Kvak.com

Jure in Vesna Janković: na obzorju ločitev, on že z drugo?

torek, 16. april 2013
Jure Janković, Vesna Janković, Mija Janković
Jure Janković in Vesna Janković naj bi se že dlje časa razhajala. Govorice, da v zakonu škripa, krožijo že lep čas, sedaj pa o tem menda ni več dvoma. Jure naj bi se po Ljubljani že sprehajal z drugim dekletom. Vir, ki je družini Janković blizu, pravi: "Vesna do zadnjega trenutka ni vedela, da se njen mož nonšalantno sprehaja po Ljubljani z novim dekletom. Lahko bi bil vsaj toliko uvideven, da bi počakal kakšnega pol leta in nato javno obelodanil svoje nove podvige." Govorice o njegovi nezvestobi sicer niso nič novega .. oglasila pa se je tudi Juretova mama Mija Janković, ki je potrdila težave v zakonu, vendar zanika, da se bo parček, ki je poročen že deset let, v zakonu pa sta se jima rodila sin Val in hčerka Julia, ločil: "Jaz se v to kaj dosti ne mešam, je pa res, da sta si vzela čas. To ne pomeni, da sta se skregala. Sama sem poročena štirideset let in vem, kako to izgleda, tudi jaz sem bila velikokrat na udaru. Lahko pa iz prve roke povem, saj živijo zraven mene, da je bilo zelo sporazumno, nobenih prepirov. To je tista resnica. Ko dva začutita, da ne more biti en zraven drugega, je bolje, da greta malo po svoje. Kako daleč bosta šla, težko rečem. Srcu ne morem dirigirati, ne kot mama in ne kot tašča. Srce morajo nadzirati sami in ga vzeti v objem, kot pravim jaz. Ločitev pa zaenkrat zagotovo ne pride v poštev." (vir: Nova, zurnal24.si)
Komentarji:
 1. maja pravi:
  16.4.13 ob 14.03

  joj kaj nam tale pravljice tule pripoveduje, on ima že drugo, tale taščica pa rožice sadi, daj povej da sta šla narazen pa bo, sej nista ne prva ne zadnja

 2. mici pravi:
  16.4.13 ob 19.54

  Lepa pravljica gospa Mija,le kdo bi jo verjel,sicer pa kaj vam mar ,če gre Jurček po svoje saj je že velik fant.

 3. Maja pravi:
  16.4.13 ob 20.06

  zbobamene so vsi Jankoviči pokvarjeni mislijo da so bogi na ZEMJI

 4. re pravi:
  16.4.13 ob 22.01

  tudi jaz sem bila ločena pa sem spet poročena pa kaj...

 5. pikec pravi:
  21.4.13 ob 11.14

  jurček ni bil nikoli samo z eno, mama pač nevidi.

 6. julči pravi:
  2.5.13 ob 11.18

  dej no mija, jurček je razvajen ko strela. še eno uro ni delal, pa se prevaža v mercedezih, pije šampance, se vlači po dragih klubih, kje si pa bila ko je odraščal?
  sam dnar vas skrbi in položaj in požrešnost.
  kdo bi pa hotel spati pri tvojem garjevem jurčku, ko se enkrat sleče---nikol več z njim v posteljo--garant preverjeno.