Kvak.com

Slovenija ima talent - ni bilo možno glasovati!

torek, 7. maj 2013
Slovenija ima talent, The SIT Group, Maestro Sista'z
Pro Plus je imel v nedeljo, ko so se v finale šova Slovenija ima talent prebila Žiga Lakner in Maestro Sista'z, težave s tehnično izvedbo telefonskega glasovanja. Bralka je namreč za Žurnal24 povedala: "Včeraj sem poskusila glasovati za The SIT Group. Poslala sem SMS SIT 4 na 6446, kakor je bilo v navodilih. Čez nekaj minut sem nazaj dobila sporočilo, da storitev ne deluje ..." Na Pro Plus odgovarjajo: "V nedeljski oddaji Slovenija ima talent smo imeli le v krajšem časovnem obdobju – proti koncu oddaje – tehnične težave z SMS-glasovanjem, drugi kanali glasovanja pa so ves čas oddaje potekali nemoteno. Težave se niso nanašale le na SIT Group, temveč na celotno SMS-glasovanje. Storitev se tako v tem času uporabnikom ni zaračunala, pritožb nismo prejeli." Nedeljska oddaja je dvignila nemalo prahu, saj so mnogi pričakovali, da se bodo v finale prebili The SIT Group, ne pa Maestro Sista'z - mnogi so bili mnenja, da jih je od žirije favorizirala le Ana Klašnja, Branko Čakarmiš pa se ji je kot "copata" v glasovanju podredil  ...   (vir: zurnal24.si)
Komentarji:
 1. jana pravi:
  7.5.13 ob 13.28

  Enkratno, točno tako sem jaz razmišljala, v finale bi morali priti enkratni The SIT Group, ne pa Maestro Sista'z. Pa mi je res deloval Branko kot copatnik, ker je isto glasoval kot Ana. Damjan je enkratno in pravilno glasoval.
  Res mi je zelo žal, da niso prišli v finale The SIT Group .....:(( kar na jok mi je šlo .....!!!

 2. sara volk pravi:
  7.5.13 ob 14.11

  v finale bi morali iti odlični the sit grup

 3. Pepi pravi:
  7.5.13 ob 16.48

  Res so bili dobri vsi in težko se je bilo odločiti. Vesela sem, da imamo toliko talentov. Občudujem (?) pa tiste, ki so si upali na talente brez talenta.

 4. ognjevita pravi:
  7.5.13 ob 18.12

  Res škoda za SIT GROUP,da niso šli naprej,ker so bili v vseh pogledih in.Držite se fantje in se zgledujte po Plestenjaku in Fickerju. Tudi njima ni bilo z rožicami postlano. Trdo delo in odrekanje da rezultate.