Kvak.com

Sramotilni davčni steber - državi dolžan tudi Bojan Požar

torek, 16. april 2013
Neplačniki, Bojan Požar, Mitja Zaman, Matjaž Jelen, Aleš Čepin, Joško Joras, Oto Pestner, Aida Muratovič
Med imeni, ki so na seznamu davčnih dolžnikov, se pojavlja kar nekaj znanih Slovencev. Od 50 do 100 tisoč evrov dolguje glasbenik Matjaž Jelen, ki so ga v dolgove pahnili gostinski posli. Aleš Čepin ima od 100 tisoč do 300 tisoč dolga, fotomodel Aida Muratovič pa kar od 300 tisoč do 500 tisoč! Manjše zneske, od 10 tisoč do 30 tisoč dolgujejo še znani novinar Bojan Požar, borec za mejo Joško Joras in pevec Oto Pestner. (vir: zurnal24.si)
Komentarji:
 1. Didi pravi:
  16.4.13 ob 09.55

  Ja gospod Požar, kaj pa je zdaj to?!! Saj vi vendar znate biti tako zelo kritični do vsega kar leze in gre, sproti nas obveščate o tem, kdo vse jemlje česar ne bi smel jemati, skratka, nekako pošteno skušate delovati... A res tudi sami sodite med tiste, ki dovolijo, da namesto njih budžet polnijo reveži!

 2. tanja pravi:
  16.4.13 ob 14.47

  tole je pa too much.Jaz si nisem mogla plačati pripevkov 14 dni pa sem dobila od davčne POZIV z obrazložitvijo,če ne plačam v 8 dneh mi bodo
  zaračunali obresti pa še denarna kazen naj bi me čakala kot pravno osebo - ne boste verjeli zagrožena je bila od 1200-15000 eur ( za prispevke okoli 350 eur)-vprašam vas v kakšni državi živimo-adijo pamet res.Tukajle se pa pogovarjajo o deset in več tisočih eurov ?????

 3. tanja pravi:
  16.4.13 ob 15.25

  Se opravičujem PRISPEVKOV-"S" mi malo "šteka"

 4. pipa pravi:
  16.4.13 ob 20.17

  sramota,poberejo samo majhnemo človeku

 5. slovenček pravi:
  17.4.13 ob 06.12

  Vsi zgoraj našteti so "zavedni" slovenčki ki delajo v dobro države.

 6. ixs pravi:
  17.4.13 ob 08.15

  Požar je dini novinar ki piše resnico o dveh strani,torej o vladah,kaj bi ljudje vedeli če ne bi bilo njega in A kanala,povejte,na vsaki sredi je resnica,da se je in se še krade vemo vsi,drugače ne bi bili tam kjer smo,navadni ljudje nimamo kaj zapravljati ali krasti,jaz Požarja podpiram z vseh strani,po moje nima dlake na jeziku pri nobeni vladi,kolikor zasledujem njegovo pisanje,če je dolžan DURSU,JE NJEGOVA STVAR,GOTOVO PA NIMA NABIRALNIKOV V TUJINI,še več takšnih požarjev in Slovenija bi bila bolj osveščena z vsemi tajkuni in mafijci,z to vlado na čelu,enako je bila tudi prejšnja in sedaj prihajajo na oblast Pahorjevi darsovi uslužbenci,ve se kje se bo lahko spet na veliko kradlo,pravo Požar za informaciji.,tako jaz vidim tega človeka in njegov časopis,samo pozitivno.

 7. ixs pravi:
  17.4.13 ob 08.17

  Požar je edini novinar ki piše resnico o dveh strani,torej o vladah,kaj bi ljudje vedeli če ne bi bilo njega in A kanala,povejte,na vsaki sredi je resnica,da se je in se še krade vemo vsi,drugače ne bi bili tam kjer smo,navadni ljudje nimamo kaj zapravljati ali krasti,jaz Požarja podpiram z vseh strani,po moje nima dlake na jeziku pri nobeni vladi,kolikor zasledujem njegovo pisanje,če je dolžan DURSU,JE NJEGOVA STVAR,GOTOVO PA NIMA NABIRALNIKOV V TUJINI,še več takšnih požarjev in Slovenija bi bila bolj osveščena z vsemi tajkuni in mafijci,z to vlado na čelu,enako je bila tudi prejšnja in sedaj prihajajo na oblast Pahorjevi darsovi uslužbenci,ve se kje se bo lahko spet na veliko kradlo,pravo Požar za informaciji.,tako jaz vidim tega človeka in njegov časopis,samo pozitivno.

 8. Didi pravi:
  17.4.13 ob 11.51

  "ixs", če je Požar dolžan državi, to ni samo njegova stvar, kot trdiš ti. To je stvar vseh tistih, ki niso dolžni ampak so svoje državi dali. S tem, ko so dali državi, so plačali vzgojo, izobraževanje, zdravstvo... tudi za tiste, ki državi niso dali, torej tudi za Požarja. Štekaš, ali je mogoče pretežko?

 9. nn pravi:
  17.4.13 ob 13.49

  pa kaj če ne plača, saj v tej državi zakoni ne veljajo za vse enako.

 10. ixs pravi:
  18.4.13 ob 08.11

  še enkrat se oglašam,če mali človek z recimo 100 evri ne bi plačal davka,bi gotovo imel pri sebi doma rubeža ali kaj drugega,na to se ne spoznam,vem pa da so za davčne dolžnike krive same službe davkarjev ali drugih služb,kateri jim mogoče doktirajo,za take vsote ne more biti druge razlage,zaradi obresti si ne upam kdaj pustiti dolga za davčno upravo,torej za vse se so krivi sami,če jih ne najdejo pokličejo policijo itd,itd,samo volja mora biti tudi za bogataše ne samo reveže z drobižem,Požaru pa še vseeno vsa čast za informiranje.