Kvak.com

Špela Grošelj - odgovarja na očitke, da se je po shujševalni kuri postarala v obraz!

četrtek, 2. maj 2013
Špela Grošelj
Špela Grošelj je pred časom drastično shujšala - za kar 16 kilogramov! Sprememba življenjskega sloga pa je prinesla tudi očitke, da se je zaradi tega preveč postarala v obraz. Pevka odgovarja, da nikoli ne bo mogla biti vsem všeč, stara pa jo predvsem EMŠO, saj očitno nihče ne pomisli, da je na sceni že 11 let: "Je pa res, da je za obraz in za gube bolje, če si poln. Se pa staranja zavedam in sem vsaj enkrat pri kozmetiki Fabjan, kjer mi naredijo diamantni piling, mezoterapijo in druge nege obraza. Tako da gub niti nimam, je pa obraz videti drugače kot prej, ko sem imela 16 kilogramov več." (vir: Nova)
Komentarji:
 1. magez pravi:
  2.5.13 ob 11.43

  obline njej pašejo

 2. Anonimni pravi:
  2.5.13 ob 12.22

  obline so ji pasale :)

 3. nn pravi:
  2.5.13 ob 14.39

  ta ne more živet,če se stalno z neumnostmi stavi v medije.sedaj se bo pomladila,ko je nazaj zaljubljena,pa kuredža dobro masira.pogreta juha ni dobra;)

 4. lana pravi:
  2.5.13 ob 16.14

  Grošelca je čist odtrgana.

 5. mici pravi:
  3.5.13 ob 16.13

  leta tečejo vsem

 6. abata pravi:
  4.5.13 ob 23.19

  Kolk majo časa te estradnice - sam nekaj hujšajo in tekmujejo, katera bo lepša !!!
  Nastopajo pa nič !! Ne vem, od kot jim denar za razne estetske popravke in kozmetične zvarke - ha, ha !

  Aja sem pozabila - Špeča je dobla precej manija od reklame za NUPO - če sem prav napisala.

  Mimogrede - Rebeka je shujšala za 28 kg !! Sedaj čaka, da jo bodo povabili v Ameriko na snemanje kot " Žano", Groza. Ne vem, kdaj sploh ima časa za svojega otroka. babike in copata Sandi jo pazi.

 7. Krnekdo pravi:
  5.12.14 ob 11.58

  Ajajjaaj Špela' niso leta pa hujšanje....način življenja oblikuje človeka... Tistega,ki je dober, dobro dela in oddaja pozitivno energijo življenje nagradi z lepim in prijaznim videzom...tebe draga moja pa.....jah kaj bi govoril, obraz je ogledalo duš ;)