Kvak.com

Gostilna pri šefu zapira vrata, Andrej Murko novim življenjskim prioritetam naproti, Julijana šokirana, Jani in Zoran pa vsak s svojim mnenjem ...

torek, 4. junij 2013
Gostilna išče šefa, Andrej Murko, Julijana Krapež, Teja Perjet, Jani Jugovic, Zoran Prodanović, Rok Tratnik
Marsikdo je mislil, da je Andreju z zmago v šovu Gostilna išče šefa padla sekira v med, a še niti ne pol leta po odprtju bo Gostilna pri šefu zaprla svoja vrata. Andrej Murko, ki je moral za najem gostilne Pop TV-ju plačevati kar 4.500 evrov mesečno, je sporočil, da delo v gostilni terja nenehen boj, sam pa ima trenutno v življenju drugačne prioritete. Tudi Jani Jugovic je sedaj spregovoril o tem, kar je Rok Tratnik v šovu ugotovil prvi: "Ko preračunaš določene stvari, ugotoviš, da je ta stvar obsojena na propad. Prvi, ki je to ugotovil, je bil Rok, vsi preostali pa smo potrebovali še malo časa. Kar se mene tiče, je prav, da se je to zgodilo, da se določeni ljudje malo zamislijo." Nad Andrejevo odločitvijo je šokirana tudi drugouvrščena Julijana Krapež, ki je v gostilni delala kot glavna kuharica: "Z Andrejevimi razlogi se nisem veliko ukvarjala niti nisem veliko spraševala, zakaj točno se je tako odločil. Njegovo odločitev spoštujem." Najbolj brez dlake jezike pa je bil pričakovano Zoran Prodanović, ki meni da je gostilna s tako točno določenim jedilnikom preveč omejena in da bi morala razširit svojo ponudbo, sam pa se je že pop-tevejevcem že ponudil, da gostilno lastnoročno reši propada ... (vir: zurnal24.si, Nova)
Komentarji:
 1. Anonimni pravi:
  3.6.13 ob 22.55

  Ja tako je to, že ko se Pop TV začel hvalit z LICENČNO oddajo in FRANŠIZO je bilo jasno, da jim gre samo za to, da na hitro pokasirajo nekaj denarja, zadeva pa je bila itak obsojena na propad.
  Pa saj tudi z drugimi resničnostnimi šovi ni dosti drugače. Samo da služijo. Niti iz SIT ne objavijo niti enega videa na youtube. Vsaka normalna televizija bi svoje tekmovalce reklamirala na youtubeu. Oni jih pa samo prodajajo na Voyo.

 2. neli pravi:
  3.6.13 ob 23.26

  Trudil se je, kar mu moramo priznati.

 3. Anonimna pravi:
  3.6.13 ob 23.35

  Anonimni popolnoma se strinjam. Poleg tega sem imela voyo in tko kot ga reklamirajo bi lahko psokrbeli, da bi boljše deloval.

 4. nera pravi:
  4.6.13 ob 07.18

  škoda denarja in časa za te bedarije..

 5. sabina pravi:
  4.6.13 ob 08.17

  Ja, uspelo bo pa Janiju In teji,pa tako ste pljuval. !

 6. pika pravi:
  4.6.13 ob 09.31

  bravo andrej dobro si to naredu naj se pop tv mal zamisli teji in janiju nebo uspelo saj nimata kot prvo pojma o higieni kje je še pa vse ostalo

 7. Anonimni pravi:
  4.6.13 ob 09.31

  ne morš se iti ene highclass gostilne sredi ničesar, to je prvo, drugo zadeva je bla namenjena da deluje dobro leto potem so pa planirali nov šov gostilna, zakaj mislite da je rok odšel ker je videl da je vse skupaj eno sranje

 8. Anonimni pravi:
  4.6.13 ob 09.48

  4.500€ mesečno kaj so znoreli

 9. Robert pravi:
  4.6.13 ob 09.55

  anonimni - pa kaj si ti mislil, da je najemnina
  300€ :)- cela gostilna je sigurno več kot 300m2, pa če je cena 10€/m2 je to 3000€ najemnine
  - gostilni ne gre več dobro ker: firbci so tja že šli in kot drugo je gostilna na napačnem mestu, take gostilne se ima v središču mesta

 10. zala-mala pravi:
  4.6.13 ob 10.51

  Sabina,kaj pa je uspelo Janiju in Teji, saj sta šele začela s poslom,počakaj malo,pa bomo videli?

 11. lady pravi:
  4.6.13 ob 17.12

  bravo Andrej!!! kot sem že pred časom napisala- gas čimprej, da ne padeš v dolgove (če že nisi). zadeva je obsojena na propad tako ali drugače. Julijana, če morda nisi dojela, kaj se je Andreju dogajalo, pelji to gostilno naprej, pa probaj s 4500 euri na mesec. bankrot zagotovljen!! upam, da ne bo še kdo padel na to foro.

 12. Robert pravi:
  4.6.13 ob 22.26

  očitno pri nas ne bo tistega kot v ameriki v oddaji
  kitchen nightmares, ko so imele gostilne po 1 milijon dolarjev dolga

 13. pik pravi:
  5.6.13 ob 13.08

  naj si prizna da je premlad za to...sicer pa poskusiti ni greh :)

 14. tanja pravi:
  5.6.13 ob 15.09

  že takoj ko je Andrej zmagal,sem rekla da je bila to
  zelo slaba nagrada.Nekdo je hotel na lahek način služiti vsak mesec 4500 eur na račun pridnega in poštenega fanta.S to nagrado je dobil samo delo,delo, in garanje.V "kmetiji" je naprimer Matej vsaj nekaj "potegnil" ali pa še bo - prodaja jo namreč za 280.000,00 eur,kaj pa bo prodal Andrej?