Kvak.com

Jasna Kuljaj o bajnih izplačilih na RTV: "Dovolj je bilo"

ponedeljek, 5. avgust 2013
Jasna Kuljaj
Po novici, da sta bili vodilnim na RTV Slovenije po zaključnem poročilu za leto 2012 izplačani dve dodatni plači oz. 20 odstotkov dodatka k plači, se je oglasila tudi Jasna Kuljaj, ki si je skušala zaposlitev v javnem zavodu po kar desetih letih honorarnega dela zagotoviti po sodni poti, za to pa je bila v oddaji Na zdravje! degradirana, nato pa jo je morala celo zapustiti: "Vsem omenjenim v članku bi lepo razdelila avtorske pogodbe, ki bi jim jo naslednjih deset let podaljševala na vsake tri mesece. Pa da vidimo, če bi vztrajali brez možnosti bolniške, porodniške (aja, te tile fantje ne potrebujejo), brez ostalih delavskih pravic, brez pokojninske dobe, stroškov prevoza, malice...itd in če bi vseeno ustvarjali kvaliteten program in se hkrati tresli vsake tri mesece, če jih bo zavod naslednje tromesečje sploh še potreboval." Nekdanja TV voditeljica pravi, da se že veseli razpleta svoje tožbe, obljublja pa, da bo s prstom pokazala tudi na vse primere zaposlovanja na nacionalki, kjer je po njenih ocenah prišlo do očitnega nepotizma in klientelizma: "RTV ni d.o.o., gre za javni zavod, kjer nekatere stvari ne morejo in ne smejo ostati spregledane. Dovolj je bilo." (vir: zurnal24.si)
Komentarji:
 1. kul jajčka pravi:
  5.8.13 ob 09.07

  kuljajčka, daj jim popički!
  čeprav taka afna ne sodi na tvs,
  za tv spodnji podduplek pa bi bila ustrezna.

 2. Ivana pravi:
  5.8.13 ob 09.47

  Se strinjam kajti takšne stvari se dogajajo povsod v državi,kar pomeni v vseh branžah....

 3. Didi pravi:
  5.8.13 ob 10.35

  Vsa čast Kuljajevi, da se je postavila za svoje pravice in zapravice vseh, ki so v podobni koži kot je sama. Naj pa ne misli, da so bili njeni nastopi na TV prispevek k slovenski kulturi...

 4. Manica pravi:
  5.8.13 ob 11.19

  Če bi bilo več takšnih kot je Jasna, bi se v Sloveniji dogajalo manj svinjarij. Čeprav njeni nastopi res niso bili neki kulturni presežki, kot je navedla Dida, pa moramo upoštevati, da je to namenjeno širokemu krogu, ki jim je ta zvrst oddaj všečna.

 5. kiklop pravi:
  5.8.13 ob 12.03

  Svinjarije so bile,seveda-z Cimerotičem...Jasna že ve.

 6. marija pravi:
  5.8.13 ob 12.13

  Ni bila slaba voditeljica, pa tudi s Cimerotičem ni imela nič. Trači!Jaz celo mislim , da je bila boljša od Romiha, ki pa je seveda lep in ponižen. Prav je, da se je postavila za svoje pravice in tudi zmagala bo.

 7. ixs pravi:
  5.8.13 ob 12.37

  pravo,ne misli na posledice pač pa na svojo pravico

 8. grozni pravi:
  5.8.13 ob 21.10

  prav maš kulica.zjebaj prasce pederske!seveda so proti porodniškim.ker so pač rozarji in ta golazen le te ne potrebuje.imaš mojo podporo in ti privoščim da zmagaš.pa čim več pokasiraj.navsezadnje boš dobila tako naš davkoplačevalski denar.ker so ga na tak butast način zajebali "gospodje" v roza majčkah.bljak, kar na kozlanje mi gre.

 9. Anonimni pravi:
  6.8.13 ob 00.28

  Ok, neumni komentator Je bela cesta, kaj ma pa Lj veze,s kuljajevo na rtv? Pa taki kretenizmi ne znajo niti navodil prebrat k kupjo mobitel in potem stalno tezijo ostslim za pomoc. Taki idioti stavm, da ne znajo niti v sanjah napovedi za odmero dohodnine izpolnit. Taki psi ne razumejo niti prblizno sistema Pik v Mercatorju. Tak smrad se izkljaplja z avtoceste in ne razume zakaj ma zaviralni pas, ampak se vozi po desnem voznem pasu na avtocesti in zavira kar tam.Taki kravjeki zabiti niti pijani v sanjah ne znajo uporabit samopostrezne blagajne v mercatorju in sparu. Taki ostanki od mrhovine niti pod razno ne vejo, da je mozno parkirni listek na avtomatu placat z moneto. Taki kmetavzarji zahojeni .....

 10. gogo pravi:
  6.8.13 ob 09.07

  anonimni ti pa take pišeš d ni za verjet

 11. svašta pravi:
  6.8.13 ob 10.05

  @grozni: ti se mi pa smiliš. če si moški si ga najbrž ujel, če si ženska ti je najbrž kak gay speljal partnerja, kakorkoli se čudim tvoji nestrpnosti in povezovanjem dveh različnih stvari v eno z namenom izražanja tvoje ozkogledosti. nekaterih stvari se pač ne da kupiti, ena izmed njih je pamet.

