Kvak.com

Alja Krušič - končno spregovorila o golih fotografijah!

petek, 19. julij 2013
Alja Krušič, Slovenija ima talent
Alja Krušič je dolgo molčala o golih fotografijah, ki jih je posnela pri komaj 14 letih in so prišle v javnosti le nekaj tednov pred njeno zmago v šovu Slovenija ima talent. Sedaj pa se je najstnica odločila spregovoriti: "To je bila najhujša preizkušnja v mojem življenju. Čim prej bi rada pozabila nanjo. Še dobro, da so mi starši in pravi prijatelji stali ob strani." Doma so se odločila, da tega ne bodo predali policiji, čeprav je bila mama Krušič prepričana, da bi to morali storiti, Aljo pa je dogodek spravil v hudo stisko in je cele dneve prejokala. Sedaj pravi, da kar te ne ubije, te okrepi, vseeno pa take preizkušnje ne privošči nikomur. (vir: Obrazi)
Komentarji:
 1. Robert pravi:
  19.7.13 ob 09.47

  starši so ji stali ob strani ??? Kaj da še več takih fotografij posname ???

  Če bi bila moja hčerka bi ji vzel mobitel, računalnik in haus arest do 18 leta. - če je pri 14 letih to delala, je to posledica napačne vzgoje
  Sploh ne razumem kako so lahko najstnice tako naivne da naokoli pošiljajo svoje gole fotke ??

 2. Robert pravi:
  19.7.13 ob 10.02

  če bi to bilo v kateri drugi državi, bi njo diskvalificirali iz šova in starše prijavili socialni službi.

  Mene nič ne moti pa če se še 100x slika in naokoli pošilja slike , ker se to mene ne tiče. Če bi bila pa moja hčerka, je pa čisto drugo.

 3. Ski pravi:
  19.7.13 ob 11.59

  Robert - popolnoma se strinjam s teboj!

 4. viva pravi:
  19.7.13 ob 13.11

  svoje otroke obvladat je težko povejte mi kako ??majhni otroci niso problem moji najstnici pa ne pridem blizu pa naj se na glavo postavim.

 5. Anonimni pravi:
  19.7.13 ob 14.05

  ja ja kaj bi pa policija naredila?n saj je sama slikala in pošiljala naokoli, naj počaka da bo 18 pa gre za playboy, bo vsaj zaslužila, to da pa je neka opridna punčkasta najstnica pa je čisto mimo je kar razuzdana kot večina njenih vrstnic.

 6. tanja pravi:
  19.7.13 ob 14.22

  vsi smo kot najstniki kdaj kaj ušpičili kar nebi smeli.Pač naredila je napako ki jo bo verjetno zaradi spleta spremljala vse življenje,posebno takrat ko bo uspevala in bodo fovšljivci udarili na plano.Posledice bo nosila izključno samo ona in ne mi ki smo tu neki sodniki kaj se sme in kaj ne.Kaj vse je pisalo o Rebeki,da je kradla,da ima druge moške in še marsikaj...če bi se takrat strla danes nebi bila uspešna na svojem področju.Govorice bodo vedno,ampak dekle je šele dobro začelo živeti in pustimo jo pri miru in ji privoščimo veselje in slavo ki si jo tako želi.

 7. Nasveti za starše pravi:
  19.7.13 ob 15.40

  Če še kak starš rabi nasvet - http://med.over.net/forum5/list.php?524

 8. grozni pravi:
  19.7.13 ob 20.27

  za taka dejanja alje,sta kriva izključno starša!vzgoja otroka kako se mora obnašat,kaj lahko in česa ne sme je ključna.kontrola mobija bi morala bit bolj stroga.

 9. nekdo pravi:
  19.7.13 ob 22.28

  Oprosti Tanja, ampak Rebeka je sama priznala, da je kradla.

