Kvak.com

Teo Saffron (Slovenija ima talent): operno skladbo so mu vsilili

sreda, 29. maj 2013
Slovenija ima talent, Teo Saffron, Nik Oblak, Sandra Harb
Teo Saffron je bil po mnenju mnogih gledalcev eden bolj kakovostnih pevcev letošnjega šova Slovenija ima talent, a je obtičal v polfinalu - premagal ga je namreč 14-letni fant, ki je na odru upravljal modelček letala. Teo pravi, da ga trije "da-ji" za Nika Oblaka niso presenetili, da pa mu ni bilo všeč, ko so mu na Pop TV vsilili, da je v polfinalu odpel operno skladbo, sam je namreč želel pripraviti kaj iz pop ali rock zvrsti. V finalu je namreč že ena operna pevka in za Tea z operno skladbo zagotovo ni bilo prostora, sam pa priznava, da je bil izid zanj pravzaprav pričakovan: " ... Če malo spremljaš to oddajo, že približno veš, v katero smer bo šel scenarij. Finala nisem pričakoval, bil bi presenečen, če bi šel naprej." (vir: zurnal24.si, teosaffron.com)
Komentarji:
 1. Anonimni pravi:
  29.5.13 ob 11.39

  Ah daj no, enkrat je tarnal kako se je oh in sploh pevski karieri moral odpovedat zaradi otork. Kot da mu je kdo kriv za to. Zdaj ga spet neke višje sile omejujejo. Ja, ljubi bog, to je show business, kaj je pa on mislil, da je to? Če bi bili vsi talenti na tem svetu zvezde.... bi zmanjkalo prostora za navadne smrtnike.
  Je dobil svojih 5 minut slave, zdaj pa naj iz tega kaj naredi, če hoče in zna.

 2. zdenko pravi:
  29.5.13 ob 19.58

  Meni je bil tale gospod zelo simpatičen. Prijazen, srčen, skromen, in kar naj bolj šteje res zelo lepo poje. Zelim mu veliko sreče v zivljenju.

 3. test pravi:
  31.5.13 ob 18.12

  test

 4. Teo S. pravi:
  31.5.13 ob 18.45

  Spoštovani!
  Strinjam se z Vami.
  A da razložim. Dal sem dva inervjuja v katerih se nisem branil povedati tudi kaj več o sebi, novinarji so izpostavili tisto, kar jim je bilo najbolj atraktivno za naslovnico in drugače. Žal.
  Lekcija zame, ker nimam izkušenj z mediji.
  Vse dobro Teo

 5. Anonimni pravi:
  31.5.13 ob 20.33

  Jaz Tea poznam, v življenju je dal mnogo težkega čez, sam skrbel za otroke, ko je bila žena v bolnici, pa še kaj, skrbel še za ženo po operaciji, itd.,..pojdi in ga vprašaj, spoznaj ga, pa ti bo vse povedal, Povedal je pa le v kontekstu intervjuja, drugače pa verjemi da mu je vse jasno!!!

 6. tjaša pravi:
  31.5.13 ob 21.33

  Joj kok so eni ljudje zlobni. No, pa saj to ni nič novega.Zal pa so tako srčni in iskreni ljudje kot Teo, občutljivi, v smislu, da čutijo in jih to lahko prizadene. Spoštovani in dragi Teo, če berete, Vas prosim, da se ne zmenite za zlobne komentarje. Osredotočite se vase, in bodite ponosti nase, ker imate za kaj biti. Srečno.