala na faco, ker ji je najverjetneje faus za uspehe. Kunec je pravi psihopat in se naj gre zdravit na psihiatrijo.

 13. Anonimni pravi:
  5.3.13 ob 23.50

  gzzgz76