 10. pik pravi:
  20.7.13 ob 05.46

  vsaka pevka se najprej sleče potem je pa na berluskonijevi jahti;))

 11. Bedni Slovenci pravi:
  20.7.13 ob 09.47

  spet vsi bolj Papeški od Papeža. Poznam osebno Aljino družino in so super ljudje, tud mene so starši super vzgojili, pa sem vseeno počel neumnosti. Prej bi za nevzgojene opisal ljudi, ki nekoga sploh osebno ne poznajo pa pametujejo o njem in njegovi vzgoji na forumih. Pač tipično Slovensko

 12. Robert pravi:
  20.7.13 ob 10.09

  če bi te super vzgojili nebi počel neumnosti , torej če je to zate normalno , potem ko boš imel hčerko staro 14let ji daj mobitel in ji reči : evo tu imaš mobitel da se lahko naga slikaš in pošiljaš slike naokoli :) Ja če to počne , je bila napačna vzgoja, saj to je svetovno znano da so od učiteljev , ravnateljev , policajev, psihologov ipd. večinoma najslabše vzgojeni otroci,

  Malo poglej po drugih državah, sploh se ne zavedaš kakšne težave bi imeli oni če bi to ona naredila kje drugje. Socialna služba bi bila isti dan pred vrati ko je slika prišla na splet.

  Tvoj komentar je tipično od tistih so imeli napačno
  vzgojo in sami isto počnejo, potem se pa na druge znašajo da pametujejo.

 13. onlygood pravi:
  20.7.13 ob 13.05

  Grozljivo,ne vem kdo je tukaj pokvarjen. Alja,o kateri nihče od nas ne ve dovolj,da bi jo lahko sodil,ali ljudje,ki komaj čakajo da slišijo nekaj,o čemer lahko premlevajo. Mene je včasih pošteno sram,da sem pripadnica človeške vrste. Kar se tiče Alje lahko rečem samo to,da oči nikoli ne lažejo. Dekle ima čisto srce in prekrasen glas. Kaj je ali bo počela v prihodnosti,pa ni ne moja ne vaša stvar,ampak samo njena.

 14. zgz63wr pravi:
  20.7.13 ob 13.09

  Vsakemu s3e zgodi nekaj slabega. Tebi se je pač to(slike).

 15. Tomaž pravi:
  20.7.13 ob 15.11

  se strinjam, Robert je še en primer tipičnega zafrustiranega slovenca, ko uživa, ko se drugim zgodi, kaj slabega, da lahko pametuje in se veseli druge nesreče. Po njegovi logiki bi polovica staršem vzeli otroke. Vsak naredi napako, očitno ste tukaj sami svetniki, resnično nobenemu ne želim, da njegov otrok naredi (kljub kao perfektni vzgoji ki jo očitno imajo vaši otroci) napako, da potem vam ne bo kdo grozil z socialno. Privoščljivcem se slej ali prej vrne.

 16. Anonimni pravi:
  20.7.13 ob 16.54

  Jaz sem svoje na to temo povedal še za časa trajanja tistega šova.

 17. Robert pravi:
  20.7.13 ob 18.39

  tomaž - ti si pa primer nacionalista ki ne spoštuje mnenj drugih in je zapovrh še nepismen , kaj nisi bral kaj sem napisal - mene nič ne moti pa če se še 100x slika , meni je važno samo kako poje.
  Napisal sem samo primer kako bi bilo v drugih državah - policija, socialna bi bila takoj na vratih in še oseba kateremu je pošiljala slike bi imel velike težave. Iz šole bi jo tudi vrgli v drugih državah in še očeta odpustili. Malo si preberite po spletu, kaj se je zgodilo puncam v podobnih primerih.

