Kvak.com

Erazem B. Pintar in žena Teja pričakujeta drugega otroka

petek, 7. junij 2013
Erazem B. Pintar, Teja Jeras Pintar
Erazem B. Pintar in žena Teja Jeras Pintar pričakujeta drugega otroka. Lev Oscar bo konec poletja menda dobil bratca. Nekdanji plejboj je dandanes tako družinski človek, druga nosečnost pa je bila načrtovana, pravi: "Seveda. Sem eden tistih kretenov, pri katerih je vse načrtovano. To ima dobre in slabe plati. Poskušam se oklepati dobrih." Erazem rad pohvali tudi Tejo, ki nosečnost dobro prenaša: " ... Do vsega ima športen, 'štrapacen' odnos. Vse želi urediti sama, pridna je kot mravlja, in če je res treba, zna stisniti zobe. Mislim, da je spet izjemno srečna nosečnica, ki nosečnost dojema kot nekaj naravnega in lepega, ne pa kot bolezen, kar je na žalost praksa prenekaterih žensk. " (vir: Slovenske novice)
Komentarji:
 1. gustl pravi:
  7.6.13 ob 15.09

  SREČNO DRUŽINICA

 2. ah ja pravi:
  7.6.13 ob 15.36

  erazem - veliki strokovnjak za vsa področja, tudi ženska nosečnost mu ni tuja. diplomirani ženskolog. še najbolj pametna izjava je ta, ko se je označil, da je eden izmed kretenov..

 3. Babica pravi:
  7.6.13 ob 16.26

  Pravkar sem prebrala njegovo knjigo: Mojih prvih 100 (kolumen namreč).
  Ne vem še kaj naj si mislim o njem. Navrgel je veliko pametnih in "pametnih" ugotovitev.
  Splošen vtis pa je že napisal moj predhodnik. Multipraktik, si se spozna na vse. Kdor zna vse, v praksi ne zna prav veliko.

 4. jaz pravi:
  10.6.13 ob 19.26

  Imel je lepo in burno mladost,sedaj je prav ,da se zresne in zaživi srečno in čudovito življenje ob svoji družinici.

 5. Cinik pravi:
  26.6.13 ob 21.00

  Moram skesano priznati, da sem se zmotil. Verjel sem, da bo njegova zveza trajala tako dolgo kot pri Rajku Hrvatiču - me veseli, da traja dalj!