Kvak.com

Zadetek v petek: Tomi Meglič obril Klemna Slakonjo!

torek, 2. april 2013
Klemen Slakonja, Zadetek v petek, Tomi Meglič, Siddharta
Klemen Slakonja se zadnje čase naokoli sprehaja povsem pobrit. Pa ne gre za kakšno novo igralsko vlogo, temveč za posledico snemanja šova Zadetek v petek. V oddaji, ki bo na sporedu 5. aprila, namreč nastopi tudi skupina Siddharta, njen frontmen Tomi Meglič pa že nekaj let 'fura' na pol obrito pričesko. Klemen si je namreč zaželel podobne frizurce, zato ga je Tomi pobril kar na odru. Pevec pravi: "Vse, kar sva počela na odru, je bilo prijetno - tudi britje Klemnove glave. (smeh) Je pa res, da je bila kar napetost v zraku, ker ni bilo možnosti ponovitve. Ko enkrat zabriješ, ni več poti nazaj. Sem pa zadovoljen, da je uspelo, ker sem imel dobro mašinco. Šlo je zelo hitro in brez mučenja."  (vir: Story)
Komentarji:
 1. Pia pravi:
  2.4.13 ob 10.10

  O moj bog kako nisko je padel Slakonja! Vse za gledanost! Zdaj mu ostane le še, da povabi v goste LaTojo in se skupaj slečeta na odru! Pa dej fant, vzami se v roke in pojdi stran od te leve oddaje, ki ti bo prinesla več škode kot koristi. Si mlad in talentiran, ne zapravljaj svojega talenta pod ceno!

 2. kr neki pravi:
  3.4.13 ob 00.05

  Ja, to bi bila gledanost. Pa še Nana Zaneli ne sme manjkat s pršutom iz Hofra.

 3. Marwin pravi:
  4.4.13 ob 14.08

  Klemen, si še mlad in poln nad, zato opusti to spakovanje in se loti pravih vlog.Resnično te je škoda za to, kar počneš. Sicer pa, če se ti počutiš dobro, je itak vse v redu.Meni daješ vtis, da si pod vplivom substanc.Oprosti.!

 4. maša pravi:
  4.4.13 ob 15.12

  pa še Špela Grošelj naj pride,da se bo z Latojo lahko stepla na odru