 18. Ski pravi:
  21.7.13 ob 10.01

  Tomaž - ti si zafrustriran. Robert ima prav kar je napisal glede vzgoje. InONLYGOOD - oči ne lažejo,hahahahaha - saj v njenih očeh ni videti ljubkega, poštenega dekleta. Vidi se tudi rahla razuzdanost tega mladega dekleta. Mi je prav žal vseh, ki jo branite a sama Alja je s slikami pokazala kakšna je in kakšna je vzgoja. Poudarjam, da se ni potrebni slikati gol, ne za svoj arhiv, ne za fantov. To je čisto nepotrebno dejanje in naj sedaj sebi pripiše vse kar se ji dogaja. In nikomur ne privoščim take hčerke, ki ima željo po nagih fotografijah. Potem pa stokamo, če pridejo take slike do pedofilov. Saj punce same servirajo vse na pladnju. FUUUUJJJJJJ

 19. Robert pravi:
  21.7.13 ob 10.10

  ski - saj to je tisto, ljudje se pritožujejo in zgražajo da je toliko pedofilov na spletu, njihove hčerke pa jim same proizvajajo material za njihovo početje.
  Če se tako rada slika gola, naj bi počakala da je stara 18 let in bi se slikala za playboy.
  Ker je pa ona to bojda pošiljala svojemu fantu je pa zeeelooo naivna , ker to eni fantje komaj čakajo da jim punca to pošlje, potem ji pa rečejo : če me pustiš dam slike na splet - nešteto podobnih primerov

 20. soncek pravi:
  21.7.13 ob 11.58

  Tomaz, si ti mogoce njen oce? Tvoj zadnji komentar je dokaj zascitniski in vso to pljuvanje po drugih samo zato, ker se ne strinjajo z njenim pocetjem, je res zalostna zadeva. Punca gre po ze znani poti Severine, Paris Hilton in Kim Kardashian, ki so se zaradi svojih partnerjev snemale mef akcijo. No, Alja se je SAMO slikala gola, kar je ze tudi sokantno. In to pri rosnih 14 letih....

 21. soncek pravi:
  21.7.13 ob 12.23

  Ups, Tomaz je napisal samo en komentar tako, da 'zadnji' sploh ne pride v postev. Tomaz in vsi vi, ki tako vztrajno zagovarjate Anjino pocetje, sram vas bodi in vroce upam, da ste brez otrok. Otroci potrebujejo normalne starse, ki jim znajo postaviti meje. Ocitno jih Alja ni imela in ceprav ima njen oce visoko izobrazbo, mu manjka kmecka pamet.

 22. qwerty pravi:
  21.7.13 ob 19.54

  Vsi smo goli pod oblekami in vsi smo samo ljudje... Nic tasga... Samo krščansko zafrustrirani perverznezi se zgražajo in obsojajo in naslajajo ob takih stvareh. Zdravi ljudje ne dramatizirajo zarad takih bedarij.

 23. Robert pravi:
  21.7.13 ob 20.13

  qwerty - ja če smo vsi goli pod obleko, potem pa pojdi danes nag ven :D
  Ne , ravno pervezneži in pedofili podpirajo take stvari da se 14 letne punce nage slikajo.

 24. Tomaž pravi:
  21.7.13 ob 21.26

  Nisem njen oče, jih pa poznam osebno in imam dobro mnenje o njih, saj so mi že večkrat tako ali drugače priskočili na pomoč. Vsi delamo napake, no ja razen vas, ki ste svetniki brez greha. Nekdo je rekel, da sem nacionalist. Hjoj bi svetoval tej osebi, da si pogleda, kaj pomeni ta izraz, preden napiše takšno neumnost. Joj joj. Pa še to, dajte se navadit ukvarjat z ljudmi, ki jih dejansko poznate, ne pa z ljudmi, ki jih niste srečali nikoli. Najlažje se je naslanjat ob napakah drugih, bumerang se hitro vrne

 25. Tomaž pravi:
  21.7.13 ob 21.28

  pa še to, ne vem kje za boga je kdorkoli zagovarjal Aljino početje. Naredila je napako, naredili so napako tudi starši, hvalabogu so ljudje, ki delajo napake. Vi ste očitno vsi popolni. Nihče jih ne zagovarja, zagovarjam samo dejstvo, da vsak kdaj kaj stori narobe. Tudi vi, ki se zdaj delate tako svetohlinske in popolne starše

 26. Robert pravi:
  22.7.13 ob 00.23

  tomaž - spet pišeš bedarije : a to je zate samo napaka ???? da se 14 letnica naga slika in naokoli pošilja slike - to bi mogel bit šok za starše in znak da morajo biti bolj strogi - če bi bila to moja hčerka bi ji vzel mobitel, računalnik in haus arest za vsaj nekaj mesecev.

  Prvo pišeš da naj se ukvarjamo z ljudmi ki jih poznamo, potem pa sam nas( ki nas isto ne poznaš) obtožuješ da smo zafrustrirani

  Me prav zanima kdo jo je vrgel na to
  staro psihološko finto "kar te ne ubije, te okrepi"

  Predlagam da si prebereš kaj o podobnih primerih v tujini - oče odpuščen, hčerka vržena iz šole in še težave s socialno , nekje so se morali celo odselit ker oče ni imel miru ker so mu stalno lepili po stenah slike njegove hčerke

 27. Tomaž pravi:
  22.7.13 ob 00.49

  Že to, da se z drugimi obremenjuješ sredi noči pove o tebi to, da te moti vse kaj drugega kot samo ta slika in da izkoriščaš situacijo za pljuvanje. Sicer pa si mogoče bil pri njej doma in osebno govoril z njo? Kako veš, da ji niso dali kazni, vzeli mobitel in računalnik? Si morda jasnoviden? Spet brez dejstev mlatiš brezveznosti

 28. Robert pravi:
  22.7.13 ob 09.43

  tomaž - spet gre iz tebe sovraštvo, tako kot v prejšnih komentarjih in spet obtožuješ druge ki jih ne poznaš in potem nas obtožuješ da govorimo o osebah ki jih ne poznamo.( mene obtožuješ da se obremenjujem ker pišem sredi noči, sam pa isto počneš - dvoličnež)
  Očitno si tudi nepismen - še enkrat preberi kaj sem napisal: piše kaj bi jaz naredil in nikjer ne piše da oni tega niso/so naredili

 29. Še zadnjič pravi:
  22.7.13 ob 10.05

  Ne da se mi ukvarjati s tabo. Saj veš kaj pravijo, pametnejši odneha, če smo že pri vzgoji, pa je bila tudi pri tebi očitno zelo zgrešena, da se tako obremenjuješ z drugimi. Lp

 30. Ski pravi:
  22.7.13 ob 14.44

  Tomaž razumljivo je, da jih braniš, ker jih poznaš. A ne napadaj nas, saj se (do sedaj) niso naše hčerke slikale gole ampak hči tvojih prijateljev. In oni so tisti, ki bi morali ukrepati in vsaj poskusiti nanjo vplivati tako, da ne bo "napake" ponovila. In Robert ima popolnoma prav, saj je napisal kako bi on reagiral, če bi se njemu to zgodilo. In gole fotke nikakor niso samo napaka, ampak neprimerna vzgoja. Sicer pa to nekaterih ne moti in pišejo, da smo vsi goli pod obleko. TOČNO - POD OBLEKO. Ne razkazujemo se nagi, ker je to neprimerno. In res naj bodo Krušičevi veseli, da je bilo to v Slo, saj bi res v nekaterih državah imeli probleme. Problemov pa ne privoščim nikomur. In ne pišite nam, kakšni smo ko se ukvarjamo z drugimi. Imamo pravico komentirati, saj se je Alja sama izpostavila javnosti. In tudi mene lahko kritizirate ali hvalite, če se kdaj izpostavim slovenski javnosti. Ampak se ne bom, ker nimam te želje. Če pa hočeš biti medijska osebnost se pa sprijazni s posledicami. Tko pač je folk.

 31. anteja pravi:
  22.7.13 ob 17.32

  ne da se tako obremenjujete z drugimi,najbrz tudi delujete po farško. brez zamere,zame je nepojemljivo,da je duhovnik pedofil,in prav na tako raven se spuscajo teli komentarji. zgrazajo se nad vsem mogocim,sami pa pocnejo stvari,ki so se hujse. ja,pod psevdonimi pride najhujsa cloveska narava na plan. drugace pa si vzemte v roke freuda ,je dobra lekcija za vse,ki nimate pojma kaj pisete.lp

 32. Ski pravi:
  22.7.13 ob 19.22

  ANTEJA - tudi za mene je nesprejemljivo da je duhovnik pedofil in da se mladoletnice slikajo gole in še veliko nemoralnih stvari je nesprejemljivih. Tko da si malo falila bistvo. Jaz se zgražam nad početjem mladoletnice in 100% tega ne počnem. To bodi prepričana.

 33. anteja pravi:
  22.7.13 ob 21.43

  nesprejemljiv pojem je za vsazga drugac,zato pa je tok razlicnih mnenj,kar je seveda ok,vendar nekateri se obnasajo oz pisete tako,kot da je koga ubila....spolnost je se vedno tabu tema...sploh za tako kompleksnost,kakor smo bli vzgojeni. ne morte pa pisat,da je slabo vzgojena,ker otroci raziskujejo svoje telo ze zelo zgodaj...ne vem,meni je to res vse skupaj smesno.

  ce se ne motim,ste se prav tako zgrazali nad Janijem in Tejo ,ker sta se zaljubila,in ste jih skoraj sezgali ....ampak to se dogaja vsakodnevno, in tudi take stvari se..pač,tehnologija deluje tudi v to smer,zal,ali kakorkoli. ne vem,nekateri tega ne pocnete,kot tudi porno filmov ne gledate,i guess...djte ljudje mal brat kaj pisete,pa stopte v svet,ki sedaj obstaja,pa ne obsojajte in tozarte pa simfajte na vsakmu koraku....zivite svoje zivljenje,pa kdaj si ga popestrite,madona

 34. ixs pravi:
  23.7.13 ob 06.36

  vse lepo in prav,ampak se moramo zavedati da je še otrok in mediji je ne bi smeli na tak način izpostavljati,saj ni kakšen pevski fenomen.

 35. analitik pravi:
  23.7.13 ob 09.21

  Toliko besed, o le še eni od povprečnih popevkaric.

 36. Robert pravi:
  23.7.13 ob 09.36

  anteja - pa kaj je s tabo, si ti normalna - kakšna spolnost ?? - ona je bila stara 14 let ko se je slikala gola in jih okoli pošiljala. - očitno podpiraš da 14 letnice dajejo material za pedofile.
  Otroci raziskujejo telo ? - a po tvoje tako da si med sabo pošiljajo nage slike ? - tebi ni pomoči in tvojemu otroku, če ga tako vzgajaš
  Nič nebi bilo narobe če bi to delala ko bi bila stara 18let, ker takrat bi bila za vse sama odgovorna in še vedno naivna da to pošilja naokoli.

  Po tvojem komentarju o tehnologiji, mislim da sama isto počneš in da svoje slike naokoli pošiljaš.

  Primerjava z janijem in tejo je pa še bolj neumna, ona sta bila polnoletna , edino kar je bilo narobe je da je bila Teja v dolgoletni vezi.

 37. anteja pravi:
  23.7.13 ob 10.31

  robert , jst sm normalna. ne vem,pa ce je tebi vse jasno. tebi sodec po komentarjih manjka se veliko

 38. Robert pravi:
  23.7.13 ob 10.46

  očitno je s tabo neki narobe če ti je smešno da smo proti temu da 14 letnice pošiljajo nage slike drugim ljudem

 39. hahaha pravi:
  23.7.13 ob 10.47

  Pa zakaj se toliko sekirate zarad tega? Na sonce, na morje, ne pa tolko besed zarad ene kokoši? Hudo.

 40. anteja pravi:
  23.7.13 ob 10.52

  ja prov res,en ti na vsak komentar odgovori,kok nisi normalen,ko mas drugacno mnenje od njegovga. robert pa nisem normalna,za mene si pa ti cudak.konc debate.sj ne gre za to da je stara tok,pa je to nardila.

 41. Robert pravi:
  23.7.13 ob 10.56

  pa kaj je s tabo ? vsak ki podpira da se 14 letnice nage slikajo in te slike pošiljajo ni normalen -ampak je perverznež ali pa pedofil

 42. Robert pravi:
  23.7.13 ob 11.20

  malo si preberite kaj - v tujini so enim staršem vzeli otroke ker : oče jih je slikal kako so se igrali v banji( nage seveda) te slike je dal razvit v foto studio - delavec je te slike videl in takoj poklical socialno službo, so takoj prišli in vzeli otroke.

  Kar je zame seveda bedarija, ampak tako strogi zakoni so v enih državah - vsaka predpolnoletna golota je kazniva.

 43. anteja pravi:
  23.7.13 ob 11.36

  en pornic si zavrt bos mel lepsi dan.

  P.s. jaz nisem rekla,da podpiram to pocetje,itak pa simfas vse in pocez in nad vsakim stavkom se pritozujes.

  perverznez je pa vsak v svojem smislu. !lp

 44. Robert pravi:
  23.7.13 ob 11.55

  kako da ne podpiraš ?? če ti je to smešno, potem se ti to ne zdi nič narobe - in če ti to ni nič narobe, potem to podpiraš

  Seveda bom nekaj napisal, če pišeš bedarije - tu se gre o 14 letnici ki pošilja naokoli svoje nage slike, ti pa pišeš da naj grem gledat pornič - jaz ne rabim porničev da mi polepšajo dan, to so očitno tvoje potrebe

 45. marjan pravi:
  23.7.13 ob 12.07

  hahah robert ti pa si en odfukan primer.

 46. Ski pravi:
  23.7.13 ob 12.08

  Robert imaš prav in Anteja je ena zafrustriranka, ki se je verjetno slikala kdaj naga pa se zdaj najde v komentarjih in jo moti. Imamo pravico komentirati in pisati da to ni prou. Anteja, če ti pa ni prav si prizgi ti en pornič, še bolje posnemi ga in daj na splet + nage fotke, če je to tako normalno. Nisi normalna res. To kar je Alja nardila je res samo material za pedofile in potrebne so kazni, da se mladoletnice malo naučijo kaj se lahko počne. Ze tako je prevc izprijencev, da ni priporočljivo take fotke met na netu. In Robert ni čudak, ker bo sigurno bolje vzgojil otroke, kot pa Anteja, kateri je vse normalno. Halooooo

 47. soncek pravi:
  24.7.13 ob 12.33

  Robert te 100% podpiram, ker si normalno odreagiral. Ta Anteja, ki je mogoce v resnici Ante pa je zagotovo pedofil, ki dobesedno uziva ob gledanju slik golih mladoletnic.in to Aljino pocetje tudi podpira.To pomeni, punce se se naj naprej slikajo in to objavljajo, ker je to povsem normalno.Robert in Tomaz sta bolnika na kubik in zaradi taksnih iztirjencev se pedofilija vse bolj razrasca. Oba sodita v zapor

 48. soncek pravi:
  24.7.13 ob 12.39

  Robert sorry, ker sem se zmotila. Anteja in Tomaz sta pedofila in izmecka. Sram vaju bodi in vroce upam, da sta brez otrok seksualna bolnika.

 49. Anonimni pravi:
  12.9.13 ob 10.27

  pa kaj naj še seksati začne in pornič posname, punca ni približno tolio nedolžna kot so jo predstavili, nobenden ni. vse se danes suče okoli seksa in erotike, v reklamah, časopisih, na internetu, ni čudno da so najstniki pri 13,14,15 obsedeni z seksom in nagimi fotografijami

 50. Tomaž pravi:
  25.9.13 ob 11.02

  Šlo je zato da je nekdo zadevo zmontiral in dal na internet.Zelo spoštujem Aljo in njene starše.

 51. Tomaž pravi:
  25.9.13 ob 11.09

  Sem drug Tomaž ne tisti ki je napisal da so mu že osebno pomagali.

 52. b2 pravi:
  26.11.14 ob 11.13

  Ne gre za nobeno montažo, saj je sama in celo starši rekli da je to ona. Pač neumna kokoš, kaj češ. Če bi bila moja hčerka bi ji vzel vse naprave do polnoletnosti.