Kvak.com

Urška Čepin bežala pred policisti!

četrtek, 18. julij 2013
Urška Čepin
Urška Čepin se je v jutranjih urah vračala iz lokala v Rogaški Slatini, ko so jo želeli ustaviti policisti. A starleta se ni pustila in je vozila kar vse do svojega hotela, policisti pa so ji morali slediit, če so jo želeli legitimirati, morala pa je tudi pihati. Urška pojasnjuje, da ni bežala pred roko pravice: "Policisti so tisto noč stražili pred lokalčkom in ustavljali vse, ki so od tam odpeljali. Takoj po tistem, ko sem sedla v avtomobil, so se zapeljali za mano. Ker nisem našla ustreznega mesta, sem se pač odpeljala do hotela. Policista sta me tako ustavila pred hotelom. Sploh nisem želela pobegniti, res pa je, da nisem imela kje ustaviti. A sredi ceste se tudi ne ustavi." (vir: Lea)
Komentarji:
 1. ona pravi:
  18.7.13 ob 07.10

  urška lažnivka v tistem lokalu ko si bila pa do rogaške je dovolj mest za ustavit se, ma dej ne nakladat

 2. ixs pravi:
  18.7.13 ob 12.22

  ne vem zakaj žalitve ljudi do nje,to je tako bolano kot vse ostalo pri nas

 3. Anonimni pravi:
  18.7.13 ob 13.11

  ha ha ja urška a jih nisi seksualno zmasirala

 4. heh pravi:
  19.7.13 ob 10.29

  Pa ok...kako to zgleda.
  Nekemu policistu je dolgčas in pokliče novinarje oni grejo pa za tako butasto zgodbo klicat Uršo(ki KAO hoče, da jo mediji pustijo pri miru) in potem jim ona odgovarjaa ta butasta vprašanja.
  Al jih gre celo sama klicat in obvestiti o tej zelo pomembni novici.
  Pa če ni ona ta attention whore, a se lahko novinarji počasi začnejo podpisovati pod članke, da bomo vsaj vedeli, kdo je kriv za te "pomembne" novice?

 5. grozni pravi:
  19.7.13 ob 13.15

  ne verjamem.ona da bi bežala pred polcaji?ni šans.ona se rada vrže pod policaja.

 6. pik pravi:
  19.7.13 ob 16.51

  boga si urška, res boga...

 7. pikica pravi:
  19.7.13 ob 17.19

  Ja Urška res si boga!!!!!!

 8. cvetača pravi:
  19.7.13 ob 20.38

  Res tu se marsikaj piše in mi je slabo,ko berem,ampak tale Urška je pa res zelo boga v glavi, tako da ne vem,če ji še lahko kdo pomaga. Škoda bila je luštna punca in kaj je naredila iz sebe. No samo po mojem ni sama kriva, tu bi jaz bolj obsojala njeno mamo, ki jo je in jo še zmeraj potpira pri takšnih dejanjih. Ne napačno razumet,vsaka mati ima svojega otroka rada,pa naj bo kakršenkoli,ampak kar je preveč je preveč.