Kvak.com

Barbara Šerbec - Šerbi: dodatno so ji odrezali nogo, pevka Claudia pa jo obtožuje, da ji je malo mar za zdravje

četrtek, 9. maj 2013
Šerbi, Barbara Šerbec - Šerbi, Claudia, Agropop
Barbara Šerbec - Šerbi je že nekaj mesecev nastanjena v domu za upokojence v Gornji Radgoni, kjer ima 24-urno strokovno pomoč in oskrbo. Legendarna pevka skupine Agropop je imela namreč tako hude zdravstvene težave zaradi sladkorne bolezni, da so ji morali zdravniki še dodatno odrezati nogo. Namestitev v dom je razbremenila njeno bolehno mamo, ki je dolga leta skrbela za hčerko. Je pa štajerska pevka Claudia komentirala, da očitno Šerbi ne sledi nasvetom zdravnikov glede stroge diete: "Malo se mi je zamerila, ker ni pazila na prehrano. Ima zelo hudo sladkorno bolezen in me je zelo šokirala, ko je na pikniku Lady jedla kar vse. Očitno ji je vseeno za življenje in za zdravje." (vir: zurnal24.si, Lady)
Komentarji:
 1. grozni pravi:
  9.5.13 ob 13.18

  claudia,brigaj se zase.in za svojo papagajasto frizuro.mislim da je polnoletna in da sama lahko presodi kaj lahko in česa ne.če kaj ne bi smela pa se je pregrešila je sama plačala.saj tudi mi ne poslušamo vsakega.

 2. tanja pravi:
  9.5.13 ob 13.28

  res je da se moramo brigati zase,vendar je bilo pri Barbari drugače-po medijih se je prosilo za pomoč in to te zmoti,če človek ni pripravljen zase narediti nič.Barbaro osebno poznam in že kot mlado dekle je bila veseljakinja-fejst punca vedno za žur,nase pa je popolnoma pozabila.Barbara srečno!

 3. Manica pravi:
  9.5.13 ob 15.08

  Šerbi mi je resnično žal. Hudo je, ko človek izgubi voljo do življenja. Šerbi srečno!

 4. Didi pravi:
  9.5.13 ob 15.13

  Nimam pojma, kdo je ta Claudia, zelo dobro pa vem, kdo je Šerbi. Šerbi, vso srečo ti želim! In ne oziraj se na claudie; vsi jih imamo polno okrog sebe.

 5. nuša pravi:
  9.5.13 ob 15.47

  Didi- Claudia je tudi dobra pevka, pravilno je napovedala glede sladkorne bolezni, s tem se ni za hecat, pomaga samo stroga dieta in gibanje. Želim ti, da ne bi tudi ti ,,fasala,, te bolezni. Pa srečno.

 6. enyoy pravi:
  9.5.13 ob 16.12

  Kje je bila Claudia ko so prvič organizirali pomoč Šerbi?

  Če ji takrat ni mogla pomagat, naj jo še zdaj na miru pusti.Gledat in komentirat kaj in koliko kdo poje na prireditvah je pa itak navadno babje čvekanje!!!!

 7. Adi pravi:
  9.5.13 ob 22.16

  Vaška pjevačica proti luzerki, ki se je šlepala na Klineta. Marš obe!

 8. k4 pravi:
  9.5.13 ob 22.55

  Ja ce ves, da mas sladkorno, potem ne jes strupa zase. Sladkorna je hudic lahko, ce je ne vzames resno. Napreduje hitro, amputacije se lahko kar vrstijo, tako da te v doglednem casu sesekajo kot sunko. Tisti, ki imate sladkorno se morate veliko gibat, jest cim manj zacinjeno hrano.

 9. Anonimni pravi:
  10.5.13 ob 23.38

  Kdo je sploh Claudia? Še nikoli slišal zanjo. Pa mislim čisto resno.

 10. grozni pravi:
  11.5.13 ob 13.40

  claudiji bi morali odrezat jezik.predolg je.in pa resetirat betico.tisti dve možganski celici sta se ga napili,sedaj se pa prepirata.telo in okolica pa trpi.

 11. daša pravi:
  10.1.14 ob 10.50

  veliko suhih ljudi poznam ki imajo sladkorno...ne pride čisto vsaka bolezen zaradi hrane...tko da!! ne obsojati,samo zaradi debelosti !! šerbi-vso srečo,glavo gor,srečno.