Kvak.com

Slovenija ima talent: v finale Žiga Lakner in Maestro Sista'z

ponedeljek, 6. maj 2013
Slovenija ima talent, Maestro Sista'z, Žiga Lakner, The SIT Group, Ivana Honsić, Duo Anplađd, Gimnastični klub Salto, Blaž Vidovič, Tower Pancers, Tanja Ravljen, Damjan Damjanovič, Ana Klašnja, Branko Čakarmiš
V prvem polfinalnem večeru šova Slovenija ima talent so gledalci odločili, da se neposredno v finale uvrsti Žiga Lakner, ki je prepričal s svojim nenavadno visokim glasom. Drugo in tretjeuvrščeni so bili tako skupina The SIT Group in plesalke Maestro Sista'z, med katerima se je morala odločiti žirija. Damjan Damjanovič je bil mnenja, da so The SIT Group tisto, kar glasbena industrija potrebuje, Ana Klašnja pa je glasovala za Maestro Sista'z in jim sporočila, da gre z njimi na finalni oder. Finalna odločitev je tako padla na Branka Čakarmiša, ki je menil, da so dekleta še presegla svoje učitelje Maestro in jim zato pripada finale. V drugi polfinalni oddaji se bodo za finale borili Ivana Honsić, Duo Anplađd, Gimnastični klub Salto, Blaž Vidovič, Tower Pancers in Tanja Ravljen. (vir: talent.24ur.com)
Komentarji:
 1. jani pravi:
  6.5.13 ob 01.25

  Čestitke vsem, ki so v nedeljo tekmovali !!!

 2. grozni pravi:
  6.5.13 ob 13.21

  po moje si finale najbolj zasluži oni alkoholik ki si je čike ugašvau na jeziku.

 3. gabrius pravi:
  6.5.13 ob 15.11

  žiga lakner v finale ok, maestro sista;z pa nikakor

 4. cvetača pravi:
  6.5.13 ob 19.46

  vsak ima svojega favorita,samo da so ta pravila pač malo tako prirejena, da ima še svojo besedo komisija,ker če bi bilo pošteno bi šli naprej avtomatsko prvi in drugi,ki ga je izbralo občinstvo. Ampak to je nemogoče, ker to je tako po licenci, pa bolj zanimivo je, da je narod jezen. Drugače, pa tudi tem,ki so v komisiji ni lahko.

 5. netalentirani pravi:
  6.5.13 ob 19.48

  Slovenija nima več talenta. Letošnji izbor je res podn.

 6. irena pravi:
  6.5.13 ob 20.27

  za mene je zmagovalka Tanja Ravljen.

 7. ognjevita pravi:
  6.5.13 ob 20.44

  Robert Ficker je zakon. Prejšne leto je nastopil na X-FACTORJU. Zdaj pa dela komad za komadom. Bomo videli,če bo letošnji zmagovalec tako ustvarjalen.

 8. bla,bla pravi:
  6.5.13 ob 21.57

  ha,ha. pa smo spet pri pevcu, ki ne posluha ne glasu nima ,da bi lahko pel, ampak tako je to pri nas. Demokracija tudi to omogoča.

 9. jana pravi:
  7.5.13 ob 02.00

  Meni pa ni bila všeč izjava Maestro Sista'z, da so veliko boljše kot njihovi učitelji Maestro in to je rekla preden je ena od njih padla med plesom na rit. A jih ni nič sram za tako izjavo? In potem me je motila tudi ista izjava od baletke Ane Klašnja in Branka Čakarmiša, kako so veliko boljše kot njuni učitelji.
  Jaz sem poslala sms za THE SIT GROUP .... Enkratni so bili!

 10. Anonimni pravi:
  7.5.13 ob 08.25

  jst bi pa poslal naprej maestro sistaz in SIT group laknerja pa zato ne ker je enkrat že zmagala operna pevka in se ni še nič od nje slišalo. iosto bo z laknerjem on gre lahko že zdajle opere peti in služit. maestro sistaz so daleč i+od perfekcije mentorjev je pa res da so mlajše in še ne toliko izkušene. SIT group so bli zanimivi in sem se veselil kaj bodo v finalu naredili.

 11. Marija pravi:
  7.5.13 ob 09.03

  Žiga si zasluži zmago.

 12. Ivana pravi:
  7.5.13 ob 10.43

  Moje videnje je da so bili Maestro daleč najboljši in jih do sedaj ni še nihče prekosal...

 13. čebelica pravi:
  7.5.13 ob 15.25

  Strinjam se z Ognjevito . Robert Ficker stopa počasi po isti poti kot Jan Plestenjak-vsak z svojo zvrstjo.Oba sta ful dobra tipa za nas čebelce.

 14. bla,bla pravi:
  7.5.13 ob 15.40

  oba sta ful sporna za vas čebelce, ha,ha,oba se držita mamice za krilo

 15. tanja pravi:
  7.5.13 ob 17.28

  Ne držita se mamice za krilo,ampak mamice spoštujeta in to gre očitno nekaterim v nos.

 16. ognjevita pravi:
  7.5.13 ob 18.08

  Tanja super si napisala. Ficker in Plestenjak sta krasna sinova,ki spoštujeta svoji mama.
  Njune mame so lahko ponosne pa na njiju.Oba pa imasta odprte roke ,da lahko počneta kar ju veseli v življenju. Mame jih sigurno podpirajo in pustijo čebelcam,da srkajo njun med.

 17. cebela pravi:
  7.5.13 ob 19.00

  Zmaga naj ziga!

 18. Rebeka Krois pravi:
  21.6.14 ob 09.47

  meni si zaslužijo zmago Maestro Sista"Z" ker so zelo kak naj rečem dobre se neomejujejo na napake dajo vse odsebe da bi nam bile všeč a za kak napakico jih čisto ne moti se poberejo in nadaljujejo niso iste kot gdor drug ko naredijo eno napakico in se že jočejo da nebojo prišli naprej a one so proti jim nič so zelo bolše za mene si zaslužijo zmagat meni je bil Maestro dober ampak so Maestro Sista"Z" veliko bolše od Maestra dekleta se podpirajo ne se kregajo če ena kaj narobe naredi se ne skregajo z njo ker so si kot sestre in zamene je res veliko veselje da jih vidim zmagat.

  Lep pozdrav!