Kvak.com

Daniel Popović - bori se za slovensko državljanstvo

četrtek, 27. junij 2013
Daniel Popović
Daniel Popović je bil eden od najbolj uspešnih pevcev nekdanje Jugoslavije, danes pa je praktično socialni primer. Že vrsto let živi v Sloveniji s svojo četrto ženo, vendar nikakor ne more priti do slovenskega državljanstva. Dolgo časa je pridobival vse potrebne dokumente, potem pa se je ustavilo: "Ko sem imel za fascikel dokumentov, so mi rekli, da državljanstva ne morem dobiti, ker so me nekdanje žene tožile za preživnino. Ker zato ne morem dobiti potrdila o nekaznovanju, so me zavrnili. Če bi mi to kdo povedal takoj na začetku, splho ne bi vlagal ničesar." Pevec, ki se je pred nekaj leti udeležil resničnostnega šova Kmetija slavnih, toži nad bivšimi ženami, ki o njem širijo laži, da ne plačuje preživnine in da je slab oče. Vseh obtožb je že sit: "Kolikokrat sem že povedal resnico! Zato najbrž ne preseneča, da sem imel občutek, da me tudi tukaj hoče nekdo minirati in da mi namenoma nagajajo. Ko slišim, kakšni ljudje in na kako lahek način dobivajo slovensko državljanstvo, mi postane kar slabo. Poleg vsega pa tukaj živim že osem let in sem sedem let poročen s Slovenko."  (vir: Nova)
Komentarji:
 1. ana pravi:
  27.6.13 ob 15.21

  Milan Popovic-se vidi da ima crnogorske korenine-

 2. nera pravi:
  27.6.13 ob 17.51

  sam si je kriv buhtl

 3. grozni pravi:
  27.6.13 ob 19.53

  res si je sam kriv.pred leti je vsaka budala ki je mela pet minut časa dobila državljanstvo za takratnih 500 sit.toliko o naši državi ki se jo da kupit za kilo kruha in liter klošarskega vina.me zanima,če katera druga država tako hitro odobri državljanstvo?

 4. Anonimni pravi:
  27.6.13 ob 22.11

  So what ...

 5. zipo pravi:
  28.6.13 ob 06.47

  Prav čudi me ,da mu še niso podelili kakšnega častnega meščana Ljubljane ,tam gre vse tako po balkansko nje...

 6. nekdo pravi:
  28.6.13 ob 07.59

  še eden ki bi se rad za nič okopal do davkoplačevalskega denarja,otroci pa so že veliki,ali ne,in takih izbrisanih je še in še,dela v tujini,tu živi in hoče denar za vse nazaj,sramota za našo državo in vse čistitke izbrisanim ker z svojo iznajdljivostjo vse uspejo.

 7. Cinik pravi:
  28.6.13 ob 09.02

  Moj komentar k zgornji sliki in Danielovemu srepemu pogledu: "Pogledi su nam govorili više od rijeći......."

 8. Nada pravi:
  28.6.13 ob 09.36

  Danijel, žene in otroci pač niso violina, na katero strune lahko igraš tudi najgrše melodije.
  Sramota je, da nisi poskrbel zanje!

 9. nera pravi:
  28.6.13 ob 18.19

  daniel obuci tenisice i lewisice...si pa res biser

 10. gustl pravi:
  1.7.13 ob 15.54

  mhm državljanstvo pol pa socialna podpora to ti šmeka, babe te nočejo več podpirat,ker si star in za en kurc,otroke je pa itak sram kakega fotra majo.Domov se vrni,veš kak te bojo vesel,si doša kući pun para ha ha ha.