Kvak.com

Katarina Čas spet z novimi ponudbami v tujini, njen Lado Bizovičar pa je davčni neplačnik

četrtek, 18. april 2013
Katarina Čas, Lado Bizovičar
Medtem ko se njen Lado Bizovičar ukvarja s tem, da je prišel na davčni sramotilni steber, saj je eden od davčnih neplačnikov, pa Katarina Čas dela kariero v tujini. Prav lahko se zgodi, da bo Ladota zapustila: konec marca se je mudila na Škotskem, nato pa odpotovala v London, kjer so ji ponudili službo, zato že razmišlja o selitvi v britansko prestolnico. Odkar je zaigrala v veliki hollywoodski produkciji The Wolf of Wall Street, se ji vrata očitno odpirajo kar sama od sebe ...  (vir: Slovenske novice)
Komentarji:
 1. capac pravi:
  18.4.13 ob 09.11

  Jo je raje popihala, kot pa daostane z zgoraj navedenim Bizovićarjem.

 2. tanja pravi:
  18.4.13 ob 14.44

  grozni-jaz pa včasih mal zamudim,ampak lej se imam tudi za pošteno,plačam vedno, pa čeprav s težkim srcem,sploh zdaj ko vidim da se drugim sladko j...Ja Katarini pa privoščim lepo kariero v tujini,ker tukaj bi jo samo slačili tako ali drugače

 3. Anonimni pravi:
  18.4.13 ob 15.50

  Meni pa se zdi, da mediji tole preveč napihujejo. Za minuto kadra v nekem filmu pa še ne more biti filmska zvezda. Katarina je lepa punca in največje razočaranje v filmu The guard je bilo to, da so jo še za tisti kratek čas, ko je bila v kadru prikazali kot neko podrto vdovo.

 4. Mario pravi:
  19.4.13 ob 19.37

  Ma Katka je faca inu si zasluž čestitke, da že toliko let prenaša tisto mono od Bizovičarja. Ma je tip težak, bi ga raj nosu kukr prenašu.