Kvak.com

Klemen Slakonja prebegnil na Pop TV, tožila pa ga bo TV3 Medias

petek, 16. avgust 2013
Klemen Slakonja, Zadetek v petek, TV3 Medias, Pop TV
Klemen Slakonja je padel v 'zos' - priljubljeni voditelj je namreč podpisal pogodbo s Pop TV, kljub temu da ga je še vedno vezala pogodba s TV3 Medias, kjer bi moral posneti še vsaj 16 novih oddaj šova Zadetek v petek. Pogodbo s TV3 je odpovedal po pošti v enem samem stavku, vse skupaj pa menda pojasnjuje njegovo vedenje v zadnjih tednih, ko je postavljal nove in nove zahteve, od slovenskega občinstva v dvorani (do sedaj je zaradi snemanj v Beogradu imel srbskega) do HD kamer - menda naj bi šlo za manever, ki so mu ga svetovali pravniki na Pop TV, češ da bo tako našel upravičene razloge za odpoved veljavne pogodbe. Nekaj podobnega je pred leti storil Marko Potrč, ki je istočasno podpisal pogodbo s Kanalom A in nacionalno RTV Slovenija ter tako na medijski sceni obveljal za precej neresnega in nezrelega, tovrstno poslovno nezrelost pa se sedaj pripisuje tudi Slakonji. Slednjega bo sedaj doletela tudi tožba s strani TV3 Medias, ki je voditelja sicer zelo dobro plačevala. Dobival je 1.500 EUR neto na oddajo plus 400 EUR bonusa dodatka za gledanost. (vir: pozareport.si)
Komentarji:
 1. ixs pravi:
  16.8.13 ob 11.19

  to je 6 tisočakov in za gledanost koliko na mesec,kot bi bili zlati,denarja v Ljubljani ne manjka,gotovo tudi ne na RTV KI JE DRŽAVNA,,ene njegoe oddaje nisem gledala,takoj sem preklopila ko sem ga zagledala,denar nima meja,sramota za ljudi.

 2. nn pravi:
  16.8.13 ob 12.16

  ta slakonja je pravi seronja nadut:))))

 3. mm pravi:
  18.8.13 ob 17.02

  ni čudno da bomo pocrkalkomamo take zajedalce

 4. desa pravi:
  18.8.13 ob 19.09

  Je že nekaj časa najbolj duhovit,razgledan,iskriv in pameten voditelj,le zakaj si nebi postavljal svoje cene?Kvaliteta se vedno plača!

 5. Anonimni pravi:
  19.8.13 ob 00.27

  Poleg tega je angažiran tudi v teatru.
  Malce spominja na Zrnca. Povsod gaje bilo preveč, potem se ga je ap folknasitil.