Kvak.com

Vesna Krajnc Franc (Kmetija išče lastnika): ni več interesa za njeno zgodbo

četrtek, 7. marec 2013
Vesna Krajnc Franc, Kmetija išče lastnika
Vesna Krajnc Franc je o svojih izkušnji z resničnostnim šovom Kmetija išče lastnika in psihiatričnem zdravljenju, ki je temu sledilo, napisala knjigo. Vendar pa sedaj, dobro leto po koncu snemanja, med založbami za njeno zgodbo ni več zanimanja. Vprašanje je, če bo Vesnina izpoved tako kdaj videla luč sveta ... kljub temu, da so bili založniki še pred časom za izdajo zelo zainteresirani, so se zdaj vsi po vrsti potuhnili in se tenkočutni Vesni ne oglašajo več. (vir: Nova)
Komentarji:
 1. tanja pravi:
  7.3.13 ob 11.06

  Vesna se bo morala sprijazniti s tem,da je takih zgodb danes veliko in preveč.Vsak se po svoje bojuje za obstanek in preživetje.Malo ljudi še kupuje knjige,saj za hrano nimajo.Poznala sem gospoda,ki je prav tako pisal,pisal in iskal založnike,na koncu pa je vzel kredit pri banki da je vse stroške lahko poplačal...Knjige je na koncu že podarjal,če pa jih je kdo prebral pa ne vem...kljub vsemu ji želim veliko sreče

 2. nada pravi:
  7.3.13 ob 14.36

  Tanja, res je tako.V navalu vročice šova je bilo zanimanje, ampak samo takrat, ljudje imajo svoj resničnostni šov, še veliko bolj žalosten, mnogokrat, kot je Vesnin.Vesna, realnost je malce drugačna in sprejmi jo, zdrava si, mož te ima rad, poiščita svoj smisel pa bo šlo..

 3. Cinik pravi:
  7.3.13 ob 16.51

  Plesala je le eno poletje.... Valjda, koga pa še zanima lanski sneg. Od milijonov takpnih udeležencev resničnostnih šovov mogoče le enemu res uspe preboj v show-business.

 4. pia pravi:
  7.3.13 ob 19.03

  Bolj bi bilo pametno, da bi ona dobila kmetijo, ne pe tisti debil.

 5. Anonimni pravi:
  7.3.13 ob 19.53

  Joj ,Vesna zjoči se. Nisi prva ne zadnja. Simonu daj noge narazen,pa posnamita domači erotični film,pa bo mogoče kaj.

 6. srce pravi:
  7.3.13 ob 20.41

  joj vesna..imaš moža, hišo, živali, ki ti pomenijo vse..upam da si zdrava in use..zakaj toliko galame o njej,zdj gre pa še knjigo o vsem tem napisat.posveti se tistemu kar imaš in sebi in tudi tvoje življenje bo kar naenkrat brez težav.

 7. Anonimni pravi:
  7.3.13 ob 21.04

  Slovenski trg je absolutno premajhen, da bi se takšni "zvezdniški knjižni podvigi" splačali. Takšna prepoznavnost ti ne prinese bogastva, še manj pa osebni mir.
  Recimo, da je bilo to pisanje koristno zanjo osebno. Terapevtska moč pisanja je že dolgo znana in marsikdo se na takšen način osvobodi osebnih stisk.
  Če si tako zelo želi svojo zgodbo prodajat, pa še vedno lahko knjigo izda v samozaložbi. Osebno ap mislim, da ji bo v življenju boljše in lažje brez tega.

 8. k4 pravi:
  7.3.13 ob 22.35

  Knjigo pisat, ker je bila v nekem resnicnostnem sovu v sloveniji? Ma je zenska res gladka, da je verjela, da se bo to prodajal? Koga pa to briga. In vsak ma svojih problemov zadost, zakaj bi se njene kupval in se z njimi tezil? Negativizem prodajat in upat na uspeh..ne vem no, optimistka.

 9. Micika pravi:
  9.3.13 ob 13.28

  Ja eni pač postanejo slavni, ko jih ni več.

 10. Anonimni pravi:
  9.3.13 ob 14.18

  kr nekaj

 11. mica pravi:
  9.3.13 ob 17.01

  komu se je tle spipalo

 12. Anonimni pravi:
  9.3.13 ob 17.09

  Vesna,napiši knjigo o tem,kako si varala moža,pa ti ga je uspelo obdržat.Lajdra butasta.

 13. Jožek pravi:
  15.3.13 ob 11.19

  Jst sem svoje cajte peglal njeno sestro, katarino.

  Ne vem za vesno, sam Katarina ni čist ''dihtig''. Mene je izkoriščala, pa naokol hodla z drugimi. Pol je na primorski bla z enim k jo je tepu, tak da je je dobla karma payback:)

 14. hihihi pravi:
  11.6.13 ob 17.12

  Pa naj naredi gang bang zabavo ,pa naj jo vsi tuc,tuc. Bo ji pasalo. Vsaj takšen občutek sem dobila,ko se je na Kmetiji motala okoli Simona.

 15. Simon pravi:
  30.8.13 ob 15.20

  Pustite jo na miru. Eni jo preveč žalite in to vam lahko stane življenje.