Kvak.com

Mirna Reynolds - nosečnost ji je zmanjšala rit!

sobota, 27. april 2013
Mirna Reynolds
Mirna Reynolds v prihajajočih majskih dneh pričakuje rojstvo prvega sina. Pevka je med počitnicami na Tajskem spoznala nemškega študenta medicine Alexandra in se zaradi njega odločila tako rekoč čez noč preseliti v Nemčijo in ustvariti družino. Nosečnica bo sinka poimenovala Luca, na svojem Facebooku pa je prijateljem sporočila, da je nosečnost prinesla še marsikatero drugo ugodnost: "Haha, če rabiš optično varko, ki ti bo zmanjšala rit, samo zanosi." (vir: Slovenske novice)
Komentarji:
 1. nn pravi:
  27.4.13 ob 10.02

  na počitnicah spoznala fanta,se v enem dnevu zaljubila in zanosila,res zelo velika ljubezen.jaz se s tem nebi hvalila,po tem se vidi,da se je dol dajala s vsakim,ki je hotel.no pa tolk omenja tega svojga aleksandra,naj nam ga predstavi,da vidimo,kaj za en junak je to.

 2. Miha pravi:
  27.4.13 ob 10.13

  Mene pa čudi,da ta njen študent medicine ni uporabljal zasčite in se spuščal v sex z nepoznano osebo.edin,če je namišljen študent,al pa mu je kondom počil.

 3. miha pravi:
  28.4.13 ob 07.59

  Ja, ljubezen na prvi pogled za vse življenje. Mogoče pa res. Saj po navadi imajo takšne k.... največjo srečo. Poštene so pa tepene, maltretirane itd. To je splošno znano. Kljub temu ji želim veliko sreče v družinskem življenju.

 4. nera pravi:
  28.4.13 ob 08.26

  special guest star..

 5. apostol pravi:
  28.4.13 ob 10.00

  Tip jo je verjetno že pustil,ona pa naklada,da sama sebi verjame.

 6. pavel pravi:
  28.4.13 ob 11.43

  res je ta bejba lahka,če se ji je pač zgodilo,da je zanosila,nič hudega,če si je želela otroka in ga dobila na takšen način nič narobe.Da se pa stalno stavi v medije in bluzi o neki ljubezni,z človekom,ki ga poznaš mogoče en teden,res je brez karakterja in zelo lahka.Upam,da bo skrbela za otroka in nam predstavila tega svojega primca na belem konju.da bo dala v medije eno fotko vseh treh,če si ne bo za fotko sposodla,kakšnega mišičjaka.

 7. Anonimni pravi:
  28.4.13 ob 14.46

  "Nosečnost ji je zanjśala rit ".....saj od nekdaj deluje možato (saj je rinila in mečkala ženske) Ima možat obraz, lahko se še ne vem kolikokrat vstavlja silikone in botokse, pa ji ne bo nič pomaglo.
  Kako grozno izgleda na tej sliki .... redke nenegovane lase. Grozna je, ker hoče biti slavna!