 12. seka pravi:
  6.8.13 ob 10.24

  Prav je nardila,da je povedala resnico,bojim pa se,da je eden premalo,vsi bi se mogl upret,pa se ritkoti bojijo za službe....Tko je povsod....in še naprej bo tko,ker so ljudje posrajkoti....

 13. heh pravi:
  6.8.13 ob 16.25

  To kar je povedala je vse res, ampak ona res ne spada na RTV.
  Če si kdo zasluži odpoved delovnega roka je to ona.
  Pač punca antipatična si in to je to. Ne moreš z glavo čez zid(tožba RTV-ja zato, ker te gledalci PAČ ne marajo).
  Bi bilo veliko bolje če bi tole kampanijo začel nekdo, ki je bil gledalcem celo všeč in je vseeno letel...teh je bilo v zadnjih letih kar nekaj.

 14. nn pravi:
  6.8.13 ob 18.24

  no vidiš jasna,niso nič pomagali globoki dekolteji,redne službe nisi dobla.sam moški so si pasli oči na teb in tvojih joških.

 15. svašta pravi:
  6.8.13 ob 21.18

  @grozni: edini, ki daje butaste izjave si ti. kakšna golazen? kot primer: najboljši pevec vseh časov je bil biseksualec. na visokih položajih so sposobni ljudje, ali prebrisani ter tudi tisti, ki imajo srečo v življenju. kakorkoli to nima nič veze s spolnostjo. očitno se ti zaljubiš v joške, zunanjost, namesto da bi se zaljubil v človeka. torej sploh ne veš kaj je ljubezen. tole da bi se fental ni slaba ideja. sem sicer hetero ampak takšne ljudi, ki se ne vejo brigat zase in ne vejo kje jim je mesto na tem svetu in ki kujejo sovraštvo, čeprav še sami ne vejo zakaj, bi morala družba izobčit.

 16. Fonzi pravi:
  6.8.13 ob 22.57

  Kolk kulturnikov poznam, ki so samozaposleni in si morajo sami vse plačevat, ona bi pa kar molzla. Saj je dobivala bajne honorarje pa bi si plačevala in malco in delovno dobo. Pa kaj neki je bila ona voditeljica. Beda od bede, oddaja in ona. Imitiranje Helene ti je šlo pa itak na bruhanje.

 17. grozni pravi:
  10.8.13 ob 06.52

  svašta,si kreten ki bi ga bilo treba poslati na mars.z nepovratno karto.ti boš meni sedaj razlagal kako se bom obnašal,pederčina jedna!do normalnih ljudi se obnašam normalno,takih kot si ti ,je pa treba jemat z rezervo.

 18. seka pravi:
  10.8.13 ob 11.41

  grozni tebi res ni pomoči....ti ubogi revček,vedno in povsod ogrožen,vsi ki mislijo drugače smo pa kreteni,pedri,idioti....kakšna terapija bi ti dobro dela.....

 19. svašta pravi:
  10.8.13 ob 14.20

  Seveda se bom oglašal! Prvo je da ti nimaš pojma kaj pomeni biti normalen človek, ker enostavno nisi eden izmed njih. Drugo je da se niti ne zavedaš zakaj imaš predsodke do nekaterih in jih ne smatraš za ljudi, kar pomeni da si zabit ko zid in ker si tako zabit nima smisla da razmišljaš s svojo glavo, ker si delaš samo sramoto, sebi in vsem okoli sebe. Kako si predstavljaš da lahko z možgani od kokoši sodiš o temu kar je prav in kar ni? Niti toliko nimaš v glavi da bi ugotovil da je najboljše da si tiho, ker so tvoja stališča povsem irrelevantna. Res si bogi!

 20. pipsalica pravi:
  10.8.13 ob 16.03

  svašta, gobec si zalepi z izolir trakom, kar dvakrat pejt čez, da ne bo ven smrdelo. Ja???????????

 21. grozni pravi:
  10.8.13 ob 16.35

  seka tebi bi tud terapija dobro dela.reče se ji "gumištrudelj".svašta prav si ugotovilo,ne maram pedrov,takih kot ti.to je golazen ki se nima kaj vtikovat v normalne ljudi.pa mi kar reci da sem nestrpen.tiho pa sigurno ne bom.sploh ne, na tako pedersko komando.in ne delam sramote normalnim ljudem.

 22. grozni pravi:
  10.8.13 ob 16.43

  lepo prosim in pozivam Mati Naravo,naj naredi naravno selekcijo med ljudmi.to je tko kot na njivi;če ne opleveš poljščin je pridelek slab ali pa ga preraste plevel.nisem verski fanatik,toda verjamem v višjo silo.nekdo sigurno bdi nad nami.ko je čas pa vseka in naredi red.mislim,da smo blizu temu.lp normalne komentatorke in komentatorji.

 23. seka pravi:
  12.8.13 ob 08.45

  Grozni,jaz ne morem biti peder,sem namreč ženska.Strpna in moj moto:živi in pusti živeti!

 24. grozni pravi:
  12.8.13 ob 16.27

  ha,ha,ha.seveda si peder,ker maš rada moške.lp

 25. svašta pravi:
  16.8.13 ob 13.38

  grozni, imam veselo novico zate: Jasna Kuljaj je transseksualec in ti si ga drkaš na njo, pardon, na